Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (12)

QUOTE(Monteverte @ 2016 05 27, 19:30)
absurdas ax.gif Dėl Baumilos galima dar buvo sutikti, bet čia...

Man Baumila visiškai nevyriškas. Nemėgstu nei jo asmenybės, nei jo sixpacko. Už Donatą labai džiaugiuosi! Dar vienas baksnis į akis dviem ale EV ekspertėm!
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2016 05 27, 21:08)
Man Baumila visiškai nevyriškas. Nemėgstu nei jo asmenybės, nei jo sixpacko. Už Donatą labai džiaugiuosi! Dar vienas baksnis į akis dviem ale EV ekspertėm!

Va būtent. Per kurią vietą tas Baumilos grožis, nesuprantu biggrin.gif O dar ta jo arogancija ir susireikšminimas, savimyla narcizas išvis fui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 27 gegužės 2016 - 22:41
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 05 27, 23:40)
Va būtent. Per kurią vietą tas Baumilos grožis, nesuprantu biggrin.gif O dar ta jo arogancija ir susireikšminimas, savimyla narcizas išvis fui

Va va. Narcizas. Feee.
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 05 27, 17:53)
Musu Donce graziausias vyras siemetinej eurovizijoj. smile.gif https://wiwibloggs.c...el-2016/142759/

Tiksliau - lietuvės nesąžiningiausios balsavime. Tokios pergalės garbės nedaro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 28 gegužės 2016 - 08:41
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 05 28, 08:41)

Kodėl?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 05 28, 11:17)

Mačiau, rašė, kad balsavo po daug kartų ir agitavo visus balsuot. Finale ten gal buvo 80% balsų už Donį. Man tokie rinkimai, kai savi išrenka savus, niekuo nesiskiria nuo facebook konkursų, kur laimi ne verčiausias, o tas, kas daugiau draugų turi.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 05 28, 11:28)
Mačiau, rašė, kad balsavo po daug kartų ir agitavo visus balsuot. Finale ten gal buvo 80% balsų už Donį. Man tokie rinkimai, kai savi išrenka savus, niekuo nesiskiria nuo facebook konkursų, kur laimi ne verčiausias, o tas, kas daugiau draugų turi.

O tai koo kiti negalėjo už savus balsuoti? Juk čia ne lietuviški rinkimai.
Dailus tas mūsų bernas, nesakykit. O kad jaunas, taii pasitaisys su laiku biggrin.gif . Bus dar gražesnis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 05 28, 09:41)

Kodel nesaziningos? Jei butu kas nesazingo tai anuliuotu balsus. Maciau kelis straipsnius ivairiuose portaluose kvieciancius balsuoti uz Donata, tai ir subalsavo. Uztai toks rezultatas. Gi nieks nedraudzia agituoti. Kas trugde Rusijos ar Airijos portalams agituoti uz Sergeju ar Nicky? smile.gif Beto Donatas is tos trijules man graziausias. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 05 28, 12:28)

Po daug kartu negalejo balsuot. Po viena kart per diena is to pacio kompo tik galima buvo.
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2016 05 28, 14:56)
O tai koo kiti negalėjo už savus balsuoti? Juk čia ne lietuviški rinkimai.
Dailus tas mūsų bernas, nesakykit. O kad jaunas, taii pasitaisys su laiku biggrin.gif . Bus dar gražesnis biggrin.gif

Na jeigu jums taip tinka, tai ok biggrin.gif Tik juokingai skamba, kad gražiausias eurovizijoj, kai dauguma balsavo ne dėl grožio, o dėl to, kad mūsiškis.

Išvaizdžiausias vengras vienareikšmiškai. Nei viena čia taip dėl Donio nesilydė kaip dėl Fredžio biggrin.gif

QUOTE(Ner4Leo @ 2016 05 28, 18:08)
Kodel nesaziningos? Jei butu kas nesazingo tai anuliuotu balsus. Maciau kelis straipsnius ivairiuose portaluose kvieciancius balsuoti uz Donata, tai ir subalsavo. Uztai toks rezultatas. Gi nieks nedraudzia agituoti. Kas trugde Rusijos ar Airijos portalams agituoti uz Sergeju ar Nicky? smile.gif Beto Donatas is tos trijules man graziausias. smile.gif
Papildyta:

Po daug kartu negalejo balsuot. Po viena kart per diena is to pacio kompo tik galima buvo.

Žinoma, kad netrukdė. Tiesiog gal žmonės kitaip suvokia šiuos rinkimus, "tegul laimi gražiausias", o ne "nubalsuokim už saviškį".

P.S. tas blogas gėjų, gal ten išvis skirta gėjams savo gražuoliuką išrinkt? biggrin.gif Nes moterų analogiškų rinkimų tam puslapy lyg ir nebuvo?
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 05 28, 18:23)
Na jeigu jums taip tinka, tai ok biggrin.gif Tik juokingai skamba, kad gražiausias eurovizijoj, kai dauguma balsavo ne dėl grožio, o dėl to, kad mūsiškis.

Išvaizdžiausias vengras vienareikšmiškai. Nei viena čia taip dėl Donio nesilydė kaip dėl Fredžio biggrin.gif
Žinoma, kad netrukdė. Tiesiog gal žmonės kitaip suvokia šiuos rinkimus, "tegul laimi gražiausias", o ne "nubalsuokim už saviškį".

P.S. tas blogas gėjų, gal ten išvis skirta gėjams savo gražuoliuką išrinkt? biggrin.gif Nes moterų analogiškų rinkimų tam puslapy lyg ir nebuvo?

Tai kad buvo. smile.gif pati maciau. Va radau laimejo armene. smile.gif http://wiwibloggs.co...el-2016/142923/
Taip vengras labai grazus. balsavau uz ji uz donata ir dar uz viena is danu vaikinu, kai dar visi buvo sukleti. O kadangi vengras nepateko i top 3 tai tada balsavau uz Donata. smile.gif Jei man nepatiktu musu atstovas (tarkim koks Linas adonaitis ar sasha song) tai ir nebalsuociau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 05 27, 23:40)

O tai nemokate išorės nuo vidaus atskirti? Tipo visos misės ar šiaip gražios pasaulio moterys motinos Teresės? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 05 28, 12:28)

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 05 28, 18:23)
Išvaizdžiausias vengras vienareikšmiškai.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 28, 22:45)
O tai nemokate išorės nuo vidaus atskirti? Tipo visos misės ar šiaip gražios pasaulio moterys motinos Teresės? biggrin.gif

Moku biggrin.gif Man Baumila paprasčiausiai negražus, net labai. Norėtusi labai negražiai parašyt, bet vėl baisėsitės lotuliukas.gif Vengras labai gražus, prancūzas, Mansas gražus ir t.t. Baumila- fek.
Atsakyti