mane tai ziauriai nervina kaip cia ateina ir teisina tuos ruskius NU baikit juokus, gerai ? Nesvarbu, kad cia ne pilitika, bet kaip putinas ir visa rusija rodo didybes manija ir visus niekina neziuredami ar ne politika, tai ir visiems reikia, muzika, politika, sportas, kur visados einu pries ruskius, kad jie visur patirtu fiasko, ir taip faina, kaip pyksta ruskiai tiesiog malonu sirdziai, tokie ta tauta rusija, kad reikia eiti pries visa tauta, cia ne putinas kaltas vienas, atrodo putino nebutu, viskas grazu butu.
Ruskiai visados visur mato politika, jei kazka islosia, tai metus laiko primena, visur tik didybes manija, kaip uz tokia sali kur nors galima eiti ? O ir daina nebuvo tikrai pati geriausia, efektu daug ir kas ? ne efektus renkam, man svente, kad ju didziausi priesai laimejo UKRAINA smugis i pasirdzius, geriau ir buti negalejo
Papildyta:
o kas del paciu dainu, tai svedu atlikejas nesusipratimas visiskas, aisku jog niekados ta pati 2 kart neislosia, tycia tokia bloga parinko, nes daina kam gali patiktu, nu ka zinau, jokio garso, priedainio, tik mykena kazka ir zvengia, visi tik del isvaizdos ir balsavo
Sveikos
Na ką vakar finalas - ĮSPŪDINGAS Nerealus šou, patiko viskas Vien ko Timberleiko pasirodymas vertas, va ten tai profesionalas O paskutinės akimirkos tarp Rusijos ir Ukrainos išvis epinės buvo. Dėl pergalės, tai šiek tiek gaila... manau, visgi šis ėjimas politikuotas ir buvo balsuojama kažkiek ir iš solidarumo pačiai šalia. Gaila, kad prancūzas liko ganėtinai žemiau. Kita vertus, jam gal ir pasirodymo numeris nenuskilo... Rusai matėsi akivaizdžiai nusivylė, tuolabiau, kai pralaimėjo prieš Ukrainą, bet jų pasirodymas tikrai nebuvo vertas pergalės vien dėl akivaizdaus Manso kopijavimo. Dėl Donato, žinoma, džiaugiuosi. Pateko į dešimtuką, SUPER
Na ką vakar finalas - ĮSPŪDINGAS Nerealus šou, patiko viskas Vien ko Timberleiko pasirodymas vertas, va ten tai profesionalas O paskutinės akimirkos tarp Rusijos ir Ukrainos išvis epinės buvo. Dėl pergalės, tai šiek tiek gaila... manau, visgi šis ėjimas politikuotas ir buvo balsuojama kažkiek ir iš solidarumo pačiai šalia. Gaila, kad prancūzas liko ganėtinai žemiau. Kita vertus, jam gal ir pasirodymo numeris nenuskilo... Rusai matėsi akivaizdžiai nusivylė, tuolabiau, kai pralaimėjo prieš Ukrainą, bet jų pasirodymas tikrai nebuvo vertas pergalės vien dėl akivaizdaus Manso kopijavimo. Dėl Donato, žinoma, džiaugiuosi. Pateko į dešimtuką, SUPER
QUOTE(fukse @ 2016 05 15, 04:42)
Iš 41 balsavusios šalies, tai Lietuva nei vieno balo negavo iš 12 šalių:
Armėnijos, Belgijos, Bosnijos, Kroatijos, Makedonijos, Prancūzijos, Graikijos, Maltos, Rusijos, Slovėnijos, Ispanijos, Nyderlandų.
Reiks įsimint kitiems metams
Armėnijos, Belgijos, Bosnijos, Kroatijos, Makedonijos, Prancūzijos, Graikijos, Maltos, Rusijos, Slovėnijos, Ispanijos, Nyderlandų.
Reiks įsimint kitiems metams
Kaip rusai sako: ja nezlopamiatnij, potomu vsio zlo zapisivaju
QUOTE(Anakure @ 2016 05 15, 04:45)
Ispanijos, Olandijos emigrantai nebalsavo?
