Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

Sveiki.planuojame vasaros atostogas ir mastome apie Maljorka. Svarstome ar pirkt bilietus ar per agentura...agenturos pasiula labai ribotas, pagrinde Magalufas,mes seima su 2 vaikais -4 ir 8 metu, kur patartumet apsistot? Kokiuose miesteliuose? Sunku kai nesi buves unsure.gif
Atsakyti

Sveiki Maljorkos mylėtojai. Priimkite prašau ir mane į šias gretas.Kelionė jau užsakyta.Tik dabar perskaičiau nuo pradžios iki pabaigos visų komentarus ir .....................suabejojau.Kogero apsirikome su pasirinkimu.Viežbutis Palmanovoje -  Fergus Tobago.Gal kas esate ten atostogavę?Vyksime 3 suaugę ir vaikutis,kuriam tada bus 1 metai ir 4 mėnesiai.Galvoju kad į tą švyturį ir kitas grožybes,kur reikia serpantinais važiuoti,tai nepavyks. Nebent tėtį su vaikučiu palikus viežbutyje,man ir dukrai su ekskursija galima būtų nuvažiuoti.Kaži vietinių agentūrų kurios ekskursijas organizuoja ten bus.Mes per agentūrą skrisime,tai į viežbutį nuveš autobusas.Galvojame ką daryti su automobiliu ar išsinuomuoti kokioms 3 dienoms.Neįsivaizduoju kur ir kaip ten pakeliauti.Kaži kaip tas mūsų mažylis jausis važinėjant kur daug posūkių.O gal kas galite papasakoti,gal žinote kaip ten su viešuoju transportu:autobusai ar traukiniai važinėja tarp miestų. Nesijuokite kad taip klausiu,bet neįsivaizduoju visiškai.Nes Kretoje tai mes autobusu važinėjome vienos savarankiškai dvi dienas.Tunise traukiniu važiavome iki sostinės.O kaip Maljorkoje,nežinau kokia padėtis.Dar domina kaip su tokiu vaiku kambaryje ar bus jam lovytė.Ar kėdutės maitinimui būna? Daug iškyla neaiškumų. O kaip su miesto mokesčiu yra-kada ir pagal ką jis mokamas?Labai laukiu atsakymų į mano klausimus. Tikiu kad dar jų bus daug.

Atsakyti
QUOTE(maryte47 @ 2017 10 11, 01:34)
<p>Sveiki Maljorkos mylėtojai. Priimkite prašau ir mane į šias gretas.Kelionė jau užsakyta.Tik dabar perskaičiau nuo pradžios iki pabaigos visų komentarus ir .....................suabejojau.Kogero apsirikome su pasirinkimu.Viežbutis Palmanovoje -  Fergus Tobago.Gal kas esate ten atostogavę?Vyksime 3 suaugę ir vaikutis,kuriam tada bus 1 metai ir 4 mėnesiai.Galvoju kad į tą švyturį ir kitas grožybes,kur reikia serpantinais važiuoti,tai nepavyks. Nebent tėtį su vaikučiu palikus viežbutyje,man ir dukrai su ekskursija galima būtų nuvažiuoti.Kaži vietinių agentūrų kurios ekskursijas organizuoja ten bus.Mes per agentūrą skrisime,tai į viežbutį nuveš autobusas.Galvojame ką daryti su automobiliu ar išsinuomuoti kokioms 3 dienoms.Neįsivaizduoju kur ir kaip ten pakeliauti.Kaži kaip tas mūsų mažylis jausis važinėjant kur daug posūkių.O gal kas galite papasakoti,gal žinote kaip ten su viešuoju transportu:autobusai ar traukiniai važinėja tarp miestų. Nesijuokite kad taip klausiu,bet neįsivaizduoju visiškai.Nes Kretoje tai mes autobusu važinėjome vienos savarankiškai dvi dienas.Tunise traukiniu važiavome iki sostinės.O kaip Maljorkoje,nežinau kokia padėtis.Dar domina kaip su tokiu vaiku kambaryje ar bus jam lovytė.Ar kėdutės maitinimui būna? Daug iškyla neaiškumų. O kaip su miesto mokesčiu yra-kada ir pagal ką jis mokamas?Labai laukiu atsakymų į mano klausimus. Tikiu kad dar jų bus daug.</p>

