Jūs taip pat, matyt, taip įsimylėjusi Lazarevą, kad neįsivaizuojate, kad galima diskutuoti apie kitą artistą, skaitykite aukščiau apie ką buvo kalbama.
Beje, ačiū, kad Lazarevą atidavėte man, jis laimėjo man aukščiausią vietą iš vyrų
Vienu žodžiu, man didžiausias netikėtumas buvo tas, kad Bulgarija užėmė 4 vietą Man visai nieko ta daina, išjudinanti tokia, bet kad kils taip aukštai, tai nebūčiau net susapnavus Gaila, kad ji išstūmė varliuką iš penketo
Dar linksmesnių vaizdų (paspauskit kad rodytų video) .Beje, olandas kaip asmenybė - superinis su labai geru humoro jausmu https://www.instagra.../p/BFZzC5mljsq/
Baisu kiek psichinių ligonių prisiveisė Lietuvoje, kas galėjo pagalvoti, kad taip bus po 26 metų. Jeigu tai būtų 80- mečiai, tai gal ir galima būtų pateisinti, jeigu buvo Sibire ir patyrė psichologinę traumą, bet yra jaunų žmonių su nesveikos propogandos praplautomis smegenimis ir tai labai liūdna. Dabar suprantu, kad atsiranda fašistiniai, sovietiniai ir kiti totalitariniai režimai, tik dėl to, kad visada tautose atsiranda emociškai nestabilių asmenų, kurie neturi kritiško mąstymo, todėl lengvai propogandos paveikiami, tai yra avių banda, tokių kaip šis pavyzdys, šiandien gauta asmeninė žinutė:
"ohooho nu kaip ? smile.gif patiko kaip tas asilas ruskis pralose ? man siaip patinka super kaip ruskiu tauta verkia, as svenciu smile.gif tikiuos visur ruskiai patirs fiasko, sporte ir kitur, kur ruskiai ten fiasko smile.gif drinks_cheers.gif eik svesk 3 vieta biggrin.gif rasija luuuzer "
Baisu kiek psichinių ligonių prisiveisė Lietuvoje, kas galėjo pagalvoti, kad taip bus po 26 metų. Jeigu tai būtų 80- mečiai, tai gal ir galima būtų pateisinti, jeigu buvo Sibire ir patyrė psichologinę traumą, bet yra jaunų žmonių su nesveikos propogandos praplautomis smegenimis ir tai labai liūdna.
O kad po finalo žmonės buvo pasipiktinę dėl valstybių komisijų balsavimų, kuris ir mano nuomone buvo neobjektyvus, tai aš juos visiškai suprantu ir jų emocijas pateisinu, ar mes nuo jų kuo nors skiriamės, neprikalbame įsikarščiavę ko nereikia, kai matome neteisingumą, nesipyktiname? Ir kas čia keisto, kad jiems laimėtojas yra saviškis, argi lietuviams Donatas ne laimėtojas, nors ir nelaimėjo?
tiek daug kas svaigo už latvį, o dabar jau piktinasi, kai tu pasakei, kad gal sumaišė Donatą su Justu. Tai vadinasi išsižada dabar savo pačių žodžių ir manoi, kad Justas daug prastesnis