Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (12)

atnešiau straipsnį, bet kad matau jau informuotos laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirenete @ 2016 05 19, 10:47)
Dėl Ukrainos vis dar netimsta aistros:
Užsienio naujienų portale Change.org pasirodė žinia apie tai, kad Jamala savo dainą paviešino anksčiau nei leidžia „Eurovizijos“ taisyklės. Portale taip pat paviešinta ir „YouTube“ kanalo nuotrauka, kurioje matyti, kad Jamala savo dainą internete patalpino 2015-ųjų gegužės 19 dieną. Tai grubus konkurso taisyklių pažeidimas, dėl kurio atlikėjas gali būti net diskvalifikuotas.

Tai ne vieninteliai priekaištai šiųmetinei „Eurovizijos“ nugalėtojai. Po „eurovizinės“ pergalės taip pat buvo skelbiama, kad Jamalos daina iš pradžių vadinosi „Mūsų Krymas“ ir buvo sukurta gimtąja kalba, tik vėliau buvo pervadinta į „1944“. Teigiama, kad daina yra politinė, nors ir tai draudžia konkurso taisyklės.

Na kazkam labai nepatinka kad Ukraina laimejo, kad knisasi ir iesko prie ko prikibt. Na bus diskvalifikuota (gal o gal ir ne) Tada laimetoja bus Austalija vistiek ne Rusija. Cia matyt nerimsta tiek kurie daupg pinigo pastate uz Australila ar Rusija ir liko be nieko. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ner4Leo: 19 gegužės 2016 - 14:03
Praeita ketvirtadieni taip su nekantrumu laukiau vakaro. Ech .. kad butu galima laika atsukti atgal. smile.gif
Kitam forume radau imesta linka kur kai kuriu dalyviu dainos be muzikos tik balsai skamba. http://wiwibloggs.co...backing/142343/
Atsakyti
Papildau ir Donatas be muzikos labai gerai skamba. smile.gif https://www.youtube....eature=youtu.be
Atsakyti
„Eurovizijos“ rengėjai pripažino, kad Ukraina pažeidė taisykles ir priėmė galutinį sprendimą
http://www.delfi.lt/...a.d?id=71320336

"EBU (Europos transliuotojų sąjunga) priėmė galutinį sprendimą, kuris turėtų nuraminti kilusias aistras. Ukrainos pergalė neanuliuojama. Vis dėlto EBU pripažįsta ir tai, jog Jamala iš tikrųjų pažeidė taisykles, tačiau tai pateisina."

Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2016 05 20, 10:14)
„Eurovizijos“ rengėjai pripažino, kad Ukraina pažeidė taisykles ir priėmė galutinį sprendimą
http://www.delfi.lt/...a.d?id=71320336

"EBU (Europos transliuotojų sąjunga) priėmė galutinį sprendimą, kuris turėtų nuraminti kilusias aistras. Ukrainos pergalė neanuliuojama. Vis dėlto EBU pripažįsta ir tai, jog Jamala iš tikrųjų pažeidė taisykles, tačiau tai pateisina."

Rusija pagrasino nebedalyvauti. biggrin.gif Tegul ir nedalyvauja. smile.gif Menkas nuostolis.
Atsakyti
Korupcija ne blogesnė nei pačioje Rusijoje cool.gif Tai kuo mes, Europa, skiriamės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 05 20, 10:44)
Rusija pagrasino nebedalyvauti.  biggrin.gif Tegul ir nedalyvauja. smile.gif Menkas nuostolis.

Bėda blink.gif ,įkandin Rusijos tuoj ir Anakure pagrasins nebedalyvauti SM batalijose. Ar išgyvensim netektį? cray.gif
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2016 05 20, 11:09)
Bėda blink.gif ,įkandin Rusijos tuoj ir Anakure pagrasins nebedalyvauti SM batalijose. Ar išgyvensim netektį? cray.gif

lotuliukas.gif Nieko tokio uzsiregistruos nauju niku ir vel i musi uz savo teisybe i isitikinimus. smile.gif
Atsakyti
Aš pradėjau mąstyti, kas galėtų atstovauti EV kitais metais... Donatas užkėlė kartelę, gal pagaliau išlipsim iš provincialumo. Man toptelėjo, kad tiktų Evelina Anusauskaitė. Kad jau Timberlike uždainavo, o prie žiūrovių būrio prisijungė amerikonai, jai būtų aktualu pasireklamuoti ax.gif Komandą irgi gerą surinktų, vyras irgi galėtų prie vizualinio apipavidalinimo prisidėti. Aišku, svajuko dramblionės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2016 05 20, 13:06)
Aš pradėjau mąstyti, kas galėtų atstovauti EV kitais metais... Donatas užkėlė kartelę, gal pagaliau išlipsim iš provincialumo. Man toptelėjo, kad tiktų Evelina Anusauskaitė. Kad jau Timberlike uždainavo, o prie žiūrovių būrio prisijungė amerikonai, jai būtų aktualu pasireklamuoti  ax.gif Komandą irgi gerą surinktų, vyras irgi galėtų prie vizualinio apipavidalinimo prisidėti. Aišku, svajuko dramblionės  biggrin.gif

Mano akimis, tai Evelina visiškai vidutinė atlikėja, ne itin charizmatiška. Be to, man asmeniškai, jos balsas netgi nemalonus ausiai, toks storas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2016 05 20, 13:06)
Aš pradėjau mąstyti, kas galėtų atstovauti EV kitais metais... Donatas užkėlė kartelę, gal pagaliau išlipsim iš provincialumo. Man toptelėjo, kad tiktų Evelina Anusauskaitė. Kad jau Timberlike uždainavo, o prie žiūrovių būrio prisijungė amerikonai, jai būtų aktualu pasireklamuoti  ax.gif Komandą irgi gerą surinktų, vyras irgi galėtų prie vizualinio apipavidalinimo prisidėti. Aišku, svajuko dramblionės  biggrin.gif

gera mintis, skleiskim žinią biggrin.gif
Atsakyti