Sveiki Maryte, labai smagu, kad svajonės pildosi ir vėl pakelsit sparnus smile.gif
Maljorkoje labai geri keliai, na tik į švyturį važiuojant tenka pasisukti serpantinais, bet kai maes vykom, stovėjo reguliuotojas vyras ir rodė kas gali kilti į aikštelę, kam dar luktelti. Mes nesinuomojome mašinos, jau prieš kelionę buvome užsisakę turą po salą su lietuviais Idea Mallorka (Facebooke pažiūrėkit). Visur nuvežė kur prašėme, bet šiaip šiek tiek nusivylėme: jokios informacijos, pasakojimų apie lankytinas vietas, tiesiog pervežimo paslaugos nuo vietos iki vietos.
Dėl viešojo trasnporto negaliu nieko pasakyti, nes mes gyvenome ramiame kurorte kur nemačiau autobusų stotelių.
Dėl lovytės ir maitinimo kėdutės klauskite savo kelionių konsultantės, ji nusiųs viešbučiui užklausą.
Kurorto mokestį turėsite susimokėti iškart atvykus registratūroje, nepamenu tik kie, apie 1.5 -2 eurai žmogui už parą.

Atsakyti
O Jūsų vaiką pykina, kad klausiat? Mes keliavom pernai kai mano vaikui irgi buvo 1 m ir 4 mėn, tai vaikui dzin tie posūkiai buvo. Į sa calobrą važiuojant išvis užmigo. Vėmiau tik aš pati pirmas dienas. biggrin.gif Bet šiemet aš gudresnė, atradau Cerucal vaistukus sau. 4u.gif biggrin.gif O jūs nueikit į viešbučio puslapį ir ten sužinosit visą info. Iš kur viešbutį pirkot? Lovytės paprastai reikia prašyti, nes kitaip su kūdikiu teks miegot vienoj lovoj. Maitinimo kėdutė turėtų būti, nes vaikams Maljorka gerai pritaikyta, jei net Palmos katedros tualete yra vieta pakeisti vaikui pampersą. biggrin.gif Formentore galit iki švyturio net nekilti. Toj pirmoj aikštelėj yra nerealiai gražu. Agentūrų organizuojančių ekskursijas tikrai bus pilna, bet manau jums būtų pigiau išsinuomot mašiną iš Vanrel. Paprastai nelabai apsimoka imti 3 dienoms, nes savaitei ar 3 dienoms kaina nelabai daug skiriasi. Autobusų aišku irgi pilna, temoj buvo nuoroda su viešojo transporto puslapiu. Miesto mokestis mokamas atvykus į viešbutį.

-Braskeele, jei norit ramybės, venkit Magalufo. Iš kokių kurortų renkatės?
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2017 10 11, 10:15)
atradau Cerucal

Tie vaistukai tinka vaikams? 10-mečiui tiktų? Mes naudojam Avioplan, vemt nevemia, bet visvien blogai jaučiasi verysad.gif Nuvažiavim į Sa Calobrą ir visa dieną bloga savijauta vaikui.

Pritariu, tik ne į Magaluf biggrin.gif O keliai Maljorkoj - tobuli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 11 spalio 2017 - 08:27
QUOTE(Only1 @ 2017 10 11, 10:15)

Nesirenku kol kas is nieko, nes nezinau is ko rinktis biggrin.gif Agentruorj viesbuciu pasiula siai dienai labai ribota, pagrinde i ta pati Magalufa, bet nei vienas man nepatinka...Keliausim su vaikais, tad norisi kad viesbutis butu labiau orientuotas i poilsi su vaikais, suprantu, kad Ispanija ne Turkija ir tokio serviso ten negausim, bet bent kazka panasaus rolleyes.gif Kadangi agentura nieko doro nesiulo, svarstom apie savarankiska kelione- Ryainairas plius viesbutis, todel ir klausiu kurie kurortai labiau tinkami seimoms...
Atsakyti
"Cerucal yra skirtas vaikams nuo 9 iki 18 metų tik jei kitoks gydymas neveiksmingas arba negali būti taikomas, siekiant apsaugoti nuo vėlyvojo pykinimo ir vėmimo, kuris gali pasireikšti po chemoterapijos." Jis receptinis, pasitarkit su pediatre. Mane tas žodis chemoterapija labai gąsdino, bet Cerucal man bent padėjo, o nuo Avioplant irgi vėmiau.

