Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (11) Finalas 05.14

QUOTE(Anakure @ 2016 05 15, 03:30)
Dar daugiau prifantazuoti nesugebėjote, jeigu būčiau nežiūrėjusi, tai gal ir patikėčiau  lotuliukas.gif

Ne jus viena ziurejote. O be to reikia ne tik ziureti bet ir matyti bei suprasti.
Laida pries pirmaji pusfinali RTR laidos vedejas baige sukiu " susitiksime sovietu sajungoje". Abu tiesiogines finalo transliacijos komentatoriai Mackevicius ir antrasis toks kiek primityvus sporto komentatorius nevenge politiniu komentaru ir uzuominu. Diskusijoje po finalo studijoje buvo pripainiota ir Sirija ir pabegeliai ir prieita gan vieningos (studijije buvusiu zmoniu) isvados kad saliu komisijos balsavo politiskai. Tai buvo kartojama nuolatos. RTR ilgos naktines laidos isvada - laimetojas tik vienas - rusu atlikejas.
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 05 15, 02:36)
Beje, lyg kažkas minėjo, kad lenkui komisijos taip pat mažai balų davė, kokia čia priežastis?

Gal tiesiog daina ar pats atlikimas nesužavėjo ir tiek. Nemanau, kad čia dar kas nors užslaptinta biggrin.gif O jums jo daina patiko?
Atsakyti
Šiais metais nėra ko pyktintis dėl nugalėtojo, Džamala buvo verta pergalės, jos daina gera, balsas geras ir pati atlikėja yra aukšto lygio profesionalė, ir kad laimėjo nestandartinė daina, neatitinkanti Eurovizijos standartų, tai tik didelis pliusas Eurovizijai. Taškas.
Džamalos daina
https://www.youtube....h?v=B-rnM-MwRHY

P.S. Žinoma, man šiek tiek gaila, kad nelaimėjo mano Dami, aš taip norėjau, kad ji laimėtų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(altomas23 @ 2016 05 15, 02:41)
Gal tiesiog daina ar pats atlikimas nesužavėjo ir tiek. Nemanau, kad čia dar kas nors užslaptinta biggrin.gif O jums jo daina patiko?

Man patiko jo balsas, jo išvaizda, jo artistiškumas, jausmingumas, o daina nei patiko, nei nepatiko. Tik nesuprantu, kodėl komisijos neįvertino jo sugebėjimų.
Papildyta:
QUOTE(donnabona @ 2016 05 15, 02:39)
Ne jus viena ziurejote. O be to reikia ne tik ziureti bet ir matyti bei suprasti.
Laida pries pirmaji pusfinali RTR laidos vedejas baige sukiu " susitiksime sovietu sajungoje". Abu tiesiogines finalo transliacijos komentatoriai Mackevicius ir antrasis toks kiek primityvus sporto komentatorius nevenge politiniu komentaru ir uzuominu. Diskusijoje po finalo studijoje buvo pripainiota ir Sirija ir pabegeliai ir prieita gan vieningos (studijije buvusiu zmoniu) isvados kad saliu komisijos balsavo politiskai. Tai buvo kartojama nuolatos. RTR ilgos naktines laidos isvada - laimetojas tik vienas - rusu atlikejas.

Toks vaizdas, kad mes skirtingas televizijas žiūrėjome smile.gif Nors galbūt jūs labiau pastabi, o aš nekreipiu dėmesio į smulkias detales smile.gif Nors tikrai iš komentatorių nieko tokio ypatingo negirdėjau, išskyrus, kad šiandien nustebino vienas, kuris pajuokavo dėl Donato šukuosenos, ir man buvo keista, nes paprastai rusų komentatoriai tokių dalykų sau neleidžia, bet kitas komentatorius sudrausmino pajuokavusį.
O kad po finalo žmonės buvo pasipiktinę dėl valstybių komisijų balsavimų, kuris ir mano nuomone buvo neobjektyvus, tai aš juos visiškai suprantu ir jų emocijas pateisinu, ar mes nuo jų kuo nors skiriamės, neprikalbame įsikarščiavę ko nereikia, kai matome neteisingumą, nesipyktiname? Ir kas čia keisto, kad jiems laimėtojas yra saviškis, argi lietuviams Donatas ne laimėtojas, nors ir nelaimėjo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anakure: 15 gegužės 2016 - 03:01
QUOTE(Anakure @ 2016 05 15, 03:30)
Smūgis buvo ne Džamalos pergalė, bet valstybių komisijų maži balai. Pagal žiūrovų balsus Rusija pirma, o įdomu kokią vietą užima pagal komisijų balsus, būtų įdomu palyginti skirtumą, tada gal taptų suprantama kodėl žmonės buvo pasipiktinę.

