Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (11) Finalas 05.14

Žinokit man iki vakar švedo daina irgi nelabai žavėjo, bet kai išgirdau gyvai, tai labai patiko. Paprasta, bet ne prasta. Be jokių mandrų efektų, išsidirbinėjimų - tiesiog smagi, gerai atlikta daina, su kabinančiu priedainiu thumbup.gif Jau ką bet ką, bet švedai muzikoje tikrai vieni iš geriausių pasaulyje smile.gif
Papildyta:
Donatas su armėnė bigsmile.gif bigsmile.gif
http://www.delfi.lt/...-218234:6721610
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miškų avietė: 15 gegužės 2016 - 09:17
ech mano varliukas verysad.gif
kokia neteisyyybėėėė verysad.gif
Atsakyti
Beje, dar noriu pagirti vedėjus. Ne veltui Mansą ne tik Užkuraitis, bet ir pats Timberleikas pagyrė. Tikrai šauniai vedė, labai įdomiai ir profesionaliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja... @ 2016 05 15, 10:16)
ech mano varliukas  verysad.gif
kokia neteisyyybėėėė  verysad.gif

man neteisybe, nes si karta buvo vertesniu dainu... si karta laimejo ne daina ir tikrai sirdyje ta jaucia visi.. tai 1944 vasaros hitas?
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 05 15, 10:16)
Jau ką bet ką, bet švedai muzikoje tikrai vieni iš geriausių pasaulyje smile.gif

blogiausia, kad visas pasaulis jau tais švedų prodiuserių darbais dalinasi, ir neliko to EV išskirtinumo, nesijaučia nacionalinio kolorito unsure.gif Nors šis finalinis koncertas buvo vienas iš įdomiausių, turiu pripažinti, beveik visos dainos keliaus į grotuvą kuriam laikui. Išskyrus Donny, ax.gif , jau taip nelimpa, kad ojojoj ax.gif
Atsakyti
Manau, armėnė taipogi buvo geresnė už Ukrainą, bet na yra kaip yra. Džiaugiuosi ir už Ukrainą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 05 15, 10:22)
man neteisybe, nes si karta buvo vertesniu dainu... si karta laimejo ne daina ir tikrai sirdyje ta jaucia visi.. tai 1944 vasaros hitas?

man neteisybe
nelabai supratau ka tu cia pasakei
nu tikrai ne rusija turejo but trecia
jeigu jau ukraina ir australija pirmos dvi
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 05 15, 10:25)
blogiausia, kad visas pasaulis jau tais švedų prodiuserių darbais dalinasi, ir neliko to  EV išskirtinumo, nesijaučia nacionalinio kolorito  unsure.gif Nors šis finalinis koncertas buvo vienas iš įdomiausių, turiu pripažinti, beveik visos dainos keliaus į grotuvą kuriam laikui. Išskyrus Donny,  ax.gif , jau taip nelimpa, kad ojojoj  ax.gif

Manau, kiekvienais metais švedai bus vieni iš realiausių pretendentų laimėti, nes jų dainos VISADA geros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2016 05 15, 10:08)
Na, skonio reikalas smile.gif švedai turbūt specialiai darė atranką 6 didžiosiose savo arenose, kad išrinkt tyčia tokią blogą dainą  doh.gif
Man  ir daugeliui mano aplinkoje švedo daina puiki, aš netgi už ją balsavau  biggrin.gif Ir turbūt dar nemažai daliai europiečių ji patiko, kad švedas liko 5 galutinėje lentelėje.
Ir beje, jis man visai negražus ir pagal amžių teoriškai tiktų man į sūnus  biggrin.gif

vat ir paneigiau Jūsų teoriją  4u.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Man irgi švedas- nugalėtojas. 4 balsus atidaviau. Irgi pagal amžių į sūnus gali tikt biggrin.gif

QUOTE(-Delta- @ 2016 05 15, 10:12)
mano vyras daugiau nei 50 eurų buvo pastatęs už Donato patekimą į TOP-10  blush2.gif

thumbup.gif Tai jau ta proga į kokį neblogą restoraną galit nueit biggrin.gif Arba į kokius Druskininkus Donato sąskaita biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 05 15, 10:25)
Manau, armėnė taipogi buvo geresnė už Ukrainą, bet na yra kaip yra. Džiaugiuosi ir už Ukrainą smile.gif

kardašian klubais tik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 05 15, 10:28)
kardašian klubais tik  biggrin.gif

Na jau na jau irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 05 15, 10:28)
kardašian klubais tik  biggrin.gif

Man lb originali daina. Tikrai jau nebalsuociau uz moteriske del isvaizdos, dar man ne toks senatvinis marazmas. O adzarbaidzianiete kazko tai liko galiorkoj mirksiukas.gif
Atsakyti