Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų lysvės žydi

QUOTE(Ku-ku-shka @ 2016 06 06, 13:12)

Ir dažnai prarandu pirmąją kekę - daigai susodinami 40 dienų, neperlaikyti, atrodo ir palaistyti, prigyja greit, nenugeibę, o pirmąją kekę dažniausiai numeta  blush2.gif

Tikriausiai neapsidulkina, bent keliskart per savaitę reikia pakratyti.
Atsakyti
QUOTE(meskalepeska @ 2016 06 06, 20:51)
O kur jūs boro tirpalą pirkot?

Senukuose.. Maciau ir zalioj stotelej buna
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2016 06 06, 22:21)
Aš tai visada įpratusi juos kišti tankiai ir man viskas atrodo visiškai normalu.

man irgi normaliai biggrin.gif Geriau, žinoma, erdviau. Bet kad būtų erdviau, reik kažkaip pavasarį su savim susitart ir mažiau pasėt. O taip kažkodėl vis nesigauna. Šiemet mažiau sėjau pomidorų, bet užtat sugalvojau agurkų į šiltnamį įkišt - ir vėl ta pati grūstis gavosi biggrin.gif Bet man nemaišo, auga gerai, pralįst pralendu, tai ir nesuku sau galvos.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 06 07, 07:56)
man irgi normaliai  biggrin.gif  Geriau, žinoma, erdviau. Bet kad būtų erdviau, reik kažkaip pavasarį su savim susitart ir mažiau pasėt. O taip kažkodėl vis nesigauna. Šiemet mažiau sėjau pomidorų, bet užtat sugalvojau agurkų į šiltnamį įkišt - ir vėl ta pati grūstis gavosi  biggrin.gif  Bet man nemaišo, auga gerai, pralįst pralendu, tai ir nesuku sau galvos.

Va va auksiniai zodziai su savim susitart smile.gif as siemet nesusitariau tai kas 45 cm teko kist biggrin.gif
Atsakyti
Radau atsakymą rusiškame straipsnyje, dėl tų negražių žiedų - pasirodo, kad tokie žiedai formuojasi, kai per žema temperatūra tuo metu, kai formuojasi pumpuras.
Pas mane šaltoka vieta, naktys šaltos - nekeista.
Dėl pakratymo - ačiū, pamėginsiu, kažkaip šią informaciją buvau praleidus smile.gif
Atsakyti
Paragauskio vis dar laukiu, bet mezga ir augina gražiai. Tai tikiuosi ilgai laukti nebereis ir iki rudens bus sočiai

Mamina liubov - pirmieji jau gerokai pasipūtę, bet ir likę visi kekės žiedai su pipiriukais jau

user posted image

Babushkino visa kekė gražiai užmezgusi auga
user posted image

Betaluxiukai pilni primezgę, tik suvešėjusių didžiųjų šešėliuojami visai nenori nokti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2016 06 07, 15:44)
  :

blink.gif wub.gif
mano babushkino dar tik žydėt pradeda blush2.gif
Atsakyti
Oi,kokie vaizdai,alpuli kelia. 4u.gif 4u.gif Mano dar tik zydet pradejo,o bumbuliuku nei su ziburiu nerasi.O taip laukiu. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2016 06 07, 14:44)

Gražiai auga 4u.gif
Vakar buvau sode, tai irgi parsivežiau vaizdų
Promyk, apkibęs pomidoriukais ir dar visas žiedų debesy
user posted image

Velmoža. Auga šalia Budionovkos, tai kolkas identiški
user posted image

O šiaip auga normaliai, kai kurie man iki smakro, bet yra ir žymiai mažesnių, Yra mezgančių 3-4 kekę, žiedų nubarstytų nemačiau, bet labai ir neieškojau smile.gif Yra kur antros kekės pomidorai didesni už pirmos, bet taip būdavo ir anksčiau. Jokių anomalijų dėl karščių nepastebėjau.
Atsakyti
Ar teisybė, kad ant stiebo esančios violetinės dėmės (ypač pastebima išsišakojimų vietose, ties šakelės augimo vieta) - tai fosforo trūkumas?
Kol kas dar saviškių niekuo netręšiau, mąstau, kokio čia bieso užpylus 4u.gif
Ar reiktų tik fosforu turtingomis trąšomis patręšti, ar užtenka kokiu nors miksu žydinčiams pomidorams?

Beje, gražūs vaizdai, jaučiu, širdis dainuoja su tokiu derliumi biggrin.gif Aš vis nueinu paspoksoti į šiltnamį, maždaug, kokie daigai, ech wub.gif kai bus burbuliukų, išvis krykštausiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gsmart: 08 birželio 2016 - 11:47
Ir dar klausimas - kadangi šiltnamis pas mane mulčiuotas vejos žole, tai birias trąšas berti ant mulčo, ar visgi geriau pakelti mulčą ir įterpti jas į žemę ir po to gausiai palieti? Nujaučiu, kad antrasis variantas teisingas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gsmart @ 2016 06 08, 12:57)
Ir dar klausimas - kadangi šiltnamis pas mane mulčiuotas vejos žole, tai birias trąšas berti ant mulčo, ar visgi geriau pakelti mulčą ir įterpti jas į žemę ir po to gausiai palieti? Nujaučiu, kad antrasis variantas teisingas 4u.gif

2tras variantas mirksiukas.gif o tas jūsų aprašomas trūkumas visoms,ar tik kai kurioms veislėms pasireiškia?
Marmalede,pamačyk ax.gif turi pernykščių Rutulių foto?jei taip ,įmesk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 08 birželio 2016 - 12:14