Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų lysvės žydi

Adija kažkodėl nebeužsuka... gal kuri auginate Serdce Italii iš Adijos, ar taip atrodo? smile.gif
user posted image
Atsakyti
Labas vakaras,

Patarkit, ar reikia pomidorus kuo nors patręšti, jei tik sodinant po daigų keletą žuvelių pakasiau, daugiau niekuo netręšiau.
Gal kokias konkrečias trąšas parekomenduotumėt? aišku, norėtųsi ne cheminių, kuo natūralesnių, organinių...
Būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dumsė @ 2016 06 18, 20:35)
Adija kažkodėl  nebeužsuka...  gal kuri  auginate Serdce Italii iš Adijos, ar taip atrodo?  smile.gif
user posted image

pas mane vienas serdce italiji is adijos tai tai atrodo, o kitas tai kitaip,labiau briaunuotas kolkas. mazi jie dar, gal dar vaizdas keisis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2016 06 19, 10:12)
pas mane vienas serdce italiji is adijos tai tai atrodo, o kitas tai kitaip,labiau briaunuotas kolkas. mazi jie dar, gal dar vaizdas keisis g.gif

Ačiū, pažiūrėjau rusiškoje svetainėje tai Serdce Italii kitoks smile.gif
http://www.tomat-pom...pic,5918.0.html

Papildyta:
QUOTE(drugelis. @ 2016 06 18, 22:22)
Labas vakaras,

Patarkit, ar reikia pomidorus kuo nors patręšti, jei tik sodinant po daigų keletą žuvelių pakasiau, daugiau niekuo netręšiau.
Gal kokias konkrečias trąšas parekomenduotumėt? aišku, norėtųsi ne cheminių, kuo natūralesnių, organinių...
Būčiau dėkinga  4u.gif

Galima žolių raugą pasiruošti, tik rauginkit neilgai, keletą dienų, kad nesmirdėtų. Aš dedu dar bakterijų "Sijanie" , kvapas po dviejų dienų būna malonus, kaip raugintų agurkų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dumsė @ 2016 06 19, 13:38)
Galima  žolių raugą pasiruošti, tik  rauginkit neilgai, keletą dienų, kad nesmirdėtų.  Aš dedu dar bakterijų "Sijanie" , kvapas po dviejų dienų būna  malonus, kaip raugintų agurkų smile.gif

kur pirkot "Sijanie" ?
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2016 06 19, 16:03)
kur pirkot "Sijanie" ?

Mydobro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dumsė @ 2016 06 19, 17:51)

Aišku. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2016 06 17, 12:20)
berkeley, mazarinis dveslenos ir pas mane, su kitais lyginant. Pernai mazarinis irgi buvo ne is bajavu, bet vaisius mezge , kaip turi buti, islaiko jie ir dideles kekes, pernai sveriau, pirma keke svere virs 4 kg., sita buvau parisus, mazesniu nerisau. Symet pas mane daug tu dveslenu. Ir is vis, mane jie nervina. yra tokiu, kur ne vieno vaisiaus dar neisstenejo, nemezga, nors israuk. O ziedu jura. aCarbon, arbuzinis, pernai aplipea pomidorais buvo, symet spyga, pirma karta auginciau, mesciau von visam laikui. Cutlos zydi laaabai, o dar nei vieno pomidoriuko uzmegzto nemaciau, krumas tai graziuolis, tvirtas, ir tiek ziniu. dabar laukiu, kas ten auksciau bus, nes kai kuriuos apziurejus, maciau, kad mezga. Eina svilpt tie pomidorai, kiek bus, tiek uzteks, sultis spausim kitamet, gal biggrin.gif

Siandien specialiai pasiziurejau pas save, tai mano tiek mazarinis tiek berkeley ( bet pink) grazus krumeliai jau kokie 1.50 pasieke, tik mazarinio virsune tokia pavepus.. Keistai tik mazarinio ir izumrudnoe jabloko jos tokios veptelejusios hmm gal kokie jautresni karsciui g.gif
Ir pastebejau kad kai kuriu pomiu galiukai juosteleje matomai kalcio trukumas - priminkit kokia forma geriau kalci isisavina kalcio salietra tinkamas butu? Gal kas norma pasufleruotumet ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FAINulka@: 19 birželio 2016 - 22:15
Is kur ta geri Sijanije gaunat, nes kiek ieskau tiek nerandu : schmoll.gif

Nu zliba esu radau jau atsakyma ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambuziuke: 19 birželio 2016 - 22:17
QUOTE(bambuziuke @ 2016 06 20, 00:14)
Is kur ta geri Sijanije gaunat, nes kiek ieskau tiek nerandu : schmoll.gif

Nu zliba esu radau jau atsakyma  ax.gif  ax.gif

403 žinutėje rašo MYDOBRO g.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2016 06 19, 16:03)
kur pirkot "Sijanie" ?

QUOTE(Dumsė @ 2016 06 19, 17:51)

Labas rytas.
Mačiau mulciavimas.lt yra.
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2016 06 19, 22:52)
Ir pastebejau kad kai kuriu pomiu galiukai juosteleje matomai kalcio trukumas - priminkit kokia forma geriau kalci isisavina kalcio salietra tinkamas butu? Gal kas norma pasufleruotumet  ax.gif

Aš irgi radau keletą su viršūnių puviniu. Kiaušinių lukštų dėjau ir iš rudens, ir pavasarį. Paskaičiau šį straipsnį. Nusprendžiau kalcio nedėti papildomai. Greičiausia pas mane bėda ne dėl paties elemento trūkumo dirvožemyje, o dėl jo nepakankamo įsisavinimo.
Atsakyti