Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (11) Finalas 05.14

LIETUVA lithuania.gif
Pusfinalyje 9 numeriu dainavo, apie patekimą į finalą paskelbė 9 numeriu, laimėjo 9 vietą biggrin.gif
Atsakyti
bet idomiausia tai su lenku, kaip komisija ir kaip zmones smile.gif
Papildyta:
bet tai rimtai, jei ta apdujusi komisija nors siek tiek daugiau ivertintu lenka, tai jis laimetu g.gif nes jis gi is visiskos pazemes pakilo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 15 gegužės 2016 - 00:47
Jus buvote sauniausios smile.gif Dainos tai visos posilpnes. Dekoju uz gera kompanija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 15, 01:47)
Papildyta:
bet tai rimtai, jei ta apdujusi komisija nors siek tiek daugiau ivertintu lenka, tai jis laimetu g.gif

man jo daina grazi
idomiua del kitu

visgi gerai toks balsavimas
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 05 15, 00:43)
Mano švedas kelintas liko?
Džiaugiuosi kad Ukraina, o ne Australija laimėjo. Man, tiesą pasakius, Australija į penketuką nebuvo įsipaišius ax.gif .

Nors aš nebuvau už Ukrainą, bet jau geriau ji negu Australija
Atsakyti
Papildyta:
bet tai rimtai, jei ta apdujusi komisija nors siek tiek daugiau ivertintu lenka, tai jis laimetu g.gif nes jis gi is visiskos pazemes pakilo

uztai ir sakau turi rinkti tik zmones
o ne ale neva kazkokie profesionalai
Atsakyti
Ir kodel ziurovu balsai buvo taip nureiksminti???
Ziurejom 5 zmoniu balsus!!!
Ziurovu balsai sudo verti!!!!

NX tokia EV! Susinervinau.
Atsakyti
QUOTE(altomas23 @ 2016 05 15, 01:48)
Nors aš nebuvau už Ukrainą, bet jau geriau ji negu Australija

as vien del to nenorejau Australijos, kad vel rengtu kokioje nors salyje, kuri remia eurovizija, pabodo kazkaip
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2016 05 15, 00:46)
LIETUVA lithuania.gif
Pusfinalyje 9 numeriu dainavo, apie patekimą į finalą paskelbė 9 numeriu, laimėjo 9 vietą  biggrin.gif

Tikra skaičių magija biggrin.gif
Atsakyti
Per repeticiją Džamala buvo fantastiška ir prognozavau, kad Džamala labai rimta pretendentė į pirmą vietą ir gali laimėti, bet per pusfinalį nebuvo to efekto, tai maniau, kad bus trečioje vietoje. Bet vis tik jai pavyko smile.gif O Sergunia vis tik Damai užleido vietą, kaip ir norėjau kovo mėnesį smile.gif Dami šaunuolė. Prisimenu, kai vos tik įdėtą australės vaizdo įrašą išgirdau, kaip čiupau ją, aš juk tada dar nežinojau, kad šiame forume moterys ne deficitas smile.gif . Žinoma, paskui buvo abejonių, vos neišmečiau, nes azijietiška išvaizda man negraži, norėjau gražios europietės. Nepatiko Sergunios sintetinė daina, bet kaip dainininkas Sergunia yra labai geras dainininkas, tikras profesionalas ir iš vyrų jis juk užėmė aukščiausią vietą, taip kad šioje pozicijoje laimėjo smile.gif
Atsakyti
Papildyta:

Taip, su lenku keistai kažkaip. Man atrodo, kad ten įsivėlė klaida kažkokia- netikiu, kad lenkas tiek žmonėms galėjo patikti, tikrai netikiu.
Atsakyti
man ukrainiete ir australe lygiavertes
tik dainos visikai skirtingos
nu negaliu kaip gaila prancuzo
veltui balsavau
Atsakyti