Daug kas gyrė Cala D'or. Vaikams pritaikyti kurortai yra netoli Fermentoro. Gali žiūrėt Pord d' Alcudia, bet ten sako kad kaip Palanga. Man jis labai didelis pasirodė. Toks didelis, kad klaidžiojom jame. Mes gyvenom Can Picafort, tai mums tiko. Viešbučio skirto grynai su vaikais kaži ar reikia. Gi dar nepaliksit vaiko animatoriams ir nuo vandens kalnelių vaikas nečiuožinės. O vaikų žaidimų aikštelių rasit ir taip kur nors važiuodami. smile.gif Man atrodo dar Peguera buvo giriama??? Ji vienintelė arčiau Palmos ir netriukšminga.
Atsakyti

Oi kaip gerai,jau radau atsiliepimų į mano pasapaliojimus. Ačiū . O ar mano anūkėlį pykins ar ne tai mes dar nežinome......Kai važinėja dabar po Kauną ar iki Alytaus važiuojant,tai nevemia ....Bet ten tai važinėjimas ne toks bus. Tiesiog bus "sukimas smegenų " iki kelionės.Gegužės 26-birželio 5 d.ten būsime.Ir dėl oro neaišku. Na karščio tai visai ir nepageidaujame,mes negulime paplūdimiuose.Svarbu kad lietaus nebūtų ir kiek nors saulės. 

Bandysim mes siūsti patys užklausą į viežbutį dėl vaiko lovytės. Nes būtų nesąmonė,jei 3 lovos sustumtos.....ir vaikas kartu turėtų miegoti..Bet užsakyme matosi kad 3 suaugę ir vaikas iki 2 metų.

Dar dėl pykinimo.Aš tai naudoju imbierinius tuos gabalėlius kai plaukiam arba kai lėktuvas kyla ir leidžiasi-man padeda.Kretoje važinėjome ir truputį serpantinais,bet nepykino manęs. Vat tik skrydžio metu neužmiegu,tai mane nervuoja.

Reikės pasiieškoti tų lietuvių,visai gerai būtų su jais pavažinėti. Ar kainos ne kosminės?

Atsakyti
O ko ten miegot skrydžio metu biggrin.gif Į debesis galima žiūrėt tongue.gif
Atsakyti
Aš arba kažką praleidau arba pamečiau mintį. Apie kieno kainas klausiat ir kokius lietuvius? smile.gif Kainom čia daug kas gąsdino, bet mums jos nepasirodė ypatingai brangios. Sunkiausia buvo rasti nebrangų viešbutį, nes ten tokių iki 50 eur už naktį mažuma. Na ir įėjimai į muziejus, dvarus, akvariumą labai brangūs. Maisto kainos jau ir Lietuvoj kosminės, tai nebėra ko bijoti. biggrin.gif Manau oras bus geras. Mes spalio pirmą savaitę keliavom. Gavom lietaus berods dvi dienas. Jis buvo stiprus, bet truko gal tik pusvalandį.
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2017 10 11, 12:09)
"
Daug kas gyrė Cala D'or. Vaikams pritaikyti kurortai yra netoli Fermentoro. Gali žiūrėt Pord d' Alcudia, bet ten sako kad kaip Palanga. Man jis labai didelis pasirodė. Toks didelis, kad klaidžiojom jame. Mes gyvenom Can Picafort, tai mums tiko. Viešbučio skirto grynai su vaikais kaži ar reikia. Gi dar nepaliksit vaiko animatoriams ir nuo vandens kalnelių vaikas nečiuožinės. O vaikų žaidimų aikštelių rasit ir taip kur nors važiuodami. smile.gif Man atrodo dar Peguera buvo giriama??? Ji vienintelė arčiau Palmos ir netriukšminga.

Dar ir kaip ciuozynetu- sunui 8, dukrai 4. Jau dabar bamba, kad vaziuotume i viesbuti kur daug kalniuku, nes pernai Kretoj nebuvo bash.gif biggrin.gif o mes cia sugalvojom i savo maljorkas be kalniuku biggrin.gif
Atsakyti
Aš čia ne apie Jūsų rašiau. Jūsų tikiu, kad patiktų biggrin.gif Na turi ir Maljorkoj būt viešbučių su kalniukais.
Atsakyti