Beveik taiklus pastebejimas tik viskas atvirksciai 4u.gif Butent Rusijos komisija ir buvo politizuota.
Ukrainiete Dzamala laimejo Eurovizija. Rusijos ziurovai skyre Dzamalai antraja vieta - viskas OK, o Rusijos ziuri Ukrainos atlikejai skyre 0(nuli) balu. Atskiri Rusijos komisijos nariai skyre Dzamalai 25, 24, 21 vietas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo donnabona: 15 gegužės 2016 - 03:05
QUOTE(altomas23 @ 2016 05 15, 02:15)
Na žinot doh.gif Bet ką parašyt, kad tik įrodyt, kad Donatas nevertas 9 vietos. Na taip visi toki kvaili, kad balsuodami tiek komisija, tiek žiūrovai neatskiria Lietuvos nuo Latvijos. Jūs tik viena protinga lotuliukas.gif

Lyginant Justą su Donatu, tai Justas daug geriau, Justo daina gera, ir šiandien jis gerai ją atliko, todėl man ir keista.
Papildyta:
QUOTE(donnabona @ 2016 05 15, 03:04)
Beveik taiklus pastebejimas tik viskas atvirksciai  4u.gif Butent Rusijos komisija ir buvo politizuota.
Ukrainiete Dzamala laimejo Eurovizija. Rusijos ziurovai skyre Dzamalai antraja vieta - viskas OK, o Rusijos ziuri Ukrainos atlikejai skyre 0(nuli) balu. Atskiri Rusijos komisijos nariai skyre Dzamalai  25, 24, 21 vietas.

Jūsų pateiktas pavyzdys tik įrodo, kad komisijos yra neobjektyvios, ar tai Lietuvos, ar Ukrainos, ar Rusijos, koks skirtumas smile.gif
Atsakyti
Na va suvedžiau kitų šalių žiūrovų balai Lietuvai biggrin.gif

Albanija - 4
Australija - 1
Kipras - 3
Danija - 6
Estija - 5
Gruzija - 5
Islandija - 4
Airija - 12
Italija - 2
Latvija - 8
Moldova - 3
Montenegras - 2
Norvegija - 12
San Marino - 8
Švedija - 6
Ukraina - 3
Didžioji Britanija - 12

Iš viso 96 balai lithuania.gif
Atsakyti
O aš surašiau kaip komisijos ir žiūrovai atitinkamai skyrė/ neskyrė taškus Lietuvai biggrin.gif
1. Albanija Komisija 0, Žiūrovai 4
2. Armėnija Komisija 0, Žiūrovai 0
3. Azerbaidžanas Komisija 5, Žiūrovai 0
4. Australija Komisija 7, Žiūrovai 1
5. Baltarusija Komisija 10, Žiūrovai 0
6. Belgija Komisija 0, Žiūrovai 0
7. Bosnija Komisija 0, Žiūrovai 0
8. Bulgaria Komisija 1, Žiūrovai 0
9. Kroatija Komisija 0, Žiūrovai 0
10. Kipras Komisija 0, Žiūrovai 3
11. Čekija Komisija 3, Žiūrovai 0
12. Danija Komisija 5, Žiūrovai 6
13. Estija Komisija 5, Žiūrovai 5
14. Makedonija Komisija 0, Žiūrovai 0
15. Suomija Komisija 6, Žiūrovai 0
16. Prancūzija Komisija 0, Žiūrovai 0
17. Gruzija Komisija 5, Žiūrovai 5
18. Vokietija Komisija 1, Žiūrovai 0
19. Graikija Komisija 0, Žiūrovai 0
20. Vengrija Komisija 3, Žiūrovai 0
21. Islandija Komisija 0, Žiūrovai 4
22. Airija Komisija 0, Žiūrovai 12
23. Izraelis Komisija 1, Žiūrovai 0
24. Italija Komisija 0, Žiūrovai 2
25. Latvija Komisija 10, Žiūrovai 8
26. Malta Komisija 0, Žiūrovai 0
27. Moldova Komisija 4, Žiūrovai 3
28. Juodkalnija Komisija 0, Žiūrovai 2
29. Norvegija Komisija 2, Žiūrovai 12
30. Lenkija Komisija 2, Žiūrovai 0
31. Rusija Komisija 0, Žiūrovai 0
32. San Marinas Komisija 0, Žiūrovai 8
33. Serbija Komisija 8, Žiūrovai 0
34. Slovėnija Komisija 0, Žiūrovai 0
35. Ispanija Komisija 0, Žiūrovai 0
36. Švedija Komisija 2, Žiūrovai 6
37. Šveicarija Komisija 7, Žiūrovai 0
38. Nyderlandai Komisija 0, Žiūrovai 0
39. Ukraina Komisija 12, Žiūrovai 3
40. Britanija Komisija 4, Žiūrovai 12
41. Austrija Komisija 1, Žiūrovai 0

