Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (11) Finalas 05.14

QUOTE(Anakure @ 2016 05 15, 02:07)
Ačiū Dievui, galgi nebelįs į nacionalinę atranką ir leis talentingesniems artistams sudalyvauti Eurovizijoje smile.gif

pilvelytei.....
ta tai pirma turbut buvus doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja... @ 2016 05 15, 02:09)
labai liudna del varliuko  verysad.gif

Bet tai as uz tai sypsaus, nes 2:10 val as s thumbup.gif upratau, kodel Amir'as varliukas laugh.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 05 15, 01:07)
Ačiū Dievui, galgi nebelįs į nacionalinę atranką ir leis talentingesniems artistams sudalyvauti Eurovizijoje smile.gif

Vis nerimstat smile.gif Jaučiu jei Donatas būtų 5tuke sakytumėt, kad balsus nusipirko ax.gif Ech skaudus tas pralaimėjimo skonis, ar ne Anakure? smile.gif Kas jus per žmogus. Vaikščiojantis negatyvas, kuriai visi kiti blogi, tik ne ji pati smile.gif Bet papilsiu druskos ant žaizdos ir pasakysiu, kad Donatas buvo vertas ir dar aukštesnės vietos, bet tai ką pasiekė yra nerealu! Su pralaimėjimu ne taip ir lengva susitaikyt, aš jus suprantu... ax.gif

P.S. Kelintas liko Kipras? Tikėjausi, kad 10tuke tikrai bus
Atsakyti
QUOTE(Lėja... @ 2016 05 15, 01:10)
pilvelytei.....
ta tai pirma turbut buvus  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Aš vis naiviai tikiuosi, kad ji vieną kartą įgaus orumo ir nebedalyvaus Lietuvos nacionalinėje atrankoje.
Atsakyti
QUOTE(Lėja... @ 2016 05 15, 01:10)
pilvelytei.....
ta tai pirma turbut buvus  doh.gif  doh.gif  doh.gif

lotuliukas.gif Pilvelytė vien dėl savo akcento nebūtų praėjusi pusfinalio, nes ausį nenormaliai rėžė... doh.gif
Atsakyti
Niu va Lietrytis jau įkėlė:

1.Ukraina – 534 tšk.
2. Australija – 511 tšk.
3. Rusija – 491 tšk.
4. Bulgarija – 307 tšk.
5. Švedija – 261 tšk.
6. Prancūzija – 257 tšk.
7. Armėnija – 249 tšk.
8. Lenkija – 229 tšk.
9. Lietuva – 200 tšk. user posted image
10. Belgija – 181 tšk.
11. Nyderlandai – 153 tšk.
12. Malta – 153 tšk.
13. Austrija – 151 tšk.
14. Izraelis – 135 tšk.
15.Latvija – 132 tšk.
16. Italija – 124 tšk.
17. Ažerbaidžanas – 117 tšk.
18. Serbija – 115 tšk.
19. Vengrija – 108 tšk.
20. Gruzija – 104 tšk.
21. Kipras – 96 tšk.
22. Ispanija – 77 tšk.
23. Kroatija – 75 tšk.
24. Jungtinė Karalystė – 62 tšk.
25. Čekija – 41 tšk.
26. Vokietija – 11 tšk.
Atsakyti
QUOTE(Vaiv* @ 2016 05 15, 01:13)
Vis nerimstat smile.gif Jaučiu jei Donatas būtų 5tuke sakytumėt, kad balsus nusipirko  ax.gif  Ech skaudus tas pralaimėjimo skonis, ar ne Anakure?

Koks dar pralaimėjimas, kai mano pasirinkti atlikėjai pateko į pirmą trejetuką: 2. Australija, 3. Rusija.
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2016 05 15, 02:04)
Tas tai faktas. Bet Donato suks ir per visas europines.
Ech, lietinga naktelė ( bent jau Žemaitijoj, netoli LV sienos), bet maloni žiniomis. Jei sąžiningai, tikrai netikėjau, kad būsim 10 -tuke ir aplenksime latvį. Smagu vienok, labanakt!

drinks_cheers.gif Donato daina tikrai super. Bet ir lenko man skamba ausyse biggrin.gif

QUOTE(fukse @ 2016 05 15, 02:08)
Iš Delpio:
Lietuvos komisija Australijai-12, Gruzijai-10, Ukrainai-8..., Latvijai-6

Bet kas ten mūsų komisijoj taip prabalsavo taip lievai doh.gif ... Kur švedas, prancūzas... doh.gif . Braliukam tik 6 davė, atsirūgs kitamet. Gruzijai už ką g.gif , už tai, kad iš jų gaudavom, gruzinai tai jau baigia pamiršt ax.gif , o mes iš inercijos.
Man nei Ukraina nei Australija nebuvo nugalėtojų vietoj, savo lentelėj Austarliją buvau į 6-7 vietą pastačius, Ukrainą į 4-ą. Bet džiaugiuos už Ukrainą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 05 15, 01:16)
Koks dar pralaimėjimas, kai mano pasirinkti atlikėjai pateko į pirmą trejetuką: 2. Australija, 3. Rusija.

Pralaimėjimas dėl Donato smile.gif tiek kandžiojotės, tiek kritikavot, tiek pamazgų pylėt, sakėt net pusfinalio nepraeis, kad finale liks paskutinis, bet kažkaip atsidūrė 9 vietoje smile.gif ir iki dabar negalit perlipti per save ir pripažinti, kad jis tikrai gerai pasirodė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 05 15, 01:07)

Pilvelytei, aniaaaa? wub.gif
Atsakyti
Miargai, aš 3 eurus buvau pastačius, kad Donatas bus dešimtuke, gausiu 30. Galvoju, galėjau kokį 1000 pastatyt, ot būtų balius alc.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 05 15, 02:17)
drinks_cheers.gif Donato daina tikrai super. Bet ir lenko man skamba ausyse biggrin.gif
Bet kas ten mūsų komisijoj taip prabalsavo taip lievai doh.gif ... Kur švedas, prancūzas... doh.gif . Braliukam tik 6 davė, atsirūgs kitamet. Gruzijai už ką g.gif , už tai, kad iš jų gaudavom, gruzinai tai jau baigia pamiršt ax.gif , o mes iš inercijos.
Man nei Ukraina nei Australija nebuvo nugalėtojų vietoj, savo lentelėj Austarliją buvau į 6-7 vietą pastačius, Ukrainą į 4-ą. Bet džiaugiuos už Ukrainą 4u.gif
nono.gif
Gruzija,- šventas reikalas biggrin.gif
Gruzijos komisija mums irgi davė 5
dar yra mūsų komisijos ir kiti balai , tiesiog ne visus išgirdau

p.s. Gruzija man patiko smile.gif , beje kaip ir dauguma kitų, tiesiog šiemet buvo malonu klausyti ir žiūrėti Eurovizija thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fukse: 15 gegužės 2016 - 01:23