Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (11) Finalas 05.14

QUOTE(-Delta- @ 2016 05 15, 14:50)
Rusijos komisija Ukrainai irgi paskutines vietas davė  4u.gif

Na tai mes gi savo galvas turim, kodėl žiūrėt, rusai davė ar nedavė kam...

QUOTE(bio @ 2016 05 15, 14:51)
Kam cia del komisojos riektu loti tai lenkams g.gif

Būtent drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 05 15, 14:56)
Galėčiau lažintis, kad ji- ex emiljana, gal kas pamenat jos praeitų metų kliedesius biggrin.gif Rašliava lygiai tokia pati, braižas identiškas biggrin.gif

ir abi Pilvelytės gerbėjos biggrin.gif et, koks sutapimas biggrin.gif

patiko vakarykštis Dainos Bosas (berods ) komentaras : "iš akių matau, kad australė ryškiai nesuprato, kaip Europoje sprendžiami reikalai " biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Delta-: 15 gegužės 2016 - 14:01
QUOTE(Anakure @ 2016 05 15, 14:31)
Labai gražiai Polina Gagarina parašė Lazarevui, ji moka, dėl to aš ja labai žaviuosi, žaviuosi kultūringais, labai taktiškais, diplomatiškais, mokančiais nuoširdžiai džiaugtis kitų pasiekimais žmonėmis. Tokie žmonės, jų pavyzdys, kaip balzamas nuodėmingai sielai smile.gif
https://www.instagra...a...a1987&hl=ru

Pirmas komentas, kuri man ismeta (rusiskai):
"Bla bla bla reikia moketi pralaimeti"
Ir daugiau geru yra thumbup.gif

QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 05 15, 14:56)
Galėčiau lažintis, kad ji- ex emiljana, gal kas pamenat jos praeitų metų kliedesius biggrin.gif Rašliava lygiai tokia pati, braižas identiškas biggrin.gif

Prisideciau prie lazybu. Nera tu putin'uku tiek jau daug, tik keicia nikus jie ir toliau ta pati varo.
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 05 15, 02:14)
Aš vis naiviai tikiuosi, kad ji vieną kartą įgaus orumo ir nebedalyvaus Lietuvos nacionalinėje atrankoje.

As irgi nuosirdziai to tikiuosi, kad pagaliau ateis i prota ir nebedalyvaus. biggrin.gif
Atsakyti
O man didziausias nesusipratimas buvo Austrija, tokia nemergaitiska mergaite is Disneyland'o. Gerai, kad bent suknele pasikeite, nes oficialiam klipe tie sokinejantys papukai nesiderino su infantiliu vaizdu aplink ja g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2016 05 15, 13:59)
ir abi Pilvelytės gerbėjos  biggrin.gif  et, koks sutapimas  biggrin.gif

Anee? bigsmile.gif Kažkaip nebuvau atkreipus į tai dėmesio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2016 05 15, 15:07)
O man didziausias nesusipratimas buvo Austrija, tokia nemergaitiska mergaite is Disneyland'o. Gerai, kad bent suknele pasikeite, nes oficialiam klipe tie sokinejantys papukai nesiderino su infantiliu vaizdu aplink ja g.gif

o ten dar papukai buvo? aš tik psichotropinius grybukus kažkokius mačiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 05 15, 14:48)
Aš nors ir nemyliu Rusijos, bet į paskutinę vietą jos nestatyčiau (kaip pasielgė mūsų komisija). Tikrai, kažkoks ne dainos, o politikos šou gavos. Galėjo bent kokią 10-15 vietą duot ax.gif
O kodėl g.gif
Mums jie irgi zero tongue.gif

p.s. beje, pažiūrėjau Rusijos komisijos balsus Lietuvai, tai vienas iš komisijos narių Stanislav Duzhnikov skyrė 3 veitą bigsmile.gif
Atsakyti
Mane dar vakar labai prajuokino Ukrainos balsus skelbiančios Verka Serdiučka su bobute ir šOmpanu laugh.gif Juokiaus tai ne tas žodis lotuliukas.gif (ale ta bobutė kaip nujausdama šampės butelioką atsinešė lotuliukas.gif )

O mūsiškė balsų pranešėja, tai nustebino ne iš gerosios pusės stiliaus prasme. Nieko prieš ją kaip žmogų neturiu(ir kaip žurnalistė visai nieko), bet jau seniai atkreipiau dėmesį į jos olialiakinį stilių. Galėjo gi pastatyt tą vedėją, kur nacionalinę atranką vedė su Rožicku. Gerūta berods jos vardas?

Kai palygini kaip atrodė pvz Prancūzijos balų pranešėja ir kaip mūsiškė, tai... blush2.gif Nebūtų plaukai taip stipriai nuperoksidinti ir makiažas saikingesnis, tai vaizdas kitas būtų. Man atrodo, jau antrus metus iš eilės ji pranešinėja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 15 gegužės 2016 - 14:12
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 05 15, 13:39)
Taip ir galvojau. smile.gif Vadinas tavo zodziai nieko verti.

Viską aš vykdau, aš juk rašiau: „ 2016 05 13, 22:46 O aš, jeigu Montis bus žemiau 18 vietos, tapsiu jo fane”.
Taip kad nereikės man tapti Donato fane, nes jis užėmė vietą aukštesnę nei 18. Nes žemiau reiškia, kad tai 19-26 vietos.
Jūs jau atleiskite, kad negalėsiu įvykdyti jūsų noro, nes tai būtų neteisinga, pažeisčiau savo pažadą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 15, 15:09)
o ten dar papukai buvo? aš tik psichotropinius grybukus kažkokius mačiau biggrin.gif

https://www.youtube....h?v=ZaPGwvAis3U

As visa daina galvojau, kodel ji tokia suknele pasirinko, bet nuo 1:50 uzmuso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 05 15, 15:11)
Mane dar vakar labai prajuokino Ukrainos balsus skelbiančios Verka Serdiučka su bobute ir šOmpanu laugh.gif Juokiaus tai ne tas žodis lotuliukas.gif (ale ta bobutė kaip nujausdama šampės butelioką atsinešė lotuliukas.gif )

O mūsiškė balsų pranešėja, tai nustebino ne iš gerosios pusės stiliaus prasme. Nieko prieš ją kaip žmogų neturiu(ir kaip žurnalistė visai nieko), bet jau seniai atkreipiau dėmesį į jos olialiakinį stilių. Galėjo gi pastatyt tą vedėją, kur nacionalinę atranką vedė su Rožicku. Gerūta berods jos vardas?

Kai palygini kaip atrodė pvz Prancūzijos balų pranešėja ir kaip mūsiškė, tai... blush2.gif Nebūtų plaukai taip stipriai nuperoksidinti ir makiažas saikingesnis, tai vaizdas kitas būtų. Man atrodo, jau antrus metus iš eilės ji pranešinėja g.gif

Radot kuo baisėtis, kiek baisių pranešėjų vakar būta, ta mūsų mega gražuolė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 15 gegužės 2016 - 14:16