Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų lysvės žydi

Kiek anksčiau buvo patarimas nuskinant pažastėlę palikti galiuką, kad pažastėlė neatželtų. Aš taip visada darydavau. Tik ko tais šiemet pomidorai sukvailiojo. Įdedu nuoraukytę, kaip sužėlinėja tie palikti pažastėlių galiukai

user posted image
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2016 06 13, 13:08)
Kiek anksčiau buvo patarimas nuskinant pažastėlę palikti galiuką, kad pažastėlė neatželtų. Aš taip visada darydavau. Tik ko tais šiemet pomidorai sukvailiojo. Įdedu nuoraukytę, kaip sužėlinėja tie palikti pažastėlių galiukai

pas mane taip darydavo permaitynti pomidorai, jie dar ir iš kekės sugebėdavo viršūnę išauginti
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2016 06 13, 11:57)

Ačiū 4u.gif Padauginsim šakų, kol kas 2 stiebais auginu.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 06 13, 09:53)

Gonziau, o tavo Dryžiai nebus labai stambiais vaisiais, ar ne? Pradedu galvot, kad gal per mažai dviejų stiebų jiems g.gif Gal kokią pažastėlę paleisiu dar augt. Labai jau gražūs vaisiai wub.gif Dekoratyviniai biggrin.gif

Aš pomidorais nesiskundžiu. Kol kas nepakenkė jiems nei karščiai, nei šaltis. Tik aš pati sugebėjau Grūšios vieną stiebą nulaužt. Visi labai padoriai žydi ir padorias kekes augina wub.gif

Gal kas augino lietuviškąjį Sveikutį ir gali pasakyti, kokio dydžio vaisiai? Turbūt nebus labai dideli? Nes jau kekės kekės.. Aš dar tokio pomidoro neturėjau. Du lapai - dvi kekės blink.gif Ir ne šiaip po kokius du pomidorus.
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2016 06 13, 12:08)

lotuliukas.gif pas mane tas pats.as ir meginau palikti galiuka
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 06 13, 15:09)
Gonziau, o tavo Dryžiai nebus labai stambiais vaisiais, ar ne? Pradedu galvot, kad gal per mažai dviejų stiebų jiems  g.gif  Gal kokią pažastėlę paleisiu dar augt. Labai jau gražūs vaisiai  wub.gif  Dekoratyviniai  biggrin.gif

nea,panašiai ,kaip naminis kiaušinis ax.gif Marmaledas rašė,kad 5 st augino,ir gerai buvo g.gif
beje,neužsirašiau- Lipeckis ir Jablonka Rosiji aukšti ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 13 birželio 2016 - 19:36
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 06 13, 20:34)
nea,panašiai ,kaip naminis kiaušinis  ax.gif Marmaledas rašė,kad 5 st augino,ir gerai buvo g.gif

Lipeckį pirmi metai auginu. Jablonka- man iki papų ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras, prašau pagalbos, pirmas šiltnamis ir pirmą kartą gyvenime sodinti pomidorai jame.
Ar čia kažkokia liga, kad lapai susisukę, ar kažko trūksta? Po kiekvienu daigu sodindama pakasiau po keletą strimėlių, pamulčiuoju, o daugiau dar nedariau nieko.

Ir dar - agurkai tame pačiame šiltnamyje susirgo miltlige, pažeistus daigus visus išroviau, palikau tik sveikuosius. Ar vertėtų profilaktikai nupurkšti pomidorus vandens, pieno, jodo mišiniu?

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelis.: 13 birželio 2016 - 19:59
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 06 13, 20:34)
nea,panašiai ,kaip naminis kiaušinis  ax.gif Marmaledas rašė,kad 5 st augino,ir gerai buvo g.gif

tai ne mažiukai thumbup.gif Gerai, paleisiu trečią stiebą, daugiau jau pas mane šabakštynas bus.

Lipeckis aukštas, Jablonkos neauginau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 13 birželio 2016 - 20:21
QUOTE(saintlina @ 2016 06 13, 21:21)
tai ne mažiukai  thumbup.gif  Gerai, paleisiu trečią stiebą, daugiau jau pas mane šabakštynas bus.

Lipeckis aukštas, Jablonkos neauginau.
drąsiai mirksiukas.gif bet vistiek jį pastoviai depiliuok,bo bais greit pažąstus auginasi doh.gif
ačiū,
radau,rašo 1,6ocm
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2016 06 13, 20:52)
Ar čia kažkokia liga, kad lapai susisukę, ar kažko trūksta?
Ir dar - agurkai tame pačiame šiltnamyje susirgo miltlige, pažeistus daigus visus išroviau, palikau tik sveikuosius. Ar vertėtų profilaktikai nupurkšti pomidorus vandens, pieno, jodo mišiniu?

susisukę gali būti nuo karščio.
Dėl miltligės nieko negaliu patarti, man dar neteko matyt miltlige sergančio pomidoro unsure.gif
Atsakyti
drugelis , ar čia ne Skariai ? būtent jie pas mane tokie bigsmile.gif
Atsakyti