Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų lysvės žydi

QUOTE(saintlina @ 2016 06 02, 20:20)
dviem stiebais auginant derlius padidėja ir vaisiai beveik nesusmulkėja. Aš visus pomidorus dviem stiebais auginu, vyšninius ir daugiau.

O kas kiek cm visus išdėstai? Aš išdėstau maždaug kas 30-45 cm vienas nuo kito. Tai kadangi sugrūsti auga vienu stiebu visi ir to derliaus irgi būna. Ale blogumas tame ir yra, kad pvz. šiemet jie išdurnėjo ir kai kurie pasiekė jau dabar lubas. Seniau pasiekdavo birželio pabaigoje. Tai ką darysim iki spalio????? Tai vat dėl to ketinu kitais metais auginti dviem stiebais. Gal nebus tokie aukšti. Tik reikės tikriausiai reičiau augint...
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2016 06 04, 21:42)
O kas kiek cm visus išdėstai? Aš išdėstau maždaug kas 30-45 cm vienas nuo kito.

tiek tikrai per mažai dviems stiebams. Aš kas 50 cm sodinu, ir tikrai galėtų būti dar erdviau.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 06 04, 22:13)
Aš kas 50 cm sodinu, ir tikrai galėtų būti dar erdviau.

Aš sodinu kas 70- 80 cm auga dviem -trim stiebais , bet ir tai gaunasi per tanku, ypač kol visi lapai yra.
Atsakyti
Skabiau pomidorų lapus ir pasitaikė taip, kad nuskyniau lapą, kuris buvo po žiedynu. Kaip jūs darote?
Man galvojasi, kad lapas suvalgo maistą, kuris turėtų atitekti pomidorų kekei.
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2016 06 05, 11:11)
Skabiau pomidorų lapus ir pasitaikė taip, kad nuskyniau lapą, kuris buvo po žiedynu. Kaip jūs darote?
Man galvojasi, kad lapas suvalgo maistą, kuris turėtų atitekti pomidorų kekei.

Pomidorų auginimo teorijos vis keičiasi biggrin.gif Dabar sako, kad lapas po keke maitina ją. Iki pilnai užmezgant vaisius, dabar rekomenduojama palikti 2 lapus po žiedine keke. Ai, man visaip gaunasi. Vakar tikrai labai praretinau lapus, nes jau miškas darosi doh.gif O visą gegužės mėnesį, sakyčiau, tokie nusmurgę buvo schmoll.gif
Atsakyti
[attachmentid=235643]
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2016 06 05, 14:20)

thumbup.gif Kokia veislė, kada sėta? ir aš jau laukiu nesulaukiu tokių vaizdų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dumsė @ 2016 06 05, 14:34)
QUOTE(tany @ 2016 06 05, 14:20)

thumbup.gif Kokia veislė, kada sėta? ir aš jau laukiu nesulaukiu tokių vaizdų smile.gif

SunSUgar 2016 02 14
Atsakyti
kas jau nokstanciais dziaugiasi, o as dziaugiuosi zydinciais wub.gif o jau paauge kokie. wub.gif ir kovo 4 seti tornado ir liana rozovaja, ir sibiskij skorospielyj ir utia, jau su riesutukais wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Kaip pas jus symet pomidorai mezga? as jau i siltnami nebenoriu eiti, tuscios kekes, kai kuriu verysad.gif Per tuos karscius, siltnamy virs +45 budavo. Ne tai kad ziedus numeta, nors ir tokiu vienas kitas yra, bet nuzydi, o viduj pomidoriukas neauga. Masiskai sitaip, ir ne tik pirmos kekes, yra ir antra, trecia tokia sad.gif Visokie juodi de barao, superbanananai, kur nedidli vaisiai, sitie uzsimezga be problemu, hibridai taipogi graziai mezga, bet kur tik vaisiai dideli, tiem kapiec. Gal pasitaisys dar, orai kiek atveso g.gif Ar cia ne tame problemos? Dar taip nera buve...
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2016 06 06, 11:21)
Sveikos  4u.gif  Kaip pas jus symet pomidorai mezga? as jau i siltnami nebenoriu eiti, tuscios kekes, kai kuriu  verysad.gif  Per tuos karscius, siltnamy virs +45 budavo. Ne tai kad ziedus numeta, nors ir tokiu vienas kitas yra, bet nuzydi, o viduj pomidoriukas neauga. Masiskai sitaip, ir ne tik pirmos kekes, yra ir antra, trecia tokia sad.gif Visokie juodi de barao, superbanananai, kur nedidli vaisiai, sitie uzsimezga be problemu, hibridai taipogi graziai mezga, bet kur tik vaisiai dideli, tiem kapiec. Gal pasitaisys dar, orai kiek atveso  g.gif Ar cia ne tame problemos? Dar taip nera buve...

Ne iš vieno girdėjau,kad šiemet labai mažai bičių matyti,aš irgi pastebėjau,būdavo pilnos obelys,gėlynai.
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2016 06 06, 12:21)
Sveikos  4u.gif  Kaip pas jus symet pomidorai mezga? as jau i siltnami nebenoriu eiti, tuscios kekes, kai kuriu  verysad.gif  Per tuos karscius, siltnamy virs +45 budavo. Ne tai kad ziedus numeta, nors ir tokiu vienas kitas yra, bet nuzydi, o viduj pomidoriukas neauga. Masiskai sitaip, ir ne tik pirmos kekes, yra ir antra, trecia tokia sad.gif Visokie juodi de barao, superbanananai, kur nedidli vaisiai, sitie uzsimezga be problemu, hibridai taipogi graziai mezga, bet kur tik vaisiai dideli, tiem kapiec. Gal pasitaisys dar, orai kiek atveso  g.gif Ar cia ne tame problemos? Dar taip nera buve...

Laba, pas mane didieji pomidorai irgi taip unsure.gif
Atsakyti