Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

QUOTE(Twiggy @ 2016 07 09, 15:22)
Ačiū už atsiliepimą  bigsmile.gif  mes būsim 14 dienų Maljorkoj, tai kokį pusdienį reikės apsiprekinimui palikti biggrin.gif

mes 18 dienu bet vistiek kazkaip patingejom kuistis smile.gif
Atsakyti
Help

gal dar kas bandete kokias kitas be temoje minimu triju auto nuomos kompaniju?
doyouspain, kainos gal ir neblogos, bet uzsaldo korteleje 1100 eur, daugoka...
economy car rentals, neatraso ar dirba nakti. dabar kai pasikeite skrydis, tai reikia kad dirbtu po vidurnakcio

Atsakyti
QUOTE(ader @ 2016 07 11, 20:05)
Help

economy car rentals, neatraso ar dirba nakti. dabar kai pasikeite skrydis, tai reikia kad dirbtu po vidurnakcio

economycarrentals. com yra tik brokeris. Turite įvesti datą ir pasiėmimo/grąžinimo laiką, bus rodomos tik tos kompanijos, kurios aptarnauja klientus būtent tuo metu.
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2016 07 11, 19:05)
Help

http://www.economybookings.com/lt
Atsakyti
pasitikrinau dar karta, taip deja velyvas isvykimas vis dar yra.
aciu meginsiu bukint ir klaust is kart del laiko. nes kai kur buna maciau aprasyme pazymeta, kad jei ne darbo valandomis priemoka yra. o darbo valandos ne visur irasytos.
ryanair tikrina lagaminus (kartais) o rankiniu nematavo niekada, is akies manau primeta. jei jau matys kad labai didele terba tai gal ir lieps pamatuot biggrin.gif as tokios dideles net neturiu, per peti permetama rankinuke. med kai daug daiktu nesiveziojam tai pilnai uztenka.
Atsakyti
Mano vaikas tiesiog kuprinę tokių išmatavimų turi smile.gif Pagalvojau, kad gali visai praversti kelionėje. Kokio vandens įsimesti ar pan.

Dėl priemokos - taip, ir aš tą mačiau. Bet mes galų gale pasirinkome kitą variantą. Pasiėmėme transferą, o mašiną truputį vėliau užsisakėme jau mieste.
Atsakyti
mums no oro uosto toloka, vien transferis 80 euru, tai neapsimoka. nu meginsiu laime, paieska duoda pasirinkti automobilius, tai be ratu neliksim.
kuprine manau pilnai galite imti, kiek teko matyt, prie kupriniu nesikabineja. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neuzmirstuole @ 2016 07 04, 23:19)
Norėjau paklausti poilsiavusių Maljorkoje, ar galima ten papludimyje mokėti tik už skėtį, o gulėti ant savo patiesaliuko kažkokio ? Bulgarijoje mes kažkada taip darydavome. Galvoju, ar čia taip galima  g.gif

Bent jau man neteko matyti vien skėčių. Va gultų atskirai mačiau, bet ten turbūt viešbučiui jie priklausė. O šiaip tradiciškai: šiaudiniu stogu skėtis ir prie jo prikabinti du gultai.
Atsakyti
QUOTE(Musyte24 @ 2016 07 12, 17:04)
Bent jau man neteko matyti vien skėčių. Va gultų atskirai mačiau, bet ten turbūt viešbučiui jie priklausė. O šiaip tradiciškai: šiaudiniu stogu skėtis ir prie jo prikabinti du gultai.

Tai ten gal uz sketį nereikia atskirai moketi ?Tik uz gultus, o sketį jau kaip ir kartu su jais gauni ? Ar kaip ?
Atsakyti
QUOTE(neuzmirstuole @ 2016 07 12, 21:40)
Tai ten gal  uz sketį nereikia atskirai moketi ?Tik uz gultus, o sketį jau kaip ir kartu su jais gauni ? Ar kaip ?

taip, visas komplektas. Mes tai nusipirkom savo skėtį, kainavo kelis eurus. Pliaže būdavom porą valandų, tai visai neapsimokėjo imti tuos gultus-skėčius
Atsakyti
QUOTE(neuzmirstuole @ 2016 07 12, 22:40)
Tai ten gal  uz sketį nereikia atskirai moketi ?Tik uz gultus, o sketį jau kaip ir kartu su jais gauni ? Ar kaip ?

Už šiaudinius skėčiu jau nieko nebemoki. Jie įkasti į žemę ir niekur nenešiojami:) Gultai prie jų prikabinti ir kainuoja 5 eur. už vnt. Mes ryte gulėdavome ant smėliuko, o po pietų jau ant gultų priguldavome. Sočiai laisvų būdavo ir nuo 17,30 val. jau pinigų nebeimdavo.
Atsakyti
QUOTE(Musyte24 @ 2016 07 13, 10:03)
Už šiaudinius skėčiu jau nieko nebemoki. Jie įkasti į žemę ir niekur nenešiojami:) Gultai prie jų prikabinti ir kainuoja 5 eur. už vnt. Mes ryte gulėdavome ant smėliuko, o po pietų jau ant gultų priguldavome. Sočiai laisvų būdavo ir nuo 17,30 val. jau pinigų nebeimdavo.

Supratau, ačiū smile.gif Aš suprantu, kad skėčiai į smėlį įkasti, tiesiog Bulgarijoje tu gali patraukti iš po tų skėčių gultus ir naudotis tik skėčiu, t. y. mokėti tik už jį. Užtat man toks klausimas ir kilo smile.gif
Atsakyti