Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų lysvės žydi

QUOTE(sena pažįstama @ 2016 06 16, 06:27)
Per karšta 4u.gif Vis tiek klokit agroplėvele, jei nesinori purkšti kalkėmis stogo.

Purkšti prevencijai nuo ligų-labai, labai anksti dar. Va kokį rugpjūtį gal ir galima pradėti galvoti apie prevencijas. drinks_cheers.gif Čia tas pats, kas Jus, visai sveiką, imtų gydyti chemoterapija nuo vėžio mirksiukas.gif

daigu atsparumui didinti siuo metu galima laistyt mieliu raugu:
pakiukas gyvu mieliu, puse stiklines cukraus, i triju litru stiklaini nevirinto vandens, viska ismaisyt, palikt tol, kol pamaisius nebesigirdes snypstimo- plius minus parai. paskui laistyt pomikus. skiesti i 10 litru vandens 1 litras ''brogo'' biggrin.gif
Atsakyti
Siais metais pas mane kazkaip keistai auga, dar tik birzelio pirma puse o pomidorai jau iki stogo kaikurie, ka jie veiks iki rudens?
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2016 06 14, 20:32)
Ant skarių sėklų pakučio turėtų būti perspėjimas - "jautriems ir nervingiems neauginti". Lapai dar dar, bet ta jo kas biškį tuoj ir nukeipus viršūnė tai eina sau  doh.gif

bigsmile.gif lotuliukas.gif Kiek grįžtu prie šio komentaro, tiek juokiuosi.
Reiks aic į anytos šiltnamį ekskursijon skarius patyrinėti. biggrin.gif

Ačiū, Žydinti_gėlė ir Paladė už mintis. Ir kitom, kad dalinatės 4u.gif
Šiaip neturėtų mano laukiniams kažko baisiai trūkti. Dėjau saujelę kompleksinių trąšų sodindama, o ir žemė ten labai gera. Mulčiuota. Bet kažkas nepatinka: gal kaiminystė bulvių, gal orai. O gal ta veislė tokia neįspūdingo grožio. Žiūrėsiu. Spėju, pamėginsiu kokių organinių pakratų paberti. Nu maža ką, gal tikrai labai ėdrūs.

Dėl tų juodulių turbūt Vobla teisi dėl apšalimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2016 06 16, 08:23)

Dėl tų juodulių turbūt Vobla teisi dėl apšalimo  doh.gif

Tai jau taip, Vobla pas mus apšalimų ekspertas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2016 06 16, 09:07)
Tai jau taip, Vobla pas mus apšalimų ekspertas  biggrin.gif

eina sau kaip bjauru tokia eksperte buti doh.gif man jau paranoja su tom salnom.
Atsakyti
QUOTE(kajoka @ 2016 06 16, 07:56)
ka jie veiks iki rudens?

tikėkis, jog tuks 4u.gif arba konkolus tik augins, tik augins....
Pas mane dar yta keletas mažylių, ale kai kurie tai jau jooooo.ma.joooooo kad auga doh.gif Ragausiu kiba pirmus iš lauko, nes ten bent kekės yraa, o šiltnamis dar branginasi
Atsakyti
Aciu, Miciko, uz info apie Moldaviskus dramblius. 4u.gif Jau suformavau juos 4 stiebais, labai jau gaila nurezt, galvoju, kad kaip nors susitvarkysiu biggrin.gif
Siandien padariau revizija siltnamyje , dabar galvoju ar kaip kurioms veislems vieta netinka ar jie is prigimties gaisenos yra g.gif gal kurios auginate sias veisles pakomentuokite prasau.Pavardinsiu: Sokolade stripes, auga kaip pagalys net pazastu neleidzia.Aladino lempos jau su pomidoriukais ale augalas pats papezes. Arbuzinis ne ka geriau atrodo. Kardinal Mazarini plonas lieknas, ne ka labiau ir Berkeley tie die nuo ju atsilieka. Sie pasodinti prie pat lango, sviesos ir visko jiems turetu uztekti, o gal as cia per ankstisioms veislems pretenzijas reiskiu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sypt @ 2016 06 16, 18:28)
Aladino lempos jau su pomidoriukais ale augalas pats papezes. ir Berkeley tie die nuo ju atsilieka.

Šitie nebus labai aukšti. Bet abu pas mane puikiai atrodo, papezusiais liežuvis neapsiverstų pavadint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 06 16, 18:47)
Šitie nebus labai aukšti. Bet abu pas mane puikiai atrodo, papezusiais liežuvis neapsiverstų pavadint smile.gif
Palyginkim Aladino lempas ir Berkeley tie die su man pazystamu hibridu Brooklyn pvz., kad mazdaug supratima tureciau blush2.gif Tai sios isvardintos veisles smulkesnes uz hibrida ar pas tave panasiai kaip hibridas atrodo?
Atsakyti
QUOTE(sypt @ 2016 06 16, 19:06)
Palyginkim Aladino lempas ir Berkeley tie die su man pazystamu hibridu Brooklyn pvz., kad mazdaug supratima tureciau  blush2.gif  Tai sios isvardintos veisles smulkesnes uz hibrida ar pas tave panasiai kaip hibridas atrodo?

kol kas kaip hibridas, tik kiek žemesni. Pernai Berkelėjus gal kiek smulkesnis buvo.

Mergiotės, kas pernai Palką augino? Gal galit parodyti, kaip vaisiai atrodė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 16 birželio 2016 - 18:23
Aciu, Saintlina, vadinasi maniskiams kazko truksta tik labai jau cekava butu zinot ko biggrin.gif Nu dar truputuka palauksiu, gal dar viskas susitvarkys. Tiksliau ne truputuka iki galo lauksiu biggrin.gif Pries keleta dienu dienu truputi mineralinem patresiau, po poros savaiciu dirgeliu uzfundysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2016 06 16, 11:32)
tikėkis, jog tuks 4u.gif arba konkolus tik augins, tik augins....
Pas mane dar yta keletas mažylių, ale kai kurie tai jau jooooo.ma.joooooo kad auga doh.gif  Ragausiu kiba pirmus iš lauko, nes ten bent kekės yraa, o šiltnamis dar branginasi

Optimiste, tu, Marmeladai, ale galiu tave patikint, is siltnamio pirma valgysi, nei is lauko. Pas mane lauke irgi graziai atrodo, ale ten ne lauko pomidorai, sukisau, kurie siltnamin netilpo, net veisliu nezymejau.Siltnamy ir pas mane visokiu yra, ale ir laiko dar marias turim biggrin.gif
Atsakyti