Supratau, vadinasi teks atsisveikinti su pomidoriukais
QUOTE(Chiro @ 2016 06 22, 12:40)
Matyt susimaišė sėklos Nu maniškiai eros jau toookie eros, kad net prieš vaikus nepatogu Su visais fiziologiniais išlinkimais, įdubimais Ir kekių didumas
oj oj,toks vaizdas,kad tamstos vaikai dar stalo neperaugę ir nieko nematę
Papildyta:
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 06 22, 19:12)
na gali bandyt gydyt,bet ar verta ?
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 06 22, 18:12)
turbūt per karštai palikot išvažiuodama. erkė puola sausam ore.
na, greitoji pagalba- išbėrė mano pusės pomidorų lapus juodom dėmikėm- ko jiems trūksta?
QUOTE(Marmaledas @ 2016 06 23, 12:18)
na, greitoji pagalba- išbėrė mano pusės pomidorų lapus juodom dėmikėm- ko jiems trūksta?
bais geras puslapiskai per mažai,kai per daug
nenudeginai kuom nors,nes tikrai ne trūkumą juodos dėmės rodo....nesakyk ,kad šiltnamį uždarinėji
beje,pas gatvės kaimynus šiltnamy jau įsisuko pomidorų maras ne ankstoka?
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 06 23, 11:56)
...nesakyk ,kad šiltnamį uždarinėji
bais ačiū, ainu studijuot kas ten darosi. kad ne maras tai tikrai- gi tą tai jau žinau. O darinėt tai nedarinėju, nors būna kad vienas geras valgytojas pasigerina kartais. dabar nagus atkaliau- nekiša lyg ir nagų prie durų
pagal pomidorai.eu tai arba šviesmargė arba pilkoji dėmėtligė, nors dar nei tas nei tas tiksliai taip neatrodo, pas mane jų rečiau pabarstyta ir įvairaus dydžio.
rupūčke, tai turiu bėdąąąąąąąąąą
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 06 23, 12:56)
vis dar nakčiau uždarau. ir kai šaltesnis vėjas. blogai?
QUOTE(Lakšmi @ 2016 06 23, 13:21)
mano šiltnamis po paskutinių šalnų nebedarinėjamas na bet stovi jis vidury lauko...su sodų ,ar nuosavų namų kvartalų šilnamiais kita kalba...
nu tai aš pati irgi neuždarau, ale kartais kažkam, kas vėlai namo pareina, pasirodo vėsu ir uždaro. Gerai, kad retai pro ten vaikšto. Dabar tik per vėtrą buvo uždarytas vienas galas, kitą parėmiau gerai ir palikau. Kaiminka kasnakt uždaro, ten afrika pas ją, bet gražūs- nesuprasi ko tada reik
QUOTE(Lakšmi @ 2016 06 23, 12:21)
Nebedarinėju ,jei vėsiau vienas tik uždarydavau.Pomidorai turi vėdintis ir skersvėjis jiems patinka,agurkam tai netaikoma(agurkus vis uždarinėdavau).Jei nesivėdins pomidorai ,ligų neišvengsim.
QUOTE(aurute66 @ 2016 06 23, 13:33)
Nebedarinėju ,jei vėsiau vienas tik uždarydavau.Pomidorai turi vėdintis ir skersvėjis jiems patinka,agurkam tai netaikoma(agurkus vis uždarinėdavau).Jei nesivėdins pomidorai ,ligų neišvengsim.
gerai, žinosiu, nes tik antrus metus turiu šiltnamį tai nekažką dar žinau.
Kas auginat lietuviukus, turiu klausimą. Pas mane visi aukšti (skariai, toro, tornado, babushkino, mamina liubov) šiuo metu jau turi netoli 2 m ūgį. O va rutuliai gal tik pusę to, koks metras bus. Ar rutuliai ir turi būti žemesni? Nes pagal aprašymą tai lyg ir augaloti jie turėtų būti.