Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (11) Finalas 05.14

Kai kas cia vis rasinejo apie skolas, likusias is pernai. Sakyciau, skolos visos atiduotos. Ir su kaupu biggrin.gif

Man gal mieliau nugaletoja butu australe, bet sirdy smagu, kad laimejo Ukraina. Ir labai liuks, kad australe isiterpe tarp jos ir ruso. Bet kuris rusas, baubsiantis, kad pralaimejo tik del politikos, atrodys durniaus vietoj. Nes australe auksciau ruso ir politika cia tikrai ne prie ko.
O ir siaip gerai, nes Lazarevas su Filia kaip nors jau, bet visiems kremlinams gremlinams negali zinoti, kas gali i galva sauti, visiskai neadekvatus gi jie ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensis: 15 gegužės 2016 - 10:51
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 05 15, 09:06)
Tiesa, naujoji balsavimo sistema labai super. Tikrai sukėlė daug didesnę intrigą, man patiko thumbup.gif

Ir man atrodo, kad balsavimas žymiai greičiau vyko, nei kitais kartais? g.gif
Atsakyti
Įdomu dabar, ar kitais metais Rusija važiuos į Ukrainą dalyvauti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 05 15, 11:52)
Ir man atrodo, kad balsavimas žymiai greičiau vyko, nei kitais kartais? g.gif

Aha, man irgi kažkaip greičiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Bet tai ant kiek antras pusfinalis buvo stipresnis už pirmą, nes finale į 10-tuką pateko iš antro pusfinalio net 6 šalys: Australija, Ukraina, Belgija, Lietuva, Bulgarija, Lenkija, o iš pirmo pusfinalio tik 2: Rusija ir Armėnija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fukse: 15 gegužės 2016 - 11:05
QUOTE(Neverk @ mama,2016 05 15, 09:07)
Aš, pvz., pritariu tik dėl lenko vokalo. Visa kita - meh...
Subjektyvu, mjf wink.gif

P.S. Ir dėl to ruso pritariu. Daina tokia Kirkorovo įkapėm atsiduoda, efektai nuripinti nuo švedo, dadėta to, ano ir dar trečio. O tas Lazarevas tai kaip tarakonas po mišrainę kapstėsi  cool.gif

Man lenkas irgi visai nieko

lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(-Delta- @ 2016 05 15, 09:12)
mano vyras daugiau nei 50 eurų buvo pastatęs už Donato patekimą į TOP-10  blush2.gif

Kaip sunku perskaityt telefone kas parašyta ta myžalų spalva doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 05 15, 09:16)

Akys jau priprato prie šukuosenos, dabar netgi visai nieko pradeda atrodyt biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

nemačiau balsavimų, bet vedėja buvau pašiurpusi jau prieš euroviziją, kas jai makiažą darė doh.gif gal pati, be veidrodžio? nors ne pirmas kartas jai taip, neturi visai skonio mergina.
Atsakyti
Dėl Ugnės pritariu. Aš jau vakar, kai ją pamačiau "Valandoje prieš Euroviziją", pagalvojau, kas ją taip nurengė ir pridažė. Plius plaukai, kaip netvarkinga ševeliūra atrodė.
Atsakyti
Pasidžiaugsiu ir aš, kad Donatas dešimtuke. Tikrai šaunus rezultatas sokiai.gif
Pati vakar balsinau 4x už Jamalą. Labai džiaugiuosi dėl jos pergalės smile.gif
ir 1x už savo Mykoliuką ax.gif

Na ką, baigėsi euroviziją, jau laukiu kitos biggrin.gif

Atsakyti
Lietuva Eurovizijoje (wikipedija)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ohooho @ 2016 05 15, 10:38)
na skonio reikalas, bet svedo diena man ir pazystamiems mano viena blogiausiu, vos neuzmigau biggrin.gif cia tokio stiliaus daina turbut, bet toks stilius, tai eiktu sau, gerai, kad nelaimejo, man geriausia isvis buvo bulgarai, ten tai daina, skaitau bent man australu su bulgaru dainos geriausios buvo

Na va, skonio reikalas, aš savo lentutėj Bulgariją buvau į 15-ą vietą pastačius. Nesuvokiu kaip ji taip aukštai iššoko ax.gif . Na o švedas tai (jis mano širdy laimėtojas) pirmoj vietoj vienareikšmiškai wub.gif
Tiesa, Donatas pas mane lentutėj 8-oj vietoj (atspėjau žiūrovų rezultatus biggrin.gif )

QUOTE(Miškų avietė @ 2016 05 15, 12:03)
Dėl Ugnės pritariu. Aš jau vakar, kai ją pamačiau "Valandoje prieš Euroviziją", pagalvojau, kas ją taip nurengė ir pridažė. Plius plaukai, kaip netvarkinga ševeliūra atrodė.

Bet tikrai, tas kalnas špaklio ir bobiška plaukuosena jaunai merginai, kokia beskonybė doh.gif . Grynas ruskynas doh.gif

QUOTE(fukse @ 2016 05 15, 12:05)
Lietuva Eurovizijoje (wikipedija)

Tai logiškai mąstant, kitą kartą, sekančioj Eurovizijoj, Donatas turėtų būt kervirtas biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 15 gegužės 2016 - 11:17
QUOTE(fukse @ 2016 05 15, 11:53)
Bet tai ant kiek antras pusfinalis buvo stipresnis už pirmą, nes finale į 10-tuką pateko iš antro pusfinalio net 6 šalys: Australija, Ukraina, Belgija, Lietuva, Bulgarija, Lenkija, o iš pirmo pusfinalio tik 2: Rusija ir Armėnija

Tuoj ateis kokia gyvenimu nepatenkinta ponia ir pabandys irodyti priesingai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja... @ 2016 05 15, 02:03)
o kur tas neteisingumas?

visur. Komisija buvo tarsi kurčia, jei tiek gerų balsų prastai vertino, lyginant pvz. su vienos australietės unsure.gif doh.gif
Atsakyti