QUOTE(DijaDeima @ 2021 01 04, 18:50)
laba diena,
pliazai ten man faktiskai visi grazus,tai vieta nemanau,kad svarbu,ziurekit pagal save,kad arciau juros ir pan.mes buve tokiam neblogam bet iki juros paeiti biski reik.pakeliauti tikrai yra kura,manau 10dienu butu pats tas.aplankykit butinai apelsinu giraite.
pliazai ten man faktiskai visi grazus,tai vieta nemanau,kad svarbu,ziurekit pagal save,kad arciau juros ir pan.mes buve tokiam neblogam bet iki juros paeiti biski reik.pakeliauti tikrai yra kura,manau 10dienu butu pats tas.aplankykit butinai apelsinu giraite.
O kur ta apelsinų giraitė? Aš bookinge užsirezervinau netoli Palmos viešbutuką, jei ką geriau rasiu, atšauksiu. Ir kaip kvailė automobilio nuomą užsibookinau, bet negavau jokio patvirtinimo apie užsakymą, tik draudimo dokumentus, o pinigai nuskaičiuoti visi, ne tik už draudimą. Nežinau kaip atšaukti, nes neturiu užsakymo. Kai prasidėjo korona, turėjau Barselonoj užsibookinus, iš karto grąžino. O dabar kaip atšaukti, tai vienas velnias težino, net ir kokioj firmoj užsakiau nežinau, per Ryanair puslapį užsakinėjau