Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (12)

QUOTE(Ner4Leo @ 2016 05 19, 19:43)
Kitam forume radau imesta linka kur kai kuriu dalyviu dainos be muzikos tik balsai skamba. http://wiwibloggs.co...backing/142343/

australė ir lenkas wow wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2016 05 20, 13:06)
Aš pradėjau mąstyti, kas galėtų atstovauti EV kitais metais... Donatas užkėlė kartelę, gal pagaliau išlipsim iš provincialumo. Man toptelėjo, kad tiktų Evelina Anusauskaitė. Kad jau Timberlike uždainavo, o prie žiūrovių būrio prisijungė amerikonai, jai būtų aktualu pasireklamuoti  ax.gif Komandą irgi gerą surinktų, vyras irgi galėtų prie vizualinio apipavidalinimo prisidėti. Aišku, svajuko dramblionės  biggrin.gif

Geras variantas. Man tinka. Bet kazin ar pasirasytu. Juk dar atranka pereit reikia. Bet kazkaip jauciu kad kitais metais nebus taip gerai kaip siemet. Ruslanas man atrodo geras variantas. Gedos nepadarytu. smile.gif
Atsakyti
O man Ruslanas dar labai provincialiai atrode EV atrankose.
Atsakyti
Man Evelina grazi, estetiska, bet tembras nemalonus.
Atsakyti
Aš už Onutę Kolobovaitę, jei sutiktų dalyvaut. Bet ji dabar Latvijoj gyvena ax.gif
Papildyta:
Su Liudu Mikalausku duetu ax.gif
Atsakyti
As neseku praktiskai lietuviskos scenos, bet esu maciusi tokia moteri juodaplauke dainuojancia duetuose. Lyg latve ji g.gif Tai man ji savo isvaizda, sceniniais sprendimais pasirode daug auksciau uz musu pop daininkus. Tina? g.gif
Atsakyti
O aš tai už gerą dainą.
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2016 05 20, 14:29)
O aš tai už gerą dainą.

Zinoma. Bet, mano nuomone, Montvydas buvo irodymas, jog net is vidutines dainos geras daininkas gali isspausti daug.
Atsakyti
https://www.youtube....h?v=FVRCRRqvVA8

Siunčiam Martyną su akardionu wub.gif Kažką modernaus sugalvojus, šiuolaikiško ... Dainos užtektų tik kelių posmelių, viską išvežtų Martynas ir jo artistiškumas. Visai Europai žandikaulis atviptų. Jei jau verka serdiučka "padainavo", tai Martynas tikrai (dar patobulinęs vokalą) nuneštų stogą smile.gif Tik aišku, jis tokiai avantiūrai nepasirašys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 05 20, 13:08)
Mano akimis, tai Evelina visiškai vidutinė atlikėja, ne itin charizmatiška. Be to, man asmeniškai, jos balsas netgi nemalonus ausiai, toks storas blush2.gif

drinks_cheers.gif
Aš už El Fuego. Su stogą nunešančia daina.
Ai galėtų Doncė vėl varyt, jei daina faina būtų. Bile tik ne kokia Linkytė.
Papildyta:
QUOTE(Violetisimo @ 2016 05 20, 14:31)
Zinoma. Bet, mano nuomone, Montvydas buvo irodymas, jog net is vidutines dainos geras daininkas gali isspausti daug.

Būtent! drinks_cheers.gif Ne vienos mes pamatėme, kad Donatas yra nuostabus atlikėjas.
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2016 05 20, 20:54)
https://www.youtube....h?v=FVRCRRqvVA8

Siunčiam Martyną su akardionu  wub.gif Kažką modernaus sugalvojus, šiuolaikiško ... Dainos užtektų tik kelių posmelių, viską išvežtų Martynas ir jo artistiškumas. Visai Europai žandikaulis atviptų. Jei jau verka serdiučka "padainavo", tai Martynas tikrai (dar patobulinęs vokalą) nuneštų stogą  smile.gif Tik aišku, jis tokiai avantiūrai nepasirašys  biggrin.gif

Tikrai. Martynas būtų jėga drinks_cheers.gif . Dabar belieka viliotinį prieš jį šokt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetisimo @ 2016 05 20, 14:28)
As neseku praktiskai lietuviskos scenos, bet esu maciusi tokia moteri juodaplauke dainuojancia duetuose. Lyg latve ji g.gif  Tai man ji savo isvaizda, sceniniais sprendimais pasirode daug auksciau uz musu pop daininkus. Tina? g.gif

taip samanta tina
Atsakyti