Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (12)

Anglu The Guardian virselyje Dzamalos nuotrauka ir antraste "Ты слушаешь, Путин?"
Daugiu ir detaliau:

http://zn.ua/WORLD/t...in-213347_.html

http://112.internati...cover-4874.html
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 05 15, 19:07)
Tegul tie visi sako ką nori, mano nuomonė kitokia nei tų visų. Man vengras labai patiko.

Vengras ir man daug geresnis už bulgarę.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 15, 16:04)
Šiaip tai galima ilgai skaityti tam tikrus forumus ir neskubėti jungtis iš karto. Aš pati taip dariau smile.gif

Taip, galima. Bet matant tokį aktyvumą šiais metais ir žinant simpatijas Polinai Gagarinai, sunku įsivaizduoti, kad liko diskusijų nuošalyje.

QUOTE(Lėja... @ 2016 05 15, 16:47)
isimylejau varliuka galutinai  wub.gif
iki pat sirdies gelmiu  wub.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(oziarage @ 2016 05 15, 17:39)
Ji pati rašė, kad tik šiais metais atrado šį forumą, tad nereikia čia jos ginti, tik tam, kad

Šit kaip g.gif

QUOTE(Pink Pepper @ 2016 05 15, 18:07)
Ale delfi vyr. redaktorė kaip buvo užvėmusi ant Eurovizijos vedėjos, matėt? Neva suknelė negraži ir pati, neslėpkim, baisoka. Kaip čia taip atsainiai švedai žiūri į vedėjų grožį. Paskui pasitaisė, kad gal neįvertino vedėjos gerumo doh.gif

Delfi žurnalistai orientuoti į paskalų skleidimą ir skambias antraštes. Parašo nesamonę, žmonės pasipiktinę komentuoja, o tie penisi doh.gif Šios EV vedėjai buvo superiniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 05 15, 19:11)
Vengras ir man daug geresnis už bulgarę.

amerikonu komentatoriams vengras buvo ju desimtuke, bet ir bulgare buvo smile.gif
Atsakyti
Vengras geresnis uz bulgare, bet daina tai bulgares geresne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 05 15, 19:27)
Vengras geresnis uz bulgare, bet daina tai bulgares geresne  biggrin.gif

biggrin.gif Man ir daina vengro geresnė, ne tik jis pats.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 15 gegužės 2016 - 18:29
QUOTE(ohooho @ 2016 05 15, 18:09)
As viska gerai matau, bet va kas kokia val vis jus kazka nusikalbat tandensingai biggrin.gif juokas tik ima man

tai ir juokis, iš savęs thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Monmorensis @ 2016 05 15, 19:27)
Vengras geresnis uz bulgare, bet daina tai bulgares geresne  biggrin.gif

ne, abu vienodai geri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 15, 19:41)
tai ir juokis, iš savęs thumbup.gif

o cia ka kableliu atskiriat?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 05 15, 01:33)
Tikriausiai nė viena jos ten nematėm. O kad Švediją ir Prancūziją aplenktų, tai be žodžių doh.gif .... Didesnis nonsensas nei lenkas biggrin.gif

Kiekvienam savo. Mano vyras visus mate pirma karta (isskyrus LT), ir bulgare buvo viena is jo favoriciu. Labai apsidziauge, kad aukstai kilo.
Labai dziaugiuosi del Donato, saunuolis jis wub.gif
Dziaugiuosi ir del nugaletojos labai. Energetiskai labai stipri daina, vokaline prasme irgi. Ir visai nesvarbu kad jos negros radijo stotys. Ne visada hitais tampa geriausiso dainos. Serbu Molitva irgi nebuvo hitas, bet man tai viena geriausiu EV nugaletoju wub.gif
O ir siaip, skoniai zmoniu skirtingi. Piktintis kad nelaimejo ar nepateko i 10tuka tavo numyletiniai ir ieskoti kazkokiu samokslo teoriju mazu maziausiai kvaila.
Man dar patiko svedas, Izraelis, vengras, latvis, ispane, armene ir gruzinai. Mano vyrui is vis patiko tik australe, bulgare, ukrainiete, vengras nu ir Donatas (nors cia labiau del patriotiskumo, siaip sitos dainos neklausytu).
Atsakyti
Ne i tema, bet ka galvojote seniau apie butent 2007 metu nugaletoja serbe, ta stamboka kur juodais plaukais su akiniais, idomu siaip perziurejau ir ji tokia keista daina, kad laimejo, idomu kam yra patike jos daina biggrin.gif
Atsakyti
tikrai ne man
Papildyta:
nors aisku uz koncita baisiau nebuvo ir tikiuosi niekada nebus
laikiau save tolerantisku zmogum
iki to
Atsakyti
QUOTE(ohooho @ 2016 05 15, 20:15)
Ne i tema, bet ka galvojote seniau apie butent 2007 metu nugaletoja serbe, ta stamboka kur juodais plaukais su akiniais, idomu siaip perziurejau ir ji tokia keista daina, kad laimejo, idomu kam yra patike jos daina biggrin.gif

Man, po šiai dienai ją turiu
Atsakyti