Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (11) Finalas 05.14

geras kai tie sugalvojo, geriasuias pasirodymas vedėjų biggrin.gif bigsmile.gif super
Atsakyti
kaip gerai pajuoke visus biggrin.gif tik kodel savo Maonso efektu ne? ar nemaciau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 05 15, 00:35)
Kas tas varliukas? biggrin.gif

prancuzas laugh.gif

o Petra ir dainuot moka

bet tai koks darbas ir nuovargis toki rengini pravest
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 14, 23:38)
kaip gerai pajuoke visus biggrin.gif tik kodel savo Maonso efektu ne? ar nemaciau cool.gif

aha aš ir glvoju kad nebuvo
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2016 05 15, 00:39)
aha aš ir glvoju kad nebuvo

bet tai kazkaip negrazu saves nematyt cool.gif
Atsakyti
Rybakas
Atsakyti
QUOTE(Lėja... @ 2016 05 15, 00:36)
o as apie kaiminyste kazkaip nepagalvojau

Kadangi gyvenu vos už keliolikos km. nuo LV sienos, man labai apie tai galvojasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 15, 00:40)
bet tai kazkaip negrazu saves nematyt cool.gif

gal ne visus rode?
Papildyta:
QUOTE(Selga @ 2016 05 15, 00:40)
Kadangi gyvenu vos už keliolikos km. nuo LV sienos, man labai apie tai galvojasi smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
bet tai koks syknius uzkuraitis cool.gif ne tai, kad mes patiktume sako, kad tikiuosi visi uz mus balsuos, tai ir sako tiesiai sviesiai, kad emigrantai tikiuosi balsuos doh.gif kaip neprofesionalu ax.gif
Atsakyti
nuuuu gana, balsuot laiks
Atsakyti
Prisiminaiu Loreen kai buvo pirma, kokia ji pasikeitus unsure.gif ai nugalėjo tada tokia graži buvo, o dabar, nepažinau kažkaip, visai sublogus unsure.gif pavargus ar kas nežinau bet kaip iš adamsų šeimynėlės ta mirtišė

nu ką jau beveik viskas.....
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2016 05 15, 00:44)
Prisiminaiu Loreen kai buvo pirma, kokia ji pasikeitus  unsure.gif  ai nugalėjo tada tokia graži buvo, o dabar, nepažinau kažkaip, visai sublogus  unsure.gif pavargus ar kas nežinau bet kaip iš adamsų šeimynėlės ta mirtišė

nu ką jau beveik viskas.....

nu ji po dideliais kirpciukais nedailumus slepe smile.gif
Papildyta:
jau kitais metais kazkas vazines po scena biggrin.gif
Atsakyti