Tikrai labai keista, šiandien draugei nurašysiu velnių. Bet tikrai, Ispanijoj tiek lietuvių, todėl keista, kad nieko negavo iš žiurovų
QUOTE(-Delta- @ 2016 05 15, 09:26)
iš mėnulio būtų gavęs Donatas balsų, ir tai ieškotumėt sąmokslo teorijų
QUOTE(Neverk @ mama,2016 05 15, 09:44)
Ačiū, jau vakar buvo kažkuri šmetus, atspėjau ir pusfinalių laimėtojus, bet ten nedaug uždirbau, daugiausiai iš Donaro patekimo į dešimtuką, suma sumarum daugaiau nei dvigubai uždirbau
Tiesa, naujoji balsavimo sistema labai super. Tikrai sukėlė daug didesnę intrigą, man patiko
QUOTE(mjforever @ 2016 05 15, 09:28)
atidirbo į tuos multikus įsipaišyti. O lenkas vienas su švarku kokią konkurenciją įveikė. Mano požiūriu, stiprus lenkas buvo. Ir baisiai simpatiškas.
Aš, pvz., pritariu tik dėl lenko vokalo. Visa kita - meh...
Subjektyvu, mjf
P.S. Ir dėl to ruso pritariu. Daina tokia Kirkorovo įkapėm atsiduoda, efektai nuripinti nuo švedo, dadėta to, ano ir dar trečio. O tas Lazarevas tai kaip tarakonas po mišrainę kapstėsi
QUOTE(ohooho @ 2016 05 15, 09:59)
o kas del paciu dainu, tai svedu atlikejas nesusipratimas visiskas, aisku jog niekados ta pati 2 kart neislosia, tycia tokia bloga parinko, nes daina kam gali patiktu, nu ka zinau, jokio garso, priedainio, tik mykena kazka ir zvengia, visi tik del isvaizdos ir balsavo
Na, skonio reikalas švedai turbūt specialiai darė atranką 6 didžiosiose savo arenose, kad išrinkt tyčia tokią blogą dainą
Man ir daugeliui mano aplinkoje švedo daina puiki, aš netgi už ją balsavau Ir turbūt dar nemažai daliai europiečių ji patiko, kad švedas liko 5 galutinėje lentelėje.
Ir beje, jis man visai negražus ir pagal amžių teoriškai tiktų man į sūnus
vat ir paneigiau Jūsų teoriją
QUOTE(mjforever @ 2016 05 15, 09:48)
tiek ginčų, kieno geresnis balsas ir kieno geresnis pasirodymas ir viso labo tik dėl kažkokių Timberleiko pasirodymą apšildančių 26 grupių
va čia tai tiksliai
QUOTE(ohooho @ 2016 05 15, 09:59)
QUOTE(Maja Di @ 2016 05 15, 10:06)
Ačiū, jau vakar buvo kažkuri šmetus, atspėjau ir pusfinalių laimėtojus, bet ten nedaug uždirbau, daugiausiai iš Donaro patekimo į dešimtuką, suma sumarum daugaiau nei dvigubai uždirbau
mano vyras daugiau nei 50 eurų buvo pastatęs už Donato patekimą į TOP-10
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 05 15, 10:06)
Tiesa, naujoji balsavimo sistema labai super. Tikrai sukėlė daug didesnę intrigą, man patiko
Tik geriau skelbtu ziurovu balsus, o per minute komisijos (5 zmoniu )
QUOTE(-Delta- @ 2016 05 15, 10:08)
Na, skonio reikalas švedai turbūt specialiai darė atranką 6 didžiosiose savo arenose, kad išrinkt tyčia tokią blogą dainą
Man ir daugeliui mano aplinkoje švedo daina puiki, aš netgi už ją balsavau Ir turbūt dar nemažai daliai europiečių ji patiko, kad švedas liko 5 galutinėje lentelėje.
o man LABAI grazus, daina LABAI FAINA, neveltui radijo stociu viena grojamiausia visoje EU! Ir kitas dainas jau jo leidzia.
Ir dar.. man tiktu vos ne i sunus, bet palaukus man dar ir siaip tiktu toks jaunuolis, jei ka IR GRAZUS, IR TALENTINGAS FRANCAS.
VAT.
QUOTE(mjforever @ 2016 05 15, 09:48)
jaučiam artėjančią tylą, tai reikia dar vieną dieną pasimėgauti eurovizinėmis intrigomis, tiek ginčų, kieno geresnis balsas ir kieno geresnis pasirodymas ir viso labo tik dėl kažkokių Timberleiko pasirodymą apšildančių 26 grupių