Valio mes devinti!!!!! Pasprinkit heiretiai. Anakure teks tau tapt Donato gerbeja. Negaliu pasakyt kad labai dziaugiuosi nugaletoja. Nes tai vistik parodo kad eurovizija politizuotas konkursas kaip beziuretum. Jamala atliko daina gerai stiprus pasirodymas, geras balsas, bet jei sita daina butu dainavus koks kad ir San Marinas tikrai nebutu laimejus. Jau geriau butu laimejus Australija. Gaila latvio bet labai dziaugiuosi uz lenka. Komisijos nuvertintas, o ziurovu pripazintas.
Bbc parode uk balus, tai lietuva gavo 12! Lenkai 10
QUOTE(Lėja... @ 2016 05 15, 01:50)
man ukrainiete ir australe lygiavertes
tik dainos visikai skirtingos
nu negaliu kaip gaila prancuzo
veltui balsavau
tik dainos visikai skirtingos
nu negaliu kaip gaila prancuzo
veltui balsavau
Sutinku su viskuo, tik prancuzo negaila. Ziurint man tik antra karta i ji, didesnio ispudzio nepadare jis, deja
QUOTE(-Delta- @ 2016 05 15, 01:54)
as tikrai iskrypus
uz ka ten balsuot
QUOTE(Selga @ 2016 05 15, 01:50)
Taip, su lenku keistai kažkaip. Man atrodo, kad ten įsivėlė klaida kažkokia- netikiu, kad lenkas tiek žmonėms galėjo patikti, tikrai netikiu.
Taigi lenkų visur kaip prikakota . Bet lenkas man irgi patiko. Kažkur penketuke mano
O Lietuvos komisija Ukrainai kiek davė, priminkit
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 05 15, 01:54)
Balsavau antra ir paskutini karta.
Aciu, gana. Issigime labiau, nei, kad buvo su balkanizacija. Paziurejom 5 zmoniu balsus. Ziuruvai tik tarp kitko.
Viena politika. O tiek graziu dainu buvo. Jau pikta, negaliu.
Aciu, gana. Issigime labiau, nei, kad buvo su balkanizacija. Paziurejom 5 zmoniu balsus. Ziuruvai tik tarp kitko.
Viena politika. O tiek graziu dainu buvo. Jau pikta, negaliu.
Tai kaip tik nauja balsavimo sistema puiki
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 15, 01:55)
jie neturi gero skonio tiesio
QUOTE(Monmorensis @ 2016 05 15, 01:56)
Sutinku su viskuo, tik prancuzo negaila. Ziurint man tik antra karta i ji, didesnio ispudzio nepadare jis, deja
o ko gaila?
QUOTE(Lėja... @ 2016 05 15, 00:42)
O man patiko
QUOTE(Maja Di @ 2016 05 15, 00:43)
Džiaugiuosi kad Ukraina, o ne Australija laimėjo. Man, tiesą pasakius, Australija į penketuką nebuvo įsipaišius .
Ukrainos daina visiškai nepatiko, Australijos - fifty fifty. Bet nenorėčiau, kad AU būtų laimėjus, nes jinai visiškai ne į temą prie Europos
QUOTE(fukse @ 2016 05 15, 01:53)
Bet tai kaip trumpai pabaigoje tą lentelę parodė
p.s. galėjau ir suklysti, kai bus įkelta į inetą lentelė, tada patikslinsim
p.s. galėjau ir suklysti, kai bus įkelta į inetą lentelė, tada patikslinsim
Tai jei Uzkuraitis nugaletoja paskele australe As visai nesuprantu, kas kurioj vietoj, eisim tikrinti delfiu Ne absurdas...
----
Dziaugemes, kad EV si karta linksmos dainos. Nugalejo pati linksmiausia. Mda.
greit viskas pasimirs, abejoju, kad radijos labai suks Jamalos daina nebent lrt radijas
QUOTE(-Delta- @ 2016 05 15, 01:58)
turbut kad taip, nes butu rusas laimejes
Papildyta:
arba ta cypianti jauna mergiote bulgare turbut
QUOTE(-Delta- @ 2016 05 15, 00:58)
Nepatiko man, anksčiau buvo geriau.
Na ir be abejo, eilinį sykį, kiekvienais metais įsitikinu, kad tai politinis konkuras