Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

QUOTE(lietuvaite001 @ 2017 06 25, 19:23)
Sveiki:) Aš su tokiu klausimu, ar yra kas kėlėtės į Ibizos salą. Kokios kainos ir kokie keltai pigiausi?

Mes tik atvykę iš Novaturo atstovės gavome pasiūlymą visos dienos išvykai į Ibizą už 134 € suaugusiam ir 105 € vaikui. Čia ir kelionė autobusu, ir keltas bei gidas. Organizuojantis savarankiškai domėtis neteko. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manifesto: 18 liepos 2017 - 15:51
Gal kas gali parekomenduoti patikimą automobilių nuomą? ir kaip ten su pilnu draudimu?
Atsakyti
Mes nuomavom is https://www.hiperrentacar.com/en/
Viskas buvo sklandziai, emem su Hiper Plus Insurance draudimu, tai nieko papildomai nesalde korteleje, galiojo draudimas viskam, isskyrus tycinius sugadinimus ir atrodo vedrodelius nedraude... Dar patiko , kad masina prie viesbucio mums atvare ir ten viesbucio aiksteleje palikom, bet kiti ima is aero uosto, zodziu galima su jais susirasyti, gan greitai atsako i visus rupimus klausimus 4u.gif
Atsakyti
Mes ėmėm iš Vanrell su pilnu draudimu, be kredito kortelės. smile.gif Už padangas ir stiklus mokėjom dar papildomai jiems.
Atsakyti
Sveiki,

gal kas gali pasakyti: galbūt rugsėjo mėn. pabaigoje Magalufas nebėra toks triušmingas?
Atsakyti

Sveiki,

gal kas gali pasakyti: galbūt rugsėjo mėn. pabaigoje Magalufas nebėra toks triušmingas?

Buvom rugsejo gale. Galiu pasakyti kad tragiskai triuksminga :D kas ten per sezona buna baisu ir pagalvot :(

Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2017 07 27, 00:27)
Buvom rugsejo gale. Galiu pasakyti kad tragiskai triuksminga biggrin.gif kas ten per sezona buna baisu ir pagalvot verysad.gif</p>

O, sakykit, verta ten vakarui nuvažuot, pažiūrėt į tą triukšmą? biggrin.gif
Atsakyti
Ar gerai supratau, kad Palmos akvariumas ir Marineland tai du skirtingi dalykai? Kurį verčiau rinktis, vaikui 10 m.? Kaip tik išvykimo dieną liks laiko aplankyti kažką šalia Palmos.
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2017 07 27, 10:33)
Ar gerai supratau, kad Palmos akvariumas ir Marineland tai du skirtingi dalykai? Kurį verčiau rinktis, vaikui 10 m.? Kaip tik išvykimo dieną liks laiko aplankyti kažką šalia Palmos.

Skirtingi dalykai. Mes buvom akvariume. Jis tikrai netoli oro uosto, tad prieš skrydį matėm ten daug lietuvių. biggrin.gif Na akvariumas kaip akvariumas, man gal tik brangokas pasirodė. Ir nevalgykit ten bufete, nes mes ten apsinuodijom. unsure.gif O į Marineland žmonės važiuoja delfinų šou pažiūrėt. Tai žiūrėkit kas jums aktualiau. Mano vyrui akvariumas patiko, man nelabai, o vaikas (16mėn) užmigo, nes ten groja rami muzika. biggrin.gif Tai žiūrėkit, gal 10mečiui smagiau ir delfinai. Arba jo paklauskit biggrin.gif Palmos akvariumo pasididžiavimas - didžiulis akvariumas su rykliais. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2017 07 27, 08:24)
O, sakykit, verta ten vakarui nuvažuot, pažiūrėt į tą triukšmą?  biggrin.gif

mes buvom su auto vieną vakarą nuvažiavę, tai toookio masinio tūso gatvėse nesu mačiusi savo akimis blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2017 07 27, 21:56)
mes buvom su auto vieną vakarą nuvažiavę, tai toookio masinio tūso gatvėse nesu mačiusi savo akimis  blink.gif  biggrin.gif

Reiks nuvažuot būtinai kurį vakarą pažiūrėt į tą tūsą, kuriais Maljorca taip garsėja biggrin.gif
Atsakyti

Esu MAljorkoje ir drasiai galiu rekomenduoti viesbuti BLau punta reina resort. Seimoms su vaikais cia rojus. Viskas pritaikyta seimoms, maistas all nuostabus, teritorija didele, animacija superine. Daug kur buvus, gyvenus geruose viesbuciuose, bet sis tikraisuper, nors mano vaikai jau dideli, bet ir jiems labai patinka

Atsakyti