Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

Va kaip tik iš Pagueros. Iš kitų kurortų vos ne dvigubai brangiau. Bet ar pamatysit delfinus, negaliu garantuot, nes mes šitos pramogos nebandėm. ax.gif
https://www.sunbonoo...-boat-trip-3671
Atsakyti

Geras, ačiū. Apie delfinus nieko nebuvau girdėjus. Man įdomu, o kaip kainos maitinimosi įstaigose? Pas mus tik pusryčiai/vakarienė, tai dienomis reiks kažkur maitintis.

Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2017 03 06, 18:58)
Va kaip tik iš Pagueros. Iš kitų kurortų vos ne dvigubai brangiau. Bet ar pamatysit delfinus, negaliu garantuot, nes mes šitos pramogos nebandėm.  ax.gif
https://www.sunbonoo...-boat-trip-3671

4u.gif O kaip tik plaukia iš Santa Ponsa, kur mūsų namai bus. Tai va , kad nežinia kaip su tais delfinais, bet gal ir šiaip kur įdomiai paplukdins, mes kitoj Vidurželio saloj būdami daug panaišiais laiveliais plaukiojom ir tų pačių delfinų plaukėm žiūrėt, bet nematėm, bet nepaisant to, labai patiko tie pasiplaukiojimai, tai ir šį tikrai bandysim.
Atsakyti

Bet dar galima važiuoti į akvariumą su delfinais, gal kas buvot?

Atsakyti
Lyg ir kažkas seniau rašė, kad nelabai patiko tam akvariume kur su delfinais.
Atsakyti
laba, aš su tokiu klausimėliu dėl auto nuomos, gal kuri būsite susidūrusi smile.gif
ar gerai suprantu, kad hiperrentacar.com puslapyje galima sumokėti tik kreditine kortele? mokant debetine arba grynaisiais yra paimamas 1000eur užstatas? blink.gif ar tai galioja mokant tiek internetu, tiek vietoje? kreditinės neturime, tad tikrai aktualu.. gal kuri buvote su tuo susidūrusi ir galite pasakyt, kaip ten iš tikro? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(happyme @ 2017 03 12, 15:26)
laba, aš su tokiu klausimėliu dėl auto nuomos, gal kuri būsite susidūrusi smile.gif
ar gerai suprantu, kad hiperrentacar.com puslapyje galima sumokėti tik kreditine kortele? mokant debetine arba grynaisiais yra paimamas 1000eur užstatas?

Sveiki,
taip, jei neturite kreditinės, paims 1000 eurų užstatą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natalia82lt: 13 kovo 2017 - 17:24
QUOTE(happyme @ 2017 03 12, 15:26)
ar gerai suprantu, kad hiperrentacar.com puslapyje galima sumokėti tik kreditine kortele? mokant debetine arba grynaisiais yra paimamas 1000eur užstatas? blink.gif ar tai galioja mokant tiek internetu, tiek vietoje? kreditinės neturime, tad tikrai aktualu.. gal kuri buvote su tuo susidūrusi ir galite pasakyt, kaip ten iš tikro? 4u.gif

QUOTE(natalia82lt @ 2017 03 13, 17:23)
Sveiki,
taip, jei neturite kreditinės, paims 1000 eurų užstatą.

Neklaidinkite, be kreditinės kortelės neišnuomosite automobilio internetu. Užstatą - 1000 eu lemia ne kortelės turėjimas ar neturėjimas, o automobilio draudimo rūšis. Jei nedrausite frančizės papildomu draudimu, įšaldys ~ 1000 eu - todėl ir būtina kreditinė kortelė.
Atsakyti
QUOTE(renrena @ 2017 03 13, 18:02)
Neklaidinkite, be kreditinės kortelės neišnuomosite automobilio internetu. Užstatą - 1000 eu lemia ne kortelės turėjimas ar neturėjimas, o automobilio draudimo rūšis. Jei nedrausite frančizės papildomu draudimu, įšaldys ~ 1000 eu - todėl ir būtina kreditinė kortelė.

aš žadu papildomai paimti HIPER PLUS INSURANCE, bet niekur neįskaitau, jog dėl to neįšaldytų to 1000eur.. unsure.gif tik apie kreditinę/debetinę rašo. ar tas frančizės draudimas tai dar kažkoks papildomas draudimas..? 4u.gif
Atsakyti
Įdedu ką man atrašė hiperrentacar.com darbuotojas:
"If you show a credit card at desk, we don't take or block any money.
If you don’t have any credit card, we can accept debit card or cash, but then we must take a deposit of 1000 Euros, independently if you take the Hiper Plus insurance or not."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natalia82lt: 13 kovo 2017 - 20:32
QUOTE(natalia82lt @ 2017 03 13, 20:31)
Įdedu ką man atrašė hiperrentacar.com darbuotojas:
"If you show a credit card at desk, we don't take or block any money.
If you don’t have any credit card, we can accept debit card or cash, but then we must take a deposit of 1000 Euros, independently if you take the Hiper Plus insurance or not."

labai labai ačiū jums 4u.gif
tik dar galvoju, o ar nėra skirtumo, kiek eur bus kreditinėj? unsure.gif ar čia visai ne tame esmė kiek tų pinigų.. jetus kaip sudėtinga pirmą kartą nuomojantis man tą auto.. huh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(happyme @ 2017 03 13, 20:37)
labai labai ačiū jums 4u.gif
tik dar galvoju, o ar nėra skirtumo, kiek eur bus kreditinėj? unsure.gif ar čia visai ne tame esmė kiek tų pinigų.. jetus kaip sudėtinga pirmą kartą nuomojantis man tą auto.. huh.gif biggrin.gif

Kreditinėse juk dažniausiai būna kredito limitas iki kelių tūkstančių eurų.
Atsakyti