Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

kam įdomu video iš Maljorkos. https://www.youtube....g0ceKzTKuKU92au
Dar ne visos serijos sudetos, bet kas užsiprenumeruos kanalą, pamatys ir likusias smile.gif
Atsakyti
Sveikos keliautojos,

Planuojame gegužės 13 d. savaitei skristi į Maljorką su beveik 4 metų vaiku. Kaip oras, vanduo tokiu metu? Karščio nemėgėjai.
Buvome tik su vyru prieš kokius 5 metus gegužės mėn., tai buvo vėsoka, bet sakau, gal tik mums tokia savaitė išpuolė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2017 01 03, 14:42)
Sveikos keliautojos,

Planuojame gegužės 13 d. savaitei skristi į Maljorką su beveik 4 metų vaiku. Kaip oras, vanduo tokiu metu? Karščio nemėgėjai.
Buvome tik su vyru prieš kokius 5 metus gegužės mėn., tai buvo vėsoka, bet sakau, gal tik mums tokia savaitė išpuolė  biggrin.gif

pagal history max ~22-23 C dieną ir ~16-17 C vakare
https://www.wundergr...r...&reqdb.wmo=
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zz_aiza: 03 sausio 2017 - 18:29
QUOTE(zz_aiza @ 2017 01 03, 18:25)
pagal history max ~22-23 C dieną ir ~16-17 C vakare
https://www.wundergr...r...&reqdb.wmo=

Ačiū, vadinasi panašiai, kaip tada kai buvome.
Gal kas galite rekomenduoti viešbutį orentuotą į vaikus (žaidimo aikštelės, baseinai vaikasm ir pan.)? Būtume su beveik 4 metų sūnumi.
Ačiū
Atsakyti
Atostogas Maljorkoje planuojame 09.26-10.03, sunkiausia uzduotis man susirasti automobili, nesuprantu as tu salygu unsure.gif Gal zinote kokie vietine agentura? Rodo saloje nuomavomes emailu vietineje agenturoje tai nei uzstato reikejo, nei uzsalde, grynais sumokejom ir tiek, labai noretusi ir cia tokio varianto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2017 01 09, 17:44)
Atostogas Maljorkoje planuojame 09.26-10.03, sunkiausia uzduotis man susirasti automobili, nesuprantu as tu salygu unsure.gif Gal zinote kokie vietine agentura? Rodo saloje nuomavomes emailu vietineje agenturoje tai nei uzstato reikejo, nei uzsalde, grynais sumokejom ir tiek, labai noretusi ir cia tokio varianto ax.gif

mes iš Drivalia nuomavomės, bet su full insurance ir 0 franšize (nerezervavo nei cento kreditinėje), tai man taip gera ir ramu, kad net negaila ir susimokėti buvo smile.gif
Mes pernai atostogavome nuo 09.22, tai man buvo vėsoka, kiekvieną dieną purkštavo lietus, paskutinę dieną pylė kaip iš kibiro, tai šios krypties rugsėjoo galui nesirinkčiau daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zz_aiza: 09 sausio 2017 - 18:06
QUOTE(zz_aiza @ 2017 01 09, 18:04)
mes iš Drivalia nuomavomės, bet su full insurance ir 0 franšize (nerezervavo nei cento kreditinėje),  tai man taip gera ir ramu, kad net negaila ir susimokėti buvo smile.gif
Mes pernai atostogavome nuo 09.22, tai man buvo vėsoka, kiekvieną dieną purkštavo lietus, paskutinę dieną pylė kaip iš kibiro, tai šios krypties rugsėjoo galui nesirinkčiau daugiau.

kai perki iš nuomotojo "viską iškaičiuota" tai niekada neužšaldo lėšų.
Atsakyti
Rekomenduoju Vanrell. http://rentacarvanrell.com/en/ Mokėjom grynais, kortelės nereikėjo. Pildant užsakymo formą per jų puslapį kortelės duomenų nevedžiau, parašiau, kad norime mokėti grynais ir jiems tiko. Dar berods savaitė prieš kelionę gavau email su klausimu ar tikrai atvažiuosim. Atrašiau, kad atvažiuosim. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2017 01 09, 20:04)

O Jūs pernai 2016 m ar užpernai 2015 atostogavot? Nes kai tik nusipirkau bilietus įsimečiau į orų programėlę dėl įdomumo Maljorka, tai net stebėjausi, kad orus fantastiškus rodė iki pat lapkričio pab. kaip giedra taip giedra ir +20 virš. O programėle lyg grybo nepjovė, nes LT rodė taip kaip ir buvo t.y. kaip apsiniaukia, taip apsiniaukia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2017 01 10, 00:12)
Rekomenduoju Vanrell. http://rentacarvanrell.com/en/ Mokėjom grynais, kortelės nereikėjo. Pildant užsakymo formą per jų puslapį kortelės duomenų nevedžiau, parašiau, kad norime mokėti grynais ir jiems tiko. Dar berods savaitė prieš kelionę gavau email su klausimu ar tikrai atvažiuosim. Atrašiau, kad atvažiuosim.  smile.gif

Labai aciu bigsmile.gif
Tai man tokia kaina ir bus, jokiu pasleptu mokesciu?
Category: Category A
Arrival date: 26/09/2017 18:00 (Airport)
Departure date: 03/10/2017 18:00 (Airport)
Number of Days: 7
Price: 117 €
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2017 01 10, 10:27)
O Jūs pernai 2016 m ar užpernai 2015 atostogavot? Nes kai tik nusipirkau bilietus įsimečiau į orų programėlę dėl įdomumo Maljorka, tai net stebėjausi, kad orus fantastiškus rodė iki pat lapkričio pab.  kaip giedra taip giedra ir +20 virš. O programėle lyg grybo nepjovė, nes LT rodė taip kaip ir buvo t.y. kaip apsiniaukia, taip apsiniaukia  biggrin.gif

as buvau pernai 09.25-10.05 buvo +26 visas dienas , bet jau buvo prasidejusios liutys dienom ir naktim, trumpos bet tokios galingos smile.gif mes +30 karscio nemegejai tai mums buvo pats tas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sinsin: 10 sausio 2017 - 09:52
QUOTE(sinsin @ 2017 01 10, 10:51)
as buvau pernai 09.25-10.05 buvo +26 visas dienas , bet jau buvo prasidejusios liutys dienom ir naktim, trumpos bet tokios galingos smile.gif mes +30 karscio nemegejai tai mums buvo pats tas

Oi as irgi karscio nemegeja, kadangi keliausim tai daugiau nei +25 ir nereikia smile.gif
Atsakyti