Dėl nugalėtojos dvejopi jausmai. Man asmeniškai daina po kelių klausymų kažkuo ir patiko, bet pasirodė per daug žiauri, politiška, kad ir pats pavadinimas.... Ir svarbiausia, kad aš jos nematau kaip numerio 1. Man Eurovizija asocijuojasi labiau su linksmybėmis ir dainomis-nugalėtojomis, kurios skamba ausyse, jos melodingos, jas dainuojant visa publika šėlsta, jas norisi dainuoti, niūniuoti. Šie metai - man didelis nusivylimas.
Asmeniškai esu labai nusivylusi. Tai ir todėl, kad turėjau visai kitus favoritus. Pats finalas man atrodė sudėtingas, nes buvo daug gerų dainų. Buvo sunku išskirti tą vienintelę.
Man patiko
Vengrija, Kipras, Prancūzija, Ispanija, Izraelis, Italija, Latvija, Vokietija, Čekija, Serbija...taigi daug dainų. Įsivaizduoju pirmoje vietoje Prancūziją, Ispaniją...Tokios dainos ne tik kelia ūpą, bet ir verčia kojas judėti. Smagios. Nors prancūzas dainos gale atrodė, kad visai nusidainavo, bet pati daina man patinka.
Labai gaila, kad pvz. Vokietija liko gale, labai jautėsi atlikėjos jaudulys ir atlikimo spragos, bet pati daina visai gerai skambėjo.
Čekijos, Serbijos baladės man nuskambėjo stipriai ir gan profesionaliai atliktos.
Taigi džiaugiuosi už Lietuvą ir toliau vis pasiklausysiu man patikusių dainų, nors nei viena jų ir nelaimėjo.
Jūs irgi teisi. Būtų smagu, kad būtų tik smagu
Dėl Vokietijos nesistebiu, ta šalis turbūt visiems dabar keiksmažodis su savo diktatorišku pobūdžiu kiek kas turi imti jos prikviestų pabėgėlių ir pan. Aišku, negražu, kad vėl remtasi politika, bet... turbūt kitaip neįmanoma, jei raudam dėl Ukrainos, griežiam ant Rusijos, tai Vokietija irgi jokiu būdu ne kačiukai