Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (11) Finalas 05.14

QUOTE(Anakure @ 2016 05 15, 04:45)
Ispanijos, Olandijos emigrantai nebalsavo?  g.gif
Gal ir balsavo, bet neužteko balsų, kad būtų skirti balai, Nyderlandų ir Ispanų žiūrovų Rank yra 12, o balai 12...1 skiriami kai Rank yra 1..10.
Vienas iš Nyderlandų komisIjos narių Lietuvai skyrė 8 vietą, o vienas iš Ispanijos komisijos narių skyrė 9 vietą, bet kiti skyrė žemesnes vietas, todėl bendri komisijŲ balai buvo mažesni.
Atsakyti
QUOTE(Desert Flower @ 2016 05 15, 02:32)
Skelbia. Donatas pusfinalyje buvo 4.  smile.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
QUOTE(Anakure @ 2016 05 15, 03:30)

Smūgis buvo ne Džamalos pergalė, bet valstybių komisijų maži balai. Pagal žiūrovų balsus Rusija pirma, o įdomu kokią vietą užima pagal komisijų balsus, būtų įdomu palyginti skirtumą, tada gal taptų suprantama kodėl žmonės buvo pasipiktinę.

o tai ka lenkui daryti kai is dugno soko aukstai

QUOTE(altomas23 @ 2016 05 15, 04:36)
. Be to smagu, kad iš komisijos gavome daugiau balsų nei iš žiūrovų, vadinasi Lietuvos vietą Eurovizijoje iškėlė ne tik emigrantai kaip visą laik visokiuose delfiuose įrodinėjama lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Papildyta:
neatejo man patvirtinimas apie ziunuciu issiuntima

aj, vistiek kazkaip skauda sirdi i ta lentele ziurint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 05 15, 03:59)
Man patiko jo balsas, jo išvaizda, jo artistiškumas, jausmingumas, o daina nei patiko, nei nepatiko. Tik nesuprantu, kodėl komisijos neįvertino jo sugebėjimų.

kokių sugebėjimų? visa Rusija iki finalo kalbėjo, kad Lazarevas absoliučiai vidutinių sugebėjimų, silpno balso, daina irgi šiaip sau. Tai kodėl komisija turi tą vidutinybę įvertinti geriau už kitus, finale buvo daaaaug kartų talentingesnių atlikėjų? Palygink tokį lenką su Sergiūnia Tavo-sergiūniai kaip iki mėnulio iki lenko sugebėjimų, vokalinių ir artistinių.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 05 15, 09:10)
kokių sugebėjimų? visa Rusija iki finalo kalbėjo, kad Lazarevas absoliučiai vidutinių sugebėjimų, silpno balso, daina irgi šiaip sau. Tai kodėl komisija turi tą vidutinybę įvertinti geriau už kitus, finale buvo daaaaug kartų talentingesnių atlikėjų? Palygink tokį lenką su Sergiūnia Tavo-sergiūniai kaip iki mėnulio iki lenko sugebėjimų, vokalinių ir artistinių.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

nors rusa satrode kad nuosirdziai scenoj atidirbo

reik kiba dar karta paziuret EV blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 05 15, 03:29)
Serbijos komisijos taškų skyrimas keistas, po tuo keistumu kažkas turėtų slypėti.

doh.gif kas per uzsiciklinimas doh.gif
Kai jau istisai vaidenasi, reikia zegnotis doh.gif
Atsakyti
9-ąją vietą „Eurovizijoje“ pelnęs D. Montvydas žada dalyvauti dar kartą

Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/...a.d?id=71272696

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 05 15, 04:41)
Gal kaip nors galima prisijungti ir balsuoti per San Mariną  g.gif

iš mėnulio būtų gavęs Donatas balsų, ir tai ieškotumėt sąmokslo teorijų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja... @ 2016 05 15, 09:22)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

nors rusa satrode kad nuosirdziai scenoj atidirbo

reik kiba dar karta paziuret EV  blush2.gif

atidirbo į tuos multikus įsipaišyti. O lenkas vienas su švarku kokią konkurenciją įveikė. Mano požiūriu, stiprus lenkas buvo. Ir baisiai simpatiškas.
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2016 05 15, 03:19)
O aš surašiau kaip komisijos ir žiūrovai atitinkamai skyrė/ neskyrė taškus Lietuvai  biggrin.gif

Ačiū už tokį darbą 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Na ką, rytas už vakarą protingesnis, bet žiū, trūkt už vadžių, vėl nuo pradžių dry.gif

Man priimtina Ukrainos pergalė. Nors tai nėra mano skonio daina ir ji nebuvo tarp mano favoritų, bet negalima paneigti, kad atlikėja turi talento, įtaigos ir ta dainavimo technika... Nugalėjo ne kompiuterinės instaliacijos, o dainuojantis žmogus smile.gif

Mano paaugliukas (12m) sirgo už Donatą, bet jam labai patiko švedas (na suprantama) ir bulgarė ( thumbup.gif ).

Kas rasit video iš parčio po EV įkelkite rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 05 15, 02:27)
O ar jau skelbiama kas pusfinaliuose nugalėjo g.gif ?

Žiek čia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2016 05 15, 09:30)
Ačiū už tokį darbą  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Na ką, rytas už vakarą protingesnis, bet žiū, trūkt už vadžių, vėl nuo pradžių  dry.gif

jaučiam artėjančią tylą, tai reikia dar vieną dieną pasimėgauti eurovizinėmis intrigomis, tiek ginčų, kieno geresnis balsas ir kieno geresnis pasirodymas ir viso labo tik dėl kažkokių Timberleiko pasirodymą apšildančių 26 grupių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 05 15, 01:40)
Didelį b.ybį tau į akį!!!!

Donatas dešimtuke!!!

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti