Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (11) Finalas 05.14

Gera Eurovizija. Sceninis vaizdas, efektai, pateikimas - puikus!
Man patiko daug dainu. Donatas pasirode sauniai gavo balu ir ziuri ir ziurovu. Tikrai saunus galutinis jo rezultatas.
Na o Timberleiko show tai labai nudziugino. Gal zvaigzdziu pasirodymai taps nauja ir grazia Eurovizijos tradicija.
Atsakyti
Aš tai velniui sielą parduočiau, kad būčiau tokia kaip armėnė (išvaizdos prasme) biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Eurovision 2016 - JAMALA - 1944 Ethnic instrumental cover wub.gif

https://youtu.be/ZOpKeSUvCIs
Atsakyti
Timberleiko pasirodymas. Dar kartą žiūriu, tai dar geriau atrodo. NEREALU wub.gif wub.gif
https://www.youtube....h?v=NFRpUJ0m1nA
Atsakyti
na skonio reikalas, bet svedo diena man ir pazystamiems mano viena blogiausiu, vos neuzmigau biggrin.gif cia tokio stiliaus daina turbut, bet toks stilius, tai eiktu sau, gerai, kad nelaimejo, man geriausia isvis buvo bulgarai, ten tai daina, skaitau bent man australu su bulgaru dainos geriausios buvo
Atsakyti
O čia, jei nematėtė, labai linksmas intarpas apie Eurovizijos laimėtojus biggrin.gif (per lrt rodė reklamą tuo metu doh.gif )
https://www.youtube....h?v=aMgW54HBOS0
Atsakyti
biggrin.gif kas Ukrainos-Rusijos karinį konfliktą seka, supras

user posted image
Atsakyti
cia viskas ne del Ukrainos, ir be Ukrainos ruskiaiu tauta visados buvo bloga, visi galvoja jei nebutu buve problemu su Ukraina, ruskiai butu normali tauta, jie jau visa istorija yra nenormalus sad.gif kas vyresni, tas zino
Atsakyti
QUOTE(ohooho @ 2016 05 15, 09:59)
mane tai ziauriai nervina kaip cia ateina ir teisina tuos ruskius biggrin.gif NU baikit juokus, gerai ? Nesvarbu, kad cia ne pilitika, bet kaip putinas ir visa rusija rodo didybes manija ir visus niekina neziuredami ar ne politika,

QUOTE(ohooho @ 2016 05 15, 10:38)
na skonio reikalas, bet svedo diena man ir pazystamiems mano viena blogiausiu, vos neuzmigau biggrin.gif cia tokio stiliaus daina turbut, bet toks stilius, tai eiktu sau, gerai, kad nelaimejo, man geriausia isvis buvo bulgarai, ten tai daina, skaitau bent man australu su bulgaru dainos geriausios buvo

Kai zmogus daro tokio tipo klaidas, tai.. tiek to, taip sakant.
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 05 15, 10:38)
Timberleiko pasirodymas. Dar kartą žiūriu, tai dar geriau atrodo. NEREALU wub.gif  wub.gif
https://www.youtube....h?v=NFRpUJ0m1nA

user posted imageuser posted imageuser posted image čia tai numeris, jo fone EV kaip eilinis talentų šou.
Atsakyti
ir kas ? neturiu kada cia romanus rasyti be klaidu, skubu ir tiek, ar cia galvoji, kad taip ir norejau parasyti ? smile.gif ar cia labai isizeidei, kad apie ruskius blogai pasakiau, nu siaip jo, siais laikais rusai kaip sventa karve biggrin.gif
Atsakyti
Sveikinu Donatą, labai džiaugiuosi 9 vieta, neblogą vietą išsipirko.
Ir už ukrainietę džiaugiuosi, nors aš asmeniškai pergalę australei atidavus būčiau.
Nesuprantu tų verdančių aistrų ir nusistebėjimų dėl to, kad komisijos mažai balų rusui davė - net atmetus politikavimą akivaizdu, kad pati daina, jos atlikimas buvo palyginti silpni EV kontekste. Apie šou nekalbu, tik apie dainą ir atlikėją.

QUOTE(Anakure @ 2016 05 15, 01:14)
Aš vis naiviai tikiuosi, kad ji vieną kartą įgaus orumo ir nebedalyvaus Lietuvos nacionalinėje atrankoje.

aš irgi labai tikiuosi.

QUOTE(fukse @ 2016 05 15, 01:22)
nono.gif
Gruzija,- šventas reikalas  biggrin.gif

p.s. Gruzija man patiko  smile.gif , beje kaip ir dauguma kitų, tiesiog šiemet buvo malonu klausyti ir žiūrėti Eurovizija  thumbup.gif

drinks_cheers.gif gaila, kad paskui taip nukrito, maniau, aukščiau bus mano vyriokai.

QUOTE(Desert Flower @ 2016 05 15, 02:18)
Nakties topas. balsavom už 16, bet galvojom, kad už 20.  lotuliukas.gif

nu cool.gif

QUOTE(Anakure @ 2016 05 15, 03:29)
Serbijos komisijos taškų skyrimas keistas, po tuo keistumu kažkas turėtų slypėti.

QUOTE(Anakure @ 2016 05 15, 03:41)
Gal kaip nors galima prisijungti ir balsuoti per San Mariną  g.gif

jums pačiai nuo savo kalbų nebloga?

QUOTE(Miškų avietė @ 2016 05 15, 09:06)
Tiesa, naujoji balsavimo sistema labai super. Tikrai sukėlė daug didesnę intrigą, man patiko thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti