Va kaip tik iš Pagueros. Iš kitų kurortų vos ne dvigubai brangiau. Bet ar pamatysit delfinus, negaliu garantuot, nes mes šitos pramogos nebandėm.
https://www.sunbonoo...-boat-trip-3671
Geras, ačiū. Apie delfinus nieko nebuvau girdėjus. Man įdomu, o kaip kainos maitinimosi įstaigose? Pas mus tik pusryčiai/vakarienė, tai dienomis reiks kažkur maitintis.
QUOTE(Only1 @ 2017 03 06, 18:58)
Va kaip tik iš Pagueros. Iš kitų kurortų vos ne dvigubai brangiau. Bet ar pamatysit delfinus, negaliu garantuot, nes mes šitos pramogos nebandėm.
O kaip tik plaukia iš Santa Ponsa, kur mūsų namai bus. Tai va , kad nežinia kaip su tais delfinais, bet gal ir šiaip kur įdomiai paplukdins, mes kitoj Vidurželio saloj būdami daug panaišiais laiveliais plaukiojom ir tų pačių delfinų plaukėm žiūrėt, bet nematėm, bet nepaisant to, labai patiko tie pasiplaukiojimai, tai ir šį tikrai bandysim.
Bet dar galima važiuoti į akvariumą su delfinais, gal kas buvot?
Lyg ir kažkas seniau rašė, kad nelabai patiko tam akvariume kur su delfinais.
laba, aš su tokiu klausimėliu dėl auto nuomos, gal kuri būsite susidūrusi
ar gerai suprantu, kad hiperrentacar.com puslapyje galima sumokėti tik kreditine kortele? mokant debetine arba grynaisiais yra paimamas 1000eur užstatas? ar tai galioja mokant tiek internetu, tiek vietoje? kreditinės neturime, tad tikrai aktualu.. gal kuri buvote su tuo susidūrusi ir galite pasakyt, kaip ten iš tikro?
ar gerai suprantu, kad hiperrentacar.com puslapyje galima sumokėti tik kreditine kortele? mokant debetine arba grynaisiais yra paimamas 1000eur užstatas? ar tai galioja mokant tiek internetu, tiek vietoje? kreditinės neturime, tad tikrai aktualu.. gal kuri buvote su tuo susidūrusi ir galite pasakyt, kaip ten iš tikro?
QUOTE(happyme @ 2017 03 12, 15:26)
ar gerai suprantu, kad hiperrentacar.com puslapyje galima sumokėti tik kreditine kortele? mokant debetine arba grynaisiais yra paimamas 1000eur užstatas?
ar gerai suprantu, kad hiperrentacar.com puslapyje galima sumokėti tik kreditine kortele? mokant debetine arba grynaisiais yra paimamas 1000eur užstatas?
Sveiki,
taip, jei neturite kreditinės, paims 1000 eurų užstatą.
QUOTE(happyme @ 2017 03 12, 15:26)
QUOTE(natalia82lt @ 2017 03 13, 17:23)
Neklaidinkite, be kreditinės kortelės neišnuomosite automobilio internetu. Užstatą - 1000 eu lemia ne kortelės turėjimas ar neturėjimas, o automobilio draudimo rūšis. Jei nedrausite frančizės papildomu draudimu, įšaldys ~ 1000 eu - todėl ir būtina kreditinė kortelė.
QUOTE(renrena @ 2017 03 13, 18:02)
Neklaidinkite, be kreditinės kortelės neišnuomosite automobilio internetu. Užstatą - 1000 eu lemia ne kortelės turėjimas ar neturėjimas, o automobilio draudimo rūšis. Jei nedrausite frančizės papildomu draudimu, įšaldys ~ 1000 eu - todėl ir būtina kreditinė kortelė.
aš žadu papildomai paimti HIPER PLUS INSURANCE, bet niekur neįskaitau, jog dėl to neįšaldytų to 1000eur.. tik apie kreditinę/debetinę rašo. ar tas frančizės draudimas tai dar kažkoks papildomas draudimas..?
Įdedu ką man atrašė hiperrentacar.com darbuotojas:
"If you show a credit card at desk, we don't take or block any money.
If you dont have any credit card, we can accept debit card or cash, but then we must take a deposit of 1000 Euros, independently if you take the Hiper Plus insurance or not."
If you dont have any credit card, we can accept debit card or cash, but then we must take a deposit of 1000 Euros, independently if you take the Hiper Plus insurance or not."
QUOTE(natalia82lt @ 2017 03 13, 20:31)
Įdedu ką man atrašė hiperrentacar.com darbuotojas:
labai labai ačiū jums
tik dar galvoju, o ar nėra skirtumo, kiek eur bus kreditinėj? ar čia visai ne tame esmė kiek tų pinigų.. jetus kaip sudėtinga pirmą kartą nuomojantis man tą auto..
QUOTE(happyme @ 2017 03 13, 20:37)
labai labai ačiū jums
tik dar galvoju, o ar nėra skirtumo, kiek eur bus kreditinėj? ar čia visai ne tame esmė kiek tų pinigų.. jetus kaip sudėtinga pirmą kartą nuomojantis man tą auto..
Kreditinėse juk dažniausiai būna kredito limitas iki kelių tūkstančių eurų.