Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

Niekas negali prognozuoti kokie bus kainų svyravimai, jei mano datom būtų 160 į abi puses žmogui imčiau iškart, nes šiemet kainos visai nedžiugina ...
Irgi laukiu geresnių kainų, bet liepos mėn.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurina: 14 lapkričio 2016 - 11:54
QUOTE(daivushkina @ 2016 11 14, 12:30)
Laba, kazin kokia kaina bilietu yra gera, birzelio pradziai 160 eur zmogui pirmyn atgal gera, ar laukti, kad kris kaina?

manau, kad gera, nebent dėl kokių 10 eur bilietui nori rizikuoti geresnes laukti smile.gif
Atsakyti
Planuojam ir mes kitu metu birzelio men skristi i Maljorka smile.gif kadangi skrisim su vsikais,tai norim sikart pasyviu atostogu su gulejimais prie juros,baseino. uzsibookinau viesbuti ir gal yra kas nors jame buve? Can Pastilloje - Aparthotel Fontanellas Playa.
Lektuvo bilietus irgi seku,bet kol kas dar atrodo brangoki. Tikiuosi,kad papigs,o ne brangs smile.gif
Atsakyti
šiaip jau kiek gyvenime esu sekus ryanair kainas, tai vienintelį kart mačiau, kad bilietai truputi papinga pliažinėm kryptim, tai pernai į KOS. Daugiau niekada nesu mačiusi, kad bilietai pigtų. neskaitant spalio ir balandžio.

mes išsinuomavom vilą kitam rugsejui smile.gif nepatinka man viešbučiai smile.gif

liko keletas gražių variantų nepanaudotų, jei kam įdomu, galėsiu pasidalinti.
Atsakyti
[quote=MAMICY,2016 11 18, 12:29]
šiaip jau kiek gyvenime esu sekus ryanair kainas, tai vienintelį kart mačiau, kad bilietai truputi papinga pliažinėm kryptim, tai pernai į KOS. Daugiau niekada nesu mačiusi, kad bilietai pigtų. neskaitant spalio ir balandžio.

pernau į Kos matėt, matyt, dėl galimo GR išstojimo iš ES, kaip tik vyko svarstymas per patį sezoną, ir bilietai į visas GR salas buvo tikrai labai pigūs, vos situacijai paaiškėjus kainos iš kart atsistatė, mes spėjom pasinaudot tuo.
Aš skaitau, kad 160 eur. apie kurią buvo klausiama, tikrai nebloga kaina, ir juo labiau kai renkamasi iš konkrečios datos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 18 lapkričio 2016 - 11:23
QUOTE(MAMICY @ 2016 11 18, 11:29)

mes išsinuomavom vilą kitam rugsejui smile.gif  nepatinka man viešbučiai smile.gif

liko keletas gražių variantų nepanaudotų, jei kam įdomu, galėsiu pasidalinti.

Sveiki,

Kokia vila uzsisakett? As ir turiu bilietus pirmyn 09-26 dienai smile.gif atbuliniai dar po 75 eu...laukiu pigiau, nors ana savaite buvo po 65 eu...kazkaip iki 56eu kad nupigs netikiu smile.gif
L.durnai Maljorkoj su apartamentais, man reik 3 suaug. ir 2 vaikams...tai vaikui kuriam bus 3 metai nera galimybes gyvent nemokamai verysad.gif Nors pernai Sicilijoj mokejom tik uz 2, vaikams nekainavo visai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asstukas @ 2016 11 18, 11:34)
Sveiki,

Kokia vila uzsisakett? As ir turiu bilietus pirmyn 09-26 dienai smile.gif atbuliniai dar po 75 eu...laukiu pigiau, nors ana savaite buvo po 65 eu...kazkaip iki 56eu kad nupigs netikiu smile.gif
L.durnai Maljorkoj su apartamentais, man reik 3 suaug. ir 2 vaikams...tai vaikui kuriam bus 3 metai nera galimybes gyvent nemokamai verysad.gif Nors pernai Sicilijoj mokejom tik uz 2, vaikams nekainavo visai smile.gif

Pranerškit airbnb ir homeaway. ten paprastai skaičiuoja tiesiog už būstą. Apartamentų aš nelabai žiūrėjau

pvz ciela villa. https://www.airbnb.c..._out=2017-10-03

aš 09.09-09.16 pirkau po 65 bilietus. ir manau, kad šiai datai pigesnių bilietų nebebus.

Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2016 11 18, 12:58)
Pranerškit airbnb ir homeaway. ten paprastai skaičiuoja tiesiog už būstą.  Apartamentų aš nelabai žiūrėjau

pvz ciela villa. https://www.airbnb.c..._out=2017-10-03

aš 09.09-09.16 pirkau po 65 bilietus.  ir manau, kad šiai datai pigesnių bilietų nebebus.

Aciu smile.gif bandysiu ieskoti, as 09-26 po 56 eurus keturis nupirkau biggrin.gif bobute liko dar be bilieto, teks imt po 65, bet atgaliniu tai manau sulauksiu po 65 eu...
Atsakyti

Merginos girdejau, kad keliai Maljorkoje mokami. Kas susiduret, kam ir kur reikia moketi? ir kokios sumos?

Atsakyti
QUOTE(asstukas @ 2016 11 22, 21:20)
<p>Merginos girdejau, kad keliai Maljorkoje mokami. Kas susiduret, kam ir kur reikia moketi? ir kokios sumos?</p>

Man atrodo tikrai nemokami smile.gif. Mes niekur nemokėjom ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renrena: 22 lapkričio 2016 - 22:04

Nemokami :) yra tik vienas mokamas tunelis nuo Palmos link Soller vaziuojant, bet jei nenori gali kilti per kalna ir nemoketi :)

Atsakyti
Apie musu kelione ispudziu jau rasiau kiek anksciau temoje. Ikeliu kelias foto is Maljorkos wub.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti