Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (11) Finalas 05.14

QUOTE(Lėja... @ 2016 05 15, 01:58)

o ko gaila?

Atvirai pasakius, tai nieko. Nebent to, kad Donce lenko neaplenke lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 05 15, 00:55)
Valio mes devinti!!!!! thumbup.gif  thumbup.gif Pasprinkit heiretiai.  biggrin.gif Anakure teks tau tapt Donato gerbeja.  lotuliukas.gif

Netapsiu, nes balsavime nebuvo teisingumo, komisijų balsavimai buvo politizuoti, ir Žalia Rūta taip pat prieš tokį neteisingą balsavimą protestuoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anakure: 15 gegužės 2016 - 01:02
QUOTE(Anakure @ 2016 05 15, 02:01)
Netapsiu, nes balsavime nebuvo teisingumo, komisijų balsavimai buvo politizuoti, ir Žalia Rūta taip pat prieš tokį neteisingą balsavimą protestuoja smile.gif

o kur tas neteisingumas?
ar kad donatas pirmai vietai pakankamai pinihu neturejo
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 05 15, 02:01)

Tiek ir verti tamstos pazadai .... ir kalbos taip pat
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensis: 15 gegužės 2016 - 01:04
QUOTE(Maja Di @ 2016 05 15, 00:57)
Taigi lenkų visur kaip prikakota ax.gif . Bet lenkas man irgi patiko. Kažkur penketuke mano ax.gif
--
O Lietuvos komisija Ukrainai kiek davė, priminkit ax.gif

Nu jau, nu jau. Man visiškai ne schmoll.gif Teisingoj vietoj pagal komisijos balsus buvo. Paskutinėj laugh.gif
--
12
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 15, 01:58)
greit viskas pasimirs, abejoju, kad radijos labai suks Jamalos daina g.gif nebent lrt radijas biggrin.gif

Tas tai faktas. Bet Donato suks ir per visas europines.
Ech, lietinga naktelė ( bent jau Žemaitijoj, netoli LV sienos), bet maloni žiniomis. Jei sąžiningai, tikrai netikėjau, kad būsim 10 -tuke ir aplenksime latvį. Smagu vienok, labanakt!
Atsakyti
Vokietija, berods, ne pirmi metai lieka paskutinė. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2016 05 15, 01:04)
Tas tai faktas. Bet Donato suks ir per visas europines.
Ech, lietinga naktelė ( bent jau Žemaitijoj, netoli LV sienos), bet maloni žiniomis. Jei sąžiningai, tikrai netikėjau, kad būsim 10 -tuke ir aplenksime latvį. Smagu vienok, labanakt!

Ačiū Dievui, galgi nebelįs į nacionalinę atranką ir leis talentingesniems artistams sudalyvauti Eurovizijoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 05 15, 01:57)
Taigi lenkų visur kaip prikakota ax.gif . Bet lenkas man irgi patiko. Kažkur penketuke mano ax.gif
O Lietuvos komisija Ukrainai kiek davė, priminkit ax.gif
Iš Delpio:
Lietuvos komisija Australijai-12, Gruzijai-10, Ukrainai-8..., Latvijai-6
Pasirodžius visiems atlikėjams, prasidėjo balsų dalijimas, savo verdiktą pirmiausia tarė komisija: Azerbaidžanas Lietuvai skyrė 5 balus, Armėnija 1, Čekija 3, Gruzija 5, Suomija 6, Šveicarija 7, Danija 5, Moldovija 4, Bulgarija 1, Latvija 10, Izraelis 1, Baltarusija 10, Vokietija 1, Norvegija 2, Australija 7, Didžioji Britanija 4, Serbija 8, Estija 5, Ukraina 12, Lenkija 2, Vengrija 3, Švedija 2.
Žiūrovai Lietuvai skyrė 96 balus. Tai dešimtoji vieta žiūrovų lentelėje.
Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/...a.d?id=71270796

Tai kaip suprantu pagal žiūrovų balsus Lietuva būtų 10 vietoje, o pridėjus komisijos balsus išėjo 9 vieta ax.gif
Atsakyti
thumbup.gif Geriausia laimėtoja iš galimų trijų first.gif
Atsakyti
einu miegoti
nes tuoj su kai kuo susiesiu

labai liudna del varliuko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2016 05 15, 01:08)
Tai kaip suprantu pagal žiūrovų balsus Lietuva būtų 10 vietoje, o pridėjus komisijos balsus išėjo 9 vieta ax.gif

Aha aš ir taip supratau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo altomas23: 15 gegužės 2016 - 01:10