Nesitikėjau, kad lenkas taip aukštai pakils mane jo daina visai nesužavėjo, bet kaip sakoma kiekvienam pagal skonį.
Džiaugiuos, kad buvo komisija jau daug geriau nugalėtoja Ukraina nei Rusija.
Suvedu rezultatus, kaip pasirodė mano pasirinkti dainininkai.
Pirma lyga:
2. Dami Im (Australija);
3. Serioga (Rusija);
Antra lyga:
13. Zoi (Austrija), tokia vieta ir buvo statymuose paskutinę dieną.
Vania (Baltarusija) nepateko į finalą, neaišku kokią vietą užėmė.
Neseniai paimta čekė Gabrielita užėmė 25 vietą. Jos didelis trūkumas, kad neturėjo parengto gražaus reginio, šou, bet daina nuostabi, narkotizuojanti. Beje, Gabrielita rokerė.
Pirma lyga:
2. Dami Im (Australija);
3. Serioga (Rusija);
Antra lyga:
13. Zoi (Austrija), tokia vieta ir buvo statymuose paskutinę dieną.
Vania (Baltarusija) nepateko į finalą, neaišku kokią vietą užėmė.
Neseniai paimta čekė Gabrielita užėmė 25 vietą. Jos didelis trūkumas, kad neturėjo parengto gražaus reginio, šou, bet daina nuostabi, narkotizuojanti. Beje, Gabrielita rokerė.
QUOTE(Monmorensis @ 2016 05 14, 19:01)
Atvirai pasakius, tai nieko. Nebent to, kad Donce lenko neaplenke
As irgi norejau, kad lenkas Donces nepralenktu butumem 8 buve
Kaip lenkai is paskutines vietos pakilo i 8ta? Kur cia kazkokia matematika ir logika?
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 05 15, 01:25)
Kaip lenkai is paskutines vietos pakilo i 8ta? Kur cia kazkokia matematika ir logika?
Žiūrovai iškėlė labai daug balų jis iš jų gavo. Pagal jų balsavimą lyg 3 vietoj buvo.
O ar jau skelbiama kas pusfinaliuose nugalėjo ?
QUOTE(altomas23 @ 2016 05 15, 02:26)
Žiūrovai iškėlė labai daug balų jis iš jų gavo. Pagal jų balsavimą lyg 3 vietoj buvo.
Taip iseina, kad ziurovu balsai ne 50 proc lemia
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 05 15, 02:25)
Taigi neabejojai, kad ruskis laimės, o Donis geriausiu atveju užims 18 vitą, ar su atmintėle prastai?
Taigi viskas nupirkta ir suklastota
1.Ukraina 534 tšk.
2. Australija 511 tšk.
3. Rusija 491 tšk.
4. Bulgarija 307 tšk.
5. Švedija 261 tšk.
6. Prancūzija 257 tšk.
Aš kažkaip Bulgarijos penketuke nemačiau (tikrai sukeisčiau su prOncūzu ), bet buvau mačiusi, kad tikrai daug laikų buvo už jos klipą
2. Australija 511 tšk.
3. Rusija 491 tšk.
4. Bulgarija 307 tšk.
5. Švedija 261 tšk.
6. Prancūzija 257 tšk.
Aš kažkaip Bulgarijos penketuke nemačiau (tikrai sukeisčiau su prOncūzu ), bet buvau mačiusi, kad tikrai daug laikų buvo už jos klipą
QUOTE(Maja Di @ 2016 05 15, 01:27)
O ar jau skelbiama kas pusfinaliuose nugalėjo ?
Skelbia. Donatas pusfinalyje buvo 4.
QUOTE(fukse @ 2016 05 15, 02:29)
Tikriausiai nė viena jos ten nematėm. O kad Švediją ir Prancūziją aplenktų, tai be žodžių .... Didesnis nonsensas nei lenkas
Balsavau uz australe ir latviuka. Ukrainos daina taip ir nekrito sirdin, labai jau uz australe-korejiete sirgau.