Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (11) Finalas 05.14

Rusai sako, kad reikia ismesti is konkurso komisijos balus ir palikti tik ziurovu balsus. Ir kad Ukrainos daina isvis negalejo skambeti konkurse, o turejo buti diskvalifikuota del politinio atspalvio. Ir siaip reikia daugiau laiko skirti ziurovu balsavimui, nes jei dar butu 5 minutes skirtos ar bent 1 minute, tai rusai butu dar daugiau balu surinke ir laimeje. Ir siaip Europa siekia, kad rusai daugiau nedalyvautu. cool.gif
Nors teisybes delei reikia pasakyt, kad pasigirsta ir pasisakymu, kad australes ir ukrainietes dainos buvo geresnes ir reikia tai priprazinti. Tik gaila, kas tai ir lieka auditorijos nepalaikyta nuomone.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 05 15, 01:43)
Daugiau ziuresiu tiesiog dainas.

Aš tik žiūriu, niekada nebalsuoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desert Flower @ 2016 05 15, 01:37)

Nesusigaudau aš čia žiūriu dabar Lietuvą ir tik kitų šalių komisijų balus matau, o žiūrovų niekaip nerandu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 05 15, 01:30)
Twitter verda diskusija, ar kitais metais Rusija siųs savo atlikėją į Euroviziją Ukrainoje. Variantai... Siųs Kobzoną, ne kartą važiavusį koncertuoti į prorusiškų jėgų užimtą Donecką. Ukraina įsileis tik Makarevičių. Rusija į Kijevą dainuoti važiuos su tankais.

Dar versija - rusai dainuos Donecko aerouoste.
Atsakyti
QUOTE(altomas23 @ 2016 05 15, 01:51)
Nesusigaudau aš čia žiūriu dabar Lietuvą ir tik kitų šalių komisijų balus matau, o žiūrovų niekaip nerandu lotuliukas.gif

Paskutineje nuorodoje pasirinkite sali ir atsidarys tos salies Jury voting ir Televoiting
Atsakyti
Pirmo pusfinalio laimėtos vietos:
1. Russia
2. Armenia
3. Malta
4. Hungary
5. The Netherlands
6. Azerbaijan
7. Austria
8. Cyprus
9. Czech Republic
10. Croatia
11. Bosnia & Herzegovina
12. San Marino
13. Montenegro
14. Iceland
15. Finland
16. Greece
17. Moldova
18. Estonia
Atsakyti
Antro pusfinalio laimėtos vietos:
1. Australia
2. Ukraine
3. Belgium
4. Lithuania
5. Bulgaria
6. Poland
7. Israel
8. Latvia
9. Georgia
10. Serbia
11. F.Y.R Macedonia
12. Belarus
13. Norway
14. Slovenia
15. Ireland
16. Albania
17. Denmark
18. Switzerland

Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2016 05 15, 02:07)
Antro pusfinalio laimėtos vietos:
1. Australia

Man toks vaizdas, kad balsuojantys sumaišė Latviją su Lietuva, tiek pusfinalyje, tiek finale. Juk švedai jau buvo sumaišę, dėl ko latviai buvo labai nepatenkinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anakure: 15 gegužės 2016 - 02:11
QUOTE(Anakure @ 2016 05 15, 02:10)
Man toks vaizdas, kad balsuojantys sumaišė Latviją su Lietuva, tiek pusfinalyje, tiek finale. Juk švedai jau buvo sumaišę, dėl ko latviai buvo labai nepatenkinti.

Na žinot doh.gif Bet ką parašyt, kad tik įrodyt, kad Donatas nevertas 9 vietos. Na taip visi toki kvaili, kad balsuodami tiek komisija, tiek žiūrovai neatskiria Lietuvos nuo Latvijos. Jūs tik viena protinga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 05 15, 02:10)

Nakties topas. balsavom už 16, bet galvojom, kad už 20. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Desert Flower @ 2016 05 15, 01:55)
Paskutineje nuorodoje pasirinkite sali ir atsidarys tos salies Jury voting ir Televoiting

Ai dabar supratau norint sužinot kiek Lietuva gavo iš žiūrovų reikia eit per kiekvieną šalį ir ieškot jų lentelėj Lietuvos ir kiek ji surinko.
Pradėjau nuo viršaus tai iš Albanijos žiūrovų Lietuva gavo 4 balus. Miego dar nesinori tai peržiūrėsiu visas šalis ir pagaliau išsiaiškinsiu kiek kuri skyrė lotuliukas.gif
Atsakyti
Beje, lyg kažkas minėjo, kad lenkui komisijos taip pat mažai balų davė, kokia čia priežastis?
Atsakyti