Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (11) Finalas 05.14

Nesitikėjau, kad lenkas taip aukštai pakils mane jo daina visai nesužavėjo, bet kaip sakoma kiekvienam pagal skonį.
Džiaugiuos, kad buvo komisija jau daug geriau nugalėtoja Ukraina nei Rusija.
Atsakyti
Suvedu rezultatus, kaip pasirodė mano pasirinkti dainininkai.
Pirma lyga:
2. Dami Im (Australija);
3. Serioga (Rusija);

Antra lyga:
13. Zoi (Austrija), tokia vieta ir buvo statymuose paskutinę dieną.
Vania (Baltarusija) nepateko į finalą, neaišku kokią vietą užėmė.

Neseniai paimta čekė Gabrielita užėmė 25 vietą. Jos didelis trūkumas, kad neturėjo parengto gražaus reginio, šou, bet daina nuostabi, narkotizuojanti. Beje, Gabrielita rokerė.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 05 14, 19:01)
Atvirai pasakius, tai nieko. Nebent to, kad Donce lenko neaplenke  lotuliukas.gif

As irgi norejau, kad lenkas Donces nepralenktu biggrin.gif butumem 8 buve biggrin.gif
Atsakyti
Kaip lenkai is paskutines vietos pakilo i 8ta? Kur cia kazkokia matematika ir logika? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 05 15, 01:25)
Kaip lenkai is paskutines vietos pakilo i 8ta? Kur cia kazkokia matematika ir logika? g.gif

Žiūrovai iškėlė labai daug balų jis iš jų gavo. Pagal jų balsavimą lyg 3 vietoj buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo altomas23: 15 gegužės 2016 - 01:26
O ar jau skelbiama kas pusfinaliuose nugalėjo g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(altomas23 @ 2016 05 15, 02:26)
Žiūrovai iškėlė labai daug balų jis iš jų gavo. Pagal jų balsavimą lyg 3 vietoj buvo.

Taip iseina, kad ziurovu balsai ne 50 proc lemia g.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 05 15, 02:25)
Taigi neabejojai, kad ruskis laimės, o Donis geriausiu atveju užims 18 vitą, ar su atmintėle prastai? tease.gif

Taigi viskas nupirkta ir suklastota mirksiukas.gif
Atsakyti
1.Ukraina – 534 tšk.
2. Australija – 511 tšk.
3. Rusija – 491 tšk.
4. Bulgarija – 307 tšk.
5. Švedija – 261 tšk.
6. Prancūzija – 257 tšk.

Aš kažkaip Bulgarijos penketuke nemačiau (tikrai sukeisčiau su prOncūzu biggrin.gif ), bet buvau mačiusi, kad tikrai daug laikų buvo už jos klipą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 05 15, 01:27)
O ar jau skelbiama kas pusfinaliuose nugalėjo g.gif ?

Skelbia. Donatas pusfinalyje buvo 4. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2016 05 15, 02:29)
Aš kažkaip Bulgarijos penketuke nemačiau (tikrai sukeisčiau su prOncūzu  biggrin.gif ), bet buvau mačiusi, kad tikrai daug laikų buvo už jos klipą  smile.gif

Tikriausiai nė viena jos ten nematėm. O kad Švediją ir Prancūziją aplenktų, tai be žodžių doh.gif .... Didesnis nonsensas nei lenkas biggrin.gif
Atsakyti
Balsavau uz australe ir latviuka. wub.gif Ukrainos daina taip ir nekrito sirdin, labai jau uz australe-korejiete sirgau.

Atsakyti