aistros rimsta kaip matau jau...keletas pastebejimu..
man labiausiai patiko... latvis, musu braliux...nu nezinau as taip jo daina isgyvenau,..tikrai pajauciau kaip jam sunku, kaip jis nori ta mano heartbeat'a pajausti..
nu zodziu, jis man dainavo ir i mane ziurejo as jum sakau
..ech, super...
patiko ir bulgare lb, tik galejo gale pasirodymo jokie tie sokejai ir neiseit, ji man tokia kaip is kosminio laivo nusileidus, atejo padainavo ir jau turejo kilt atgal i savo erdvelaivi bet neee, kazkokie druckiai dar isbego...kazkaip netiko man jie ten ziauriai...
patiko ir prancuzas toks mielas su tokie miela sypsenele...irgi taip itaigiai i mane ziurejo, beveik patikejau
daina nieko, bet labiau mane jo isvaizda suzavejo...gaila man rodos jis gejus...
o tai reiskia kad ne man dainavo ir ne apie mane
patiko vengras, nu grazus diedas...
pamirsau daina..
nu tas lenkas...don kichotas raudonu pidzaku..
.bet kazkuom irgi uzkabino , net isklausiau visa daina..zmogus su stilium, pristatymo atviruke jis man toks unikumas atrode, bet scenoj kazkaip veidas pastorejo ar kas atsitiko, kazkaip kitaip atrode...
na vistiek respects zmogui uz stiliu, zinau kad jis siaip idomus toks, megsta rengtis moteriskais rubais ir aukstakulniais...
rusai..rusai..hm net nezinau..daina klausoma, bet nu sou tai tikrai nukopijuotas nuo praeitu metu tik gal pora limonu daugiau sukista i viska...nepaisant to, viskas atrode super atidirbta, biski gal dirbtina, bet ne maziau ispudingai...
kroatija..nu gal ir nieko, bet man uzkliuvo tas ''cranberry'' vokalas, idomu ji visad taip dainuoja..? apranga tai nzn..pradzioj kazkokia mobili sauna is ''egles'' sanatorijos, paskui kazkox zibantis disko kamuolys...
ukraina..man nepatiko vien delto, kad daina nugaletoja isivaizduoju nesancia geras emocijas ir kurios galima klausytis dar ir po konkurso, o cia...aiskus politikavimas..bent jau man taip atrodo, idomu kodel nediskvalifikavo sios dainos nes kazkada tai gruzijai kliuvo del politikavimo dainoje, cia net pavadinimas tai aiskiai nurodo...keista...gal kad dainuojama apie praeiti o ne apie dabartine situacija..nu bet visi suprantam uzuominas...