QUOTE(sat @ 2016 06 18, 10:39)
Mama mano agrochemikė, bet pasinešė ant natūralumo, žolinius raugus raugia (nors raugdavo ir seniau, tik iš mėšlo įvairaus, daba jau to gero neturi) , mulčią kloja. Tiek kad manau susižiūrės ar ne per daug to gerumo augalam. Per lapus maitint raugais nežinau ar paskui bakterijos nesiveisia ant pomikų , mano vaikai mėgsta šiltnamį lankyti, o dar ir kaimynus kleckus vedas. Aš dar nepribrendau raugam, matyt .
Na o į temą - Juodasis Triufelis pas mane turbūt geriausiai mezga iš visų turimų, pirmi metai turiu. Šiltnamis gauna pavėsio nemažai. Na o iš Blush daugiau tikėjaus, labai retos kekės, max 4 -5 pomikai, o juk jie nedideli.
Na o į temą - Juodasis Triufelis pas mane turbūt geriausiai mezga iš visų turimų, pirmi metai turiu. Šiltnamis gauna pavėsio nemažai. Na o iš Blush daugiau tikėjaus, labai retos kekės, max 4 -5 pomikai, o juk jie nedideli.
ne visos bakterijos yra blogos-raugo,pieno rūgšties jos kaip tik yra geros...paprasčiausiai visur saikas reikalingos,EKOLOGIJOJ- TAIP PAT
na nemažiau 10vaisių ,mažum net daugiau kekėj,pas maniškius...o ir ištrenktas į šiltnamį prieš šalnas buvo