Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų lysvės žydi

QUOTE(Restar @ 2016 06 21, 09:33)
Sveikos, aš paantrinsiu šitam klausimui, net išsižiojau perskaičius, kad šito dar nebuvau girdėjusi unsure.gif . Paaiškinkit "tundroms" , prašau 4u.gif .

čia su paprikom pvz, pas pomidorus analogiškai

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 21 birželio 2016 - 10:02
QUOTE(sat @ 2016 06 21, 10:52)
Sveikutės,

o bananus (žieves) aš skiriu nuodingai chemijai - nes nežinau kuom ir kiek kartų jie buvo purkšti, o gal ir nebuvo visai g.gif . Na bet pati nemačiau tai nepasitikiu biggrin.gif

na iki tokio lygio tai savu laiku net aš nedurniavau blink.gif blink.gif doh.gif
jei jau bais nepasitiki,tai sodos tirpale palaikyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, grįžau po atostogų ir radau štai ką. Kas čia užpuolė ir ar yra dar kaip išgelbėti?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 06 21, 10:42)
lotuliukas.gif insekticidai mirksiukas.gif apie fungicidus pamiršai.....nors..paskutiniu metu bais be pastarųjų sunku išsiverst g.gif
bet pabandyk to paties humuso padaugint,ir tą patį š gausi kaip ir nuo chemijos pertekliaus

Matosi, kad tokio brudo nenaudoju, net pavadinimo taisyklingai nemoku parašyti lotuliukas.gif Nors meluoju, naudoju-Neemezalį, ale jis iš granatų sėklų ar žievių darytas, jį ekologai naudoti leidžia drinks_cheers.gif

Manau, kad moterys protingos, skaityti moka, ant buteliuko yra parašyta, kiek to humuso pilti, kas kiek laiko. Jei naudosis instrukcija, tai jokio pavojaus dėl perdozavimo nebus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 06 21, 12:06)
na iki tokio lygio tai savu laiku net aš nedurniavau blink.gif  blink.gif  doh.gif

biggrin.gif nekompostuoju pirktinių vaisių žievelių, na bet ne į temą visai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sat @ 2016 06 21, 11:50)
biggrin.gif nekompostuoju pirktinių vaisių žievelių, na bet ne į temą visai blush2.gif

Baik špasyt apie kompostavimą....mūsų šeimos 4-5 žievelės jei ne kas antrą dieną ,tai bent į savaitę porą kartų keliauja tiesiai pas pomikus po mulču ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2016 06 21, 11:47)
Manau, kad moterys protingos, skaityti moka, ant buteliuko yra parašyta, kiek to humuso pilti, kas kiek laiko. Jei naudosis instrukcija, tai jokio pavojaus dėl perdozavimo nebus drinks_cheers.gif

bet nepamirškim, kad yra tokių, kurie prie humuso dar ir raugais įvairiais periodiškai laisto, ir dar iš rudens ar pavasario mėšliuko uždėta būna - viskas gi natūralu..
Papildyta:
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 06 21, 11:46)
Sveikos,  grįžau po atostogų ir radau štai ką. Kas čia užpuolė ir ar yra dar kaip išgelbėti?

voratinklinė erkė? NeemAzal'is gal padėtų, jis iš tų natūralesnių.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 06 21, 12:33)
Baik špasyt apie kompostavimą....mūsų šeimos 4-5 žievelės jei ne kas antrą dieną ,tai bent į savaitę porą kartų keliauja  tiesiai pas pomikus po mulču ax.gif

ar bananų? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2016 06 20, 09:52)
specialiai dėl tavęs apžiūrėjau tą Crnkovic yugoslavian, nu žinok stangrus ir tvirtas
Aciu, kad del manes specialiai pasidomejot 4u.gif Siandien dar keliais apejau siltnami, tie mano paliegeliai po truputi stiebiasi, bet tik po truputi.
Labai dziaugiausi, kad turiu Eros veisle, ale teks musiau nusivilti, nes pomidorai dar nedideli, bet matosi, kad jie bus ne pailgi, bet apvalus unsure.gif Detskij sladkij vienas pomidoriukas jau rausta, bus ant vieno danties, nes vaisiai nedidukai. Lauke pomidoru kerai nedideli, bet jau augaloti nerealiai, nuo siltnaminiu skiriasi kaip diena ir naktis.Tik tiek, kad lauke jie nera dar auksti, nes seti balandzio d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sypt: 21 birželio 2016 - 14:37
QUOTE(sypt @ 2016 06 21, 15:18)

Labai dziaugiausi, kad turiu Eros veisle, ale teks musiau nusivilti, nes pomidorai dar nedideli, bet matosi, kad jie bus ne pailgi, bet apvalus unsure.gif

iš manęs gavai? g.gif nes maniškiai visi 6 tobuli
nors iš pat pradžių tai irgi lyg į slyvinius panašūs buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(sypt @ 2016 06 21, 14:18)
Aciu, kad  del manes specialiai pasidomejot

aš viena domėjaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 06 21, 15:42)
iš manęs gavai? g.gif nes maniškiai visi 6 tobuli
nors iš pat pradžių tai irgi lyg į slyvinius panašūs buvo g.gif
Ne, Gonzikai, ne is taves schmoll.gif Ne, jie net i slyvinius nepanasus, apvalus vaisiai. Paprasciausiai ko gero bus sumaisyta veisle, nieko tokio, vistiek rudeni prasides naujos prasybos, tai ir vel paprasysiu
ok.gif
Atsakyti