Zikai, as tave myliu Majakas ir pas mane rachitas.O va man tas ju kudumas kazkaip nelabai, nelabai.Kol kas pas juos tik pirmos kekes zydi ir aukstis pas juos mizernas.Su vaisiais pas mane:Skariai, Dubok, Eros, Blinda, Zorza, Konus, Orange banane, Pukis, detskij sladkij, severnaja korona, corbon, malachitovaja skatulka, Cinkovyc Yugoslavien, Sacharnyj gigant,Linonyj gigant, Dikaja roza, rizik pizik- ten kai kurios raides turi buti lietuviskos su varnelemis Medovyj spas, Alkadino lempa, Xoxloma, Large barred boar, Paul Roberson, Boloto, Cuor di bue, Moldaviskas dramblys, Izumrudnoje jabloko, german orange strawbery, Gonziko dryziai, Ex citrina, Arbuzinis, Black triufel, Batiania.
Siaip zeme tikrai nekeista, bet pagerinta is rudens arkliu meslu.Siemet sau prisiekiau, kad pagaliau pakeisiu zeme siltnamy. Net pagalvojau, kad sitam mano siltnamukui kokie 4 metai, nu tai daugokai jau as ta zeme isnaudoju, daugokai.Siaip,merginos, as jums labai dekinga, del kai kuriu veisliu tikrai nusiraminau, pasirodo ju prigimtis tokia, o tai pripratus buvau, kad augalai turi but dideli ir riebus, pasirodo ne visi, oi ne visi.Pasizymesiu savo uzrasuose, kad kitiems metams zinociau.
Sveiki, ar yra čia tokių,kurios laistote aštuonkoju,prijungtu prie vandentiekio ? Kiek valandų paleidžiate sistema ir kas kiek dienų? Pas mane daugiau nei 7 dienom neina užstatyti, ir lašinimo sistema ilgiausiai 4 val.užsiprogramuoja. Šiandien pagal planą turėjo lieti,bet išjungiau,kažkaip bijau,kad perdrėgna bus,nes kiek pamenu pernai,tai kartą per dvi sav.liejau ir viskas buvo super. Tiesa,ir aš jau šiemet taip nebesijaudinu dėl visokių susisukusių lapų ir pan.Ačiū jums už pasidalinimą patirtimi pas mane visi veisliniai susisukę, o hibridai tiesūs gražūs
QUOTE(Baltupyte @ 2016 06 17, 14:03)
Sveiki, ar yra čia tokių,kurios laistote aštuonkoju,prijungtu prie vandentiekio ? Kiek valandų paleidžiate sistema ir kas kiek dienų?
Tik ką pasamprotavau šia tema - įkišk vieną koją į stiklainį ir pamatuok, kiek pribėga per vieną valandą. Susiorientuosi, kiek laiko laistyti. Pribėga skirtingai - trumpa sistema išlieja greičiau tą patį kiekį, nei ilga. Tunelius laistau pusvalandį, šiltnamį su N metrų sistema - mažiausiai 2 valandas.
QUOTE(Paladė @ 2016 06 17, 14:14)
įkišk vieną koją į stiklainį ir pamatuok
kelis kartus perskaiciau, kol daejo galvojau, gal vienos mano koja tokia, kur i slojika netelpa
QUOTE(zikas1970 @ 2016 06 17, 14:18)
kelis kartus perskaiciau, kol daejo galvojau, gal vienos mano koja tokia, kur i slojika netelpa
voro koja telpa
net į butelaitį tilptų
QUOTE(sypt @ 2016 06 17, 12:51)
kaži ar ilgai užtruks,kol gausi nuo senikių už iškraipymą- CRNKOVICH ( dėl pabaigos dabar nepasakysiu kap rašosi) kažkas rėkavo man pernai ir pirštu su plaktuku mojavo virš makaulės
QUOTE(Marmaledas @ 2016 06 17, 14:23)
kaži ar ilgai užtruks,kol gausi nuo senikių už iškraipymą- CRNKOVICH kažkas rėkavo man pernai ir pirštu su plaktuku mojavo virš makaulės
aš
Papildyta:
QUOTE(sypt @ 2016 06 17, 12:51)
Cinkovyc Yugoslavien
mokykis, kol mes gyvos
QUOTE(Paladė @ 2016 06 17, 14:27)
kol mes gyvos
va va, prievaizdas atsiliepė
teip teip- mokytis reikia nuolat, ale kad tamstos nemirtingos- kad tik kol suvaikėsim užtektų proto viską įsimint -jau kiek patarimų prirašyta
QUOTE(Marmaledas @ 2016 06 17, 15:23)
kaži ar ilgai užtruks,kol gausi nuo senikių už iškraipymą- CRNKOVICH ( dėl pabaigos dabar nepasakysiu kap rašosi) kažkas rėkavo man pernai ir pirštu su plaktuku mojavo virš makaulės
Nu tik ka norejau sakyt, kad , kalbetai mazosiomis raidemis, ale ne , prisaukei Palade ant mano galvos, kalta nesijauti? Reksne Nu tai kaip supratau abi auginote ta Crnkovich Yugoslavien, nu tai dabar prasau placiau is savo patirties apie ji ir papasakoti, klausau ausis istempus Nu ir vel blogai buvau parasius
QUOTE(sypt @ 2016 06 17, 14:49)
Nu tai kaip supratau abi auginote ta Crnkovich YugoslaviAn, nu tai dabar prasau placiau is savo patirties apie ji ir papasakoti, klausau ausis istempus
vienas iš nenurungiamų pagal skonį ir derlingumą, auginau ir auginu, turbūt ir kitąmet auginsiu. Vienas iš geriausių.
dar vieną klaidą išsitaisyk
QUOTE(Paladė @ 2016 06 17, 15:56)
vienas iš nenurungiamų pagal skonį ir derlingumą, auginau ir auginu, turbūt ir kitąmet auginsiu. Vienas iš geriausių.
dar vieną klaidą išsitaisyk
gerai, jau gerai, taisau cieluose 5 lapuose , nes kai pradejau veisles is jusu visu aprasymu rinktis dar ziema tai prisirasinejau visur o jo aukstis koks?Keliais stiebais augini? Pas mane jis gleznokas dar kol kas .dar vieną klaidą išsitaisyk