Viso: Komisija 104 balsai, Žiūrovai 96 balsai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fukse: 15 gegužės 2016 - 03:34
QUOTE(fukse @ 2016 05 15, 03:19)
O aš surašiau kaip komisijos ir žiūrovai atitinkamai skyrė/ neskyrė taškus Lietuvai  biggrin.gif
33. Serbija Komisija 8, Žiūrovai 0

Serbijos komisijos taškų skyrimas keistas, po tuo keistumu kažkas turėtų slypėti.
Atsakyti
Šita nauja balsavimo sistema mums buvo į naudą, nes kaip kuriose šalyse komisija skyrė daug balsų, o žiūrovai visai ne arba atvirkščiai tai pagal seną sistemą susumavus iš tos valstybės tikriausiai nebūtume gavę nieko. Be to smagu, kad iš komisijos gavome daugiau balsų nei iš žiūrovų, vadinasi Lietuvos vietą Eurovizijoje iškėlė ne tik emigrantai kaip visą laik visokiuose delfiuose įrodinėjama lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Anakure @ 2016 05 15, 03:29)
Serbijos komisijos taškų skyrimas keistas, po tuo keistumu kažkas turėtų slypėti.

Na taip tiesa slypi kažkur anapus lotuliukas.gif Mane maloniai nustebino San Marino žiūrovų balų skyrimas Lietuvai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(altomas23 @ 2016 05 15, 03:36)
Na taip tiesa slypi kažkur anapus lotuliukas.gif Mane maloniai nustebino San Marino žiūrovų balų skyrimas Lietuvai smile.gif

Gal kaip nors galima prisijungti ir balsuoti per San Mariną g.gif
Atsakyti
Iš 41 balsavusios šalies, tai Lietuva nei vieno balo negavo iš 12 šalių:
Armėnijos, Belgijos, Bosnijos, Kroatijos, Makedonijos, Prancūzijos, Graikijos, Maltos, Rusijos, Slovėnijos, Ispanijos, Nyderlandų.
Reiks įsimint kitiems metams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(altomas23 @ 2016 05 15, 03:36)
Šita nauja balsavimo sistema mums buvo į naudą, nes kaip kuriose šalyse komisija skyrė daug balsų, o žiūrovai visai ne arba atvirkščiai tai pagal seną sistemą susumavus iš tos valstybės tikriausiai nebūtume gavę nieko. Be to smagu, kad iš komisijos gavome daugiau balsų nei iš žiūrovų, vadinasi Lietuvos vietą Eurovizijoje iškėlė ne tik emigrantai kaip visą laik visokiuose delfiuose įrodinėjama lotuliukas.gif

Pati sistema balsavimo gera, jeigu neveiktų politinės srovės ir klausymas nurodymų iš aukščiau.
Papildyta:
QUOTE(fukse @ 2016 05 15, 03:42)
Iš 41 balsavusios šalies, tai Lietuva nei vieno balo negavo iš 12 šalių:
Armėnijos, Belgijos, Bosnijos, Kroatijos, Makedonijos, Prancūzijos, Graikijos, Maltos, Rusijos, Slovėnijos, Ispanijos, Nyderlandų.
Reiks įsimint kitiems metams  biggrin.gif

Ispanijos, Olandijos emigrantai nebalsavo? g.gif
Atsakyti