Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (11) Finalas 05.14

QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 05 15, 12:57)
Kaip bebutu - niekas nesidziaugia, kokia faina daina/balsas laimejo ir nesidalina JOS pasirodymo nurodom. Kur ta euforija del laimetos dainos?

Ei, kam gi taip. ax.gif Be to - sakyčiau, kad čia labai subjektyvu. Štai mano draugai ir pažįstami (ir aš pati) labai džiaugiamės - nes buvo tikrai gražu. wub.gif Tai kiekvienas iš savo varpinės kalba. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 05 15, 12:57)
Kaip bebutu - niekas nesidziaugia, kokia faina daina/balsas laimejo ir nesidalina JOS pasirodymo nurodom. Kur ta euforija del laimetos dainos?

Nežinau, bet mano nuomone šiemet tikrai nėra ko pykti, nes laimėjo ir verta laimėjimo daina, ir balsas geras, ir pati atlikėja tikra profesionalė, ji tikrai buvo verta pergalės. Ir iš statymų matėsi, kad ji labai rimta pretendentė į pirmą vietą. O visa kita buvo loterija, jai pavyko, o kitiems nepavyko, pavyzdžiui, australei, nes ji taip pat buvo verta pergalės. O ir rusas, nors ir daina sintetinė, man nepatiko, bet buvo puikiai parengtas šou. Net ir lenkas galėjo laimėti, jeigu būtų kitaip susiklosčiusios aplinkybės, nes dabar neaišku ką vertino komisija, jeigu lenką nustūmė į priešpaskutinę vietą su 7 taškais.
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 05 15, 12:58)
Man ji taip pat labai patiko, bet kartu girdėjau kaip ji blogai dainuoja, žinoma kažkiek pateisinu, kad daug judėjo, bet profesionalai ir judėdami gerai turi dainuoti. Man tik keista, kad profesionalų komisijos nevertina dainavimo teisingumo.

Taigi ivertino profai komisija dainavima visu, ruso nebuvo idealus dainavimas, irgi buvo kaip nepataike i nata, tai todel ir ivertino taip. O kad ruskiai skundziasi visados, nu tai cia nieko keisto, kol jie skundzias, kiti ramiai islosia
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 05 15, 13:57)

Pas mane pilnas FB dziaugsmo.

Beje geras Gitano Nausedos komentas fb apie Eurovizija.
Atsakyti
QUOTE(nikiukas @ 2016 05 15, 13:00)
Anakure as kiek ziurejau uzsienio espertu kad sako priesingai kad puikiai ir dar soka tai sunku daryt  smile.gif

Ššša, nesiginčykit su visų galų eGZperte lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nikiukas @ 2016 05 15, 13:00)
Anakure as kiek ziurejau uzsienio espertu kad sako priesingai kad puikiai ir dar soka tai sunku daryt  smile.gif

Galbūt, gal iš tikro profesionalai įvertino tai, kad jai buvo sunku. Nors aš mačiau vieną pasirodymą, kur daug judėjo, bet taip pat ir gerai gyvai dainavo.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 05 15, 13:57)

Euforijos ir nėra, tai sunki daina, bet sunki nereiškia, kad bloga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 05 15, 10:37)
Eurovision 2016 - JAMALA - 1944 Ethnic instrumental cover  wub.gif

https://youtu.be/ZOpKeSUvCIs

Labai gražu wub.gif įsitraukiau į savo youtubės grojaraštį ir klausausi, klausausi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(donnabona @ 2016 05 15, 13:58)
Nuosirdzios Dzamalos emocijos ir grazus zodziai nugalejus Eurovizijoje:

- Я была уверена, что, если ты поешь, говоришь правду и о правде, это так или иначе затронет людей, - объясняла Джамала свои мотивы и чувства на победной пресс-конференции поздней ночью после еврофинала, - Моя песня посвящена не только личной истории, судьбе моей прабабушки, но она касается всех тех людей на Земле, которые в прошлом пережили трагедии, такие, например, как Холокост. Когда я готовилась к своему выступлению, то снова прослушала великий саундтрек Ицхака Перельмана к фильму «Список Шиндлера». Это невероятная работа! Я бы хотела, чтобы моя песня, может и не настолько великая, но касалась бы той же темы…

tai jei Vokietija būtų supratus, turėjo nepraleisti, anksčiau lyg deklaravo, kad asmeninė močiutės tragedija cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Anakure @ 2016 05 15, 13:58)
Man ji taip pat labai patiko, bet kartu girdėjau kaip ji blogai dainuoja, žinoma kažkiek pateisinu, kad daug judėjo, bet profesionalai ir judėdami gerai turi dainuoti. Man tik keista, kad profesionalų komisijos nevertina dainavimo teisingumo.

toks vaizdas, kad tarpo profesionalų komisijos bent vienas sportininkas buvo pasodintas biggrin.gif nes rimtai, dzin jiems iš dalies ant balsų ir jų švarumo, stiprumo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 05 15, 13:53)
O tai ne jūs atsisakėte jo, tada galbūt su kita sumaišiau ir atsiimu padėką smile.gif

kad kai as atejia nelabai kas belike buvo
vania (berods) ir sunlaitas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 05 15, 00:12)
Negaliu patiketi, kad mano mamai (labai solidaus amziaus) labiausiai svedukas patiko, tik JIS jai patiko!!!! Nu saunuole mamka!!! wub.gif

Zinokit mano mamai ir labai svedukas patiko. O ji jau taip pat labai brandaus amziaus. bigsmile.gif
Atsakyti
Aš kadangi labiausiai sirgau už armėnę, o ji finale atsiliko nuo pergalės, tai neliūdžiu dėl to, kad Ukraina nugalėjo. Nebuvo mėgstamiausia daina, bet visai įdomu, kad kitą metą Eurovizija vyks kitokio tipažo šalyje: ne Skandinavijoje, o rytų Europoje. Reikia įvairovės, įdomiau žiūrėti, kad ir kokie išradingi ir profesionalūs švedai būtų smile.gif

Hm, kažin ar reikėjo naujos temos? ax.gif Gal geriau šią užbaigti ir atsisveikinti iki kitų metų, kai prasidės atrankos, nes vis tiek diskusijos jau nebus tokios aktyvios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miškų avietė: 15 gegužės 2016 - 13:20