Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (11) Finalas 05.14

Valio mes devinti!!!!! thumbup.gif thumbup.gif Pasprinkit heiretiai. biggrin.gif Anakure teks tau tapt Donato gerbeja. lotuliukas.gif Negaliu pasakyt kad labai dziaugiuosi nugaletoja. Nes tai vistik parodo kad eurovizija politizuotas konkursas kaip beziuretum. Jamala atliko daina gerai stiprus pasirodymas, geras balsas, bet jei sita daina butu dainavus koks kad ir San Marinas tikrai nebutu laimejus. Jau geriau butu laimejus Australija. Gaila latvio bet labai dziaugiuosi uz lenka. Komisijos nuvertintas, o ziurovu pripazintas. bigsmile.gif
Atsakyti
Bbc parode uk balus, tai lietuva gavo 12! Lenkai 10 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja... @ 2016 05 15, 01:50)
man ukrainiete ir australe lygiavertes
tik dainos visikai skirtingos
nu negaliu kaip gaila prancuzo
veltui balsavau

Sutinku su viskuo, tik prancuzo negaila. Ziurint man tik antra karta i ji, didesnio ispudzio nepadare jis, deja
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2016 05 15, 01:54)
Žiūrovai daugiausia balsavo už rusą

as tikrai iskrypus
uz ka ten balsuot
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2016 05 15, 01:50)
Taip, su lenku keistai kažkaip. Man atrodo, kad ten įsivėlė klaida kažkokia- netikiu, kad lenkas tiek žmonėms galėjo patikti, tikrai netikiu.

Taigi lenkų visur kaip prikakota ax.gif . Bet lenkas man irgi patiko. Kažkur penketuke mano ax.gif
O Lietuvos komisija Ukrainai kiek davė, priminkit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 05 15, 01:54)
Balsavau antra ir paskutini karta.

Aciu, gana. Issigime labiau, nei, kad buvo su balkanizacija. Paziurejom 5 zmoniu balsus. Ziuruvai tik tarp kitko.

Viena politika. O tiek graziu dainu buvo.  Jau pikta, negaliu.

Tai kaip tik nauja balsavimo sistema puiki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 15, 01:55)
neklausk, o kipras doh.gif  unsure.gif
nenormalu tikrai

jie neturi gero skonio tiesio irnesakyk.gif
QUOTE(Monmorensis @ 2016 05 15, 01:56)
Sutinku su viskuo, tik prancuzo negaila. Ziurint man tik antra karta i ji, didesnio ispudzio nepadare jis, deja

o ko gaila?
Atsakyti
QUOTE(Lėja... @ 2016 05 15, 00:42)
nu nesuprantu kaip rusijai galejo tiek balu duoti
absurdas

O man patiko thumbup.gif

QUOTE(Maja Di @ 2016 05 15, 00:43)
Džiaugiuosi kad Ukraina, o ne Australija laimėjo. Man, tiesą pasakius, Australija į penketuką nebuvo įsipaišius ax.gif .

Ukrainos daina visiškai nepatiko, Australijos - fifty fifty. Bet nenorėčiau, kad AU būtų laimėjus, nes jinai visiškai ne į temą prie Europos laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2016 05 15, 01:53)
Bet tai kaip trumpai pabaigoje tą lentelę parodė  unsure.gif

p.s. galėjau ir suklysti, kai bus įkelta į inetą lentelė, tada patikslinsim  blush2.gif

Tai jei Uzkuraitis nugaletoja paskele australe blink.gif As visai nesuprantu, kas kurioj vietoj, eisim tikrinti delfiu doh.gif Ne absurdas...

----

Dziaugemes, kad EV si karta linksmos dainos. Nugalejo pati linksmiausia. Mda.
Atsakyti
greit viskas pasimirs, abejoju, kad radijos labai suks Jamalos daina g.gif nebent lrt radijas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2016 05 15, 01:58)

turbut kad taip, nes butu rusas laimejes
Papildyta:
arba ta cypianti jauna mergiote bulgare turbut doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2016 05 15, 00:58)

Nepatiko man, anksčiau buvo geriau.
Na ir be abejo, eilinį sykį, kiekvienais metais įsitikinu, kad tai politinis konkuras ax.gif
Atsakyti