Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (11) Finalas 05.14

QUOTE(Anakure @ 2016 05 15, 13:45)
Dėl kopijos, tai turėjo įvertinti anksčiau, bet šiaip vertinant, labai jau keistas komisijų vertinimas, jeigu ji blogai dainuoja.

Kaži, ar gali? Juk praėjusių metų švedo daina irgi buvo ypatingai panaši į Guettos. Turbūt pakeitus nors vieną natą, jau teisiškai nesiskaito plagiatas. O gal ten procentais kažkaip skaičiuoja.
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 05 15, 12:36)
Jūs taip pat, matyt, taip įsimylėjusi Lazarevą, kad neįsivaizuojate, kad galima diskutuoti apie kitą artistą, skaitykite aukščiau apie ką buvo kalbama.
Beje, ačiū, kad Lazarevą atidavėte man, jis laimėjo man aukščiausią vietą iš vyrų smile.gif

uoj ne, tikrai neisimylejus
net reiktu pagalvotu kuri cia isimylet
ir as nieko neatidavinejau

QUOTE(tuktuk @ 2016 05 15, 12:44)

Lėja, čia special for you tiesiai nuo olando rankų biggrin.gif Tikiuosi, kad neliūdi jis labai biggrin.gif
https://www.instagra.../p/BFZwZ_DFjmJ/

Nežinau, ar kas atkreipėt dėmesį į šį "25 kadrą" įvykusį per balsavimą doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
https://65.media.tum...9w9jzo1_500.png

liudna man uztat
as uz ji tikrai sirgt tik vakar ir pradejau

o kas su tuo kadru negerai

QUOTE(ohooho @ 2016 05 15, 13:34)
smagu turbut buti tokia nevykeliu tauta

jau irgi perlenkiat

___
nieko paims rusija ukraina i savo ''saugu meilu'' glebi
ir bus laimejus EV irnesakyk.gif

__
as belgijai tokios aukstos vietos neduociau, nors viskas ten gerai, bet ne mano
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lėja...: 15 gegužės 2016 - 12:48
QUOTE(Anakure @ 2016 05 15, 12:23)
Kad ir labai lenkui būtų nepasisekę, bet tikrai ne taip, kad komisijos įvertintų tik 7 balais ir būtų priešpaskutinėje vietoje. Beje, man neaišku, kodėl komisijos vokietei davė tik 1 balą, ar ji taip blogai dainuoja, ar jos daina tokia jau bloga  g.gif

Jeigu lenkas būtų gavęs teisingą įvertinimą iš komisijų, tai juk jis būtų laimėjęs.

o teisinga, žinoma, tai, kas jūsų nuomone teisinga biggrin.gif
Nu bet kažkas turi gaut tą 1 balą, ar ne? Tai kodėl ne Vokietija?

QUOTE(mjforever @ 2016 05 15, 12:39)
Eurovizijos užkulisiai iš Anakurės varpinės

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 05 15, 10:11)
tamsta nesupras ir su zodziais. aj, gi va, siandien uzsiregistravo nauju niku, kad pasirieti  lotuliukas.gif

Geras Rūtos pastebėjimas apie tą narę ohooho, kuri man nesąmonių į ameninę žinutę prirašė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anakure: 15 gegužės 2016 - 12:55
QUOTE(Lėja... @ 2016 05 15, 13:48)
as belgijai tokios aukstos vietos neduociau, nors viskas ten gerai, bet ne mano

Aš irgi ją į galą stačiau, tokia iš vaikų Eurovizijos pabėgus ax.gif. Net negalvojau, kad pusfinalį praeis ax.gif . O praėjo. Ir aukštu balu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 15 gegužės 2016 - 12:53
QUOTE(Lėja... @ 2016 05 15, 12:48)
uoj ne, tikrai neisimylejus
net reiktu pagalvotu kuri cia isimylet
ir as nieko neatidavinejau

O tai ne jūs atsisakėte jo, tada galbūt su kita sumaišiau ir atsiimu padėką smile.gif
Atsakyti
Belge buvo mano favorite asmeniskai visu skoniai skirtingi smile.gif
Atsakyti
Sukaliau lentelę, jei matematika manęs nepavedė po vakarykščio naktinėjimo biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Kaip bebutu - niekas nesidziaugia, kokia faina daina/balsas laimejo ir nesidalina JOS pasirodymo nurodom. Kur ta euforija del laimetos dainos?
Atsakyti
Nuosirdzios Dzamalos emocijos ir grazus zodziai nugalejus Eurovizijoje:

- Я была уверена, что, если ты поешь, говоришь правду и о правде, это так или иначе затронет людей, - объясняла Джамала свои мотивы и чувства на победной пресс-конференции поздней ночью после еврофинала, - Моя песня посвящена не только личной истории, судьбе моей прабабушки, но она касается всех тех людей на Земле, которые в прошлом пережили трагедии, такие, например, как Холокост. Когда я готовилась к своему выступлению, то снова прослушала великий саундтрек Ицхака Перельмана к фильму «Список Шиндлера». Это невероятная работа! Я бы хотела, чтобы моя песня, может и не настолько великая, но касалась бы той же темы…
Atsakyti
QUOTE(nikiukas @ 2016 05 15, 12:54)
Belge buvo mano favorite asmeniskai visu skoniai skirtingi  smile.gif

Man ji taip pat labai patiko, bet kartu girdėjau kaip ji blogai dainuoja, žinoma kažkiek pateisinu, kad daug judėjo, bet profesionalai ir judėdami gerai turi dainuoti. Man tik keista, kad profesionalų komisijos nevertina dainavimo teisingumo.
Atsakyti
Anakure as kiek ziurejau uzsienio espertu kad sako priesingai kad puikiai ir dar soka tai sunku daryt smile.gif
Atsakyti