QUOTE(<...Neringa...> @ 2016 05 23, 15:26)
Tai aš jau ir lapų priskabiau Nu jau žiopla tai baisu, ar nieko jiems dabar nenutiks? Daugiau nejudinsiu
Nieko nenutiks tikrai. Seniau būdavo lapų skabymo mada. Mano teta skabydavo visus lapus iki aukščiausio žiedo ir užaugindavo daug ir skanių pomidorų. Dabar mados pasiteikė Kol nežydi, lapų skabyt nereikia. Kai pradeda žydėti tai galima kažkiek paskabyti, ypač jeigu žeme velkasi, bet ne daugiau negu liktų kokie 3 lapai iki žemiausio žiedo.
Pas mane Toro kekė jau užsimezgė. Na dar ne pilna, bet viršutiniai kekės pomidorai jau visai gerai atrodo. Super tie Toro man. Daug labiau pasiteisino negu visi ankstyvieji, kuriuos paskui raut reikia. Todo anksti pradeda ir paskutinis užsibaigia.
Kažkaip neblogai atrodo dar Dark Galaxy krūmas. Įdomu ko iš jo laukti.
Labai gražiai atrodo Blindos, nors sėti buvo vėliau už kitus. Ir aišku džiaugiuosi dėl Gonziko dryžikų, nes daigai tai labai varganai antrodė, vieno tai net nesodinau, o dabar visai neblogas pomidorų krūmas gavosi.
Olena tai krūmas bulvialapis gigantas, o pomidorų nelabai kol kas gausiai užmegsta. Tikiuosi, kad bus dideli reiškias.