LIETUVA
Pusfinalyje 9 numeriu dainavo, apie patekimą į finalą paskelbė 9 numeriu, laimėjo 9 vietą
bet idomiausia tai su lenku, kaip komisija ir kaip zmones
Papildyta:
bet tai rimtai, jei ta apdujusi komisija nors siek tiek daugiau ivertintu lenka, tai jis laimetu nes jis gi is visiskos pazemes pakilo
Papildyta:
bet tai rimtai, jei ta apdujusi komisija nors siek tiek daugiau ivertintu lenka, tai jis laimetu nes jis gi is visiskos pazemes pakilo
Jus buvote sauniausios Dainos tai visos posilpnes. Dekoju uz gera kompanija
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 15, 01:47)
Papildyta:
bet tai rimtai, jei ta apdujusi komisija nors siek tiek daugiau ivertintu lenka, tai jis laimetu
Papildyta:
bet tai rimtai, jei ta apdujusi komisija nors siek tiek daugiau ivertintu lenka, tai jis laimetu
man jo daina grazi
idomiua del kitu
visgi gerai toks balsavimas
QUOTE(Maja Di @ 2016 05 15, 00:43)
Mano švedas kelintas liko?
Džiaugiuosi kad Ukraina, o ne Australija laimėjo. Man, tiesą pasakius, Australija į penketuką nebuvo įsipaišius .
Džiaugiuosi kad Ukraina, o ne Australija laimėjo. Man, tiesą pasakius, Australija į penketuką nebuvo įsipaišius .
Nors aš nebuvau už Ukrainą, bet jau geriau ji negu Australija
Papildyta:
Papildyta:
uztai ir sakau turi rinkti tik zmones
o ne ale neva kazkokie profesionalai
Ir kodel ziurovu balsai buvo taip nureiksminti???
Ziurejom 5 zmoniu balsus!!!
Ziurovu balsai sudo verti!!!!
NX tokia EV! Susinervinau.
Ziurejom 5 zmoniu balsus!!!
Ziurovu balsai sudo verti!!!!
NX tokia EV! Susinervinau.
QUOTE(altomas23 @ 2016 05 15, 01:48)
Nors aš nebuvau už Ukrainą, bet jau geriau ji negu Australija
as vien del to nenorejau Australijos, kad vel rengtu kokioje nors salyje, kuri remia eurovizija, pabodo kazkaip
QUOTE(fukse @ 2016 05 15, 00:46)
LIETUVA
Pusfinalyje 9 numeriu dainavo, apie patekimą į finalą paskelbė 9 numeriu, laimėjo 9 vietą
Tikra skaičių magija
Per repeticiją Džamala buvo fantastiška ir prognozavau, kad Džamala labai rimta pretendentė į pirmą vietą ir gali laimėti, bet per pusfinalį nebuvo to efekto, tai maniau, kad bus trečioje vietoje. Bet vis tik jai pavyko O Sergunia vis tik Damai užleido vietą, kaip ir norėjau kovo mėnesį Dami šaunuolė. Prisimenu, kai vos tik įdėtą australės vaizdo įrašą išgirdau, kaip čiupau ją, aš juk tada dar nežinojau, kad šiame forume moterys ne deficitas . Žinoma, paskui buvo abejonių, vos neišmečiau, nes azijietiška išvaizda man negraži, norėjau gražios europietės. Nepatiko Sergunios sintetinė daina, bet kaip dainininkas Sergunia yra labai geras dainininkas, tikras profesionalas ir iš vyrų jis juk užėmė aukščiausią vietą, taip kad šioje pozicijoje laimėjo
Papildyta:
Papildyta:
Taip, su lenku keistai kažkaip. Man atrodo, kad ten įsivėlė klaida kažkokia- netikiu, kad lenkas tiek žmonėms galėjo patikti, tikrai netikiu.