Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (10) Finalas 05.14

QUOTE(Monteverte @ 2016 05 13, 16:36)
man visiškai vienodai, nes aš vertinu dainas, balsą, atlikimą, vaizdą. Matai kokia aš objektyvi, man gali patikti tiek Conchita, tiek Lazarevas cool.gif

cha cha cha, tai tik ir parodo, kad tau dzin, o ne tai, kad tu objektyvi.

QUOTE(Monteverte @ 2016 05 13, 16:36)
Ar jūs esate maži vaikai, kurie ką nors išgirsta ir įsižaidžia, dūdas paleidžia? Jei au dabar Donatas ką nors tokio lepteltų, tai taip staigiai pasikeistumėte ir šūdais jį apmėtytumėt?

jeigu Donatas pavadintų kitą žmogų 'fryku' tikrai jokio palaikymo jam nereikščiau.

Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 05 13, 15:37)
čia seka tamstos postas su Montvydo pavadinimu Daniela ar Donatela ar kuom ten ir pastaba apie nemutavusį balsą.

1:1, varyk toliau

Arba praeitų metų apkūnios dalyvės išvadinimas nusipenėjusia kiaule ir dar n+k epitetų wub.gif Ai, kokia rūžava ir pūkuota ta monte wub.gif
Atsakyti
Austrei gal ir sėkminga pasirodymo vieta finale, beveik gale
http://www.eurovisio...the_grand_final
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 13, 15:39)
Tiki po tavęs, kai viešai atsiprašysi dėl savo posto bigsmile.gif beje, neaišku kiek jų dar yra, įrodymaui užtenka vieno, daugiau net neieškojau cool.gif

Ale matai, aš nesipiktinu, kai kažkas parašo riebesnį komentarą, o tu, būdama apsišikus iki ausų, kitiems aiškini, ką rašyt wink.gif Tai dar kartą sakau, į save pasižiūrėk ir apsiramink
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 05 13, 16:37)
čia seka tamstos postas su Montvydo pavadinimu Daniela ar Donatela ar kuom ten ir pastaba apie nemutavusį balsą.

1:1, varyk toliau

tai aš ir nevaidinau angelėlio. Jei jau atsiveriam širdies gelmes ir išsisakome kas ant liežuvio, tai ir ok. Bet tai kai kurios narės, kurios pačios spjaudosi staiga užnorėjo nekaltais angelėliaiis atvirsti ir nieko nebegirdėti apie bullinimus cool.gif
Tai kaip čia yra? Oficialiai skelbiame Stop bullinimą, įskaitant rusą? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 05 13, 15:39)

Monmorensi, jūs juk protinga, nenusileiskite iki "krūtos bobos" lygio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 05 13, 16:42)
Monmorensi, jūs juk protinga, nenusileiskite iki "krūtos bobos" lygio smile.gif

nepykit, su visa pagarba, bet man žymiai svarbiau nenusileisti iki jūsiškio 4u.gif čia turint omeny, kad gyvenime yra dalykų, žymiai svarbesnių nei Eurovizija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensis: 13 gegužės 2016 - 15:44
QUOTE(Monmorensis @ 2016 05 13, 16:39)
cha cha cha, tai tik ir parodo, kad tau dzin, o ne tai, kad tu objektyvi.
jeigu Donatas pavadintų kitą žmogų 'fryku' tikrai jokio palaikymo jam nereikščiau.

Neturi garantijų, kad jis taip negalvoja mintyse. Iš viso, perdaug kapstaisi dainų konkurse cool.gif
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 05 13, 16:41)
Ale matai, aš nesipiktinu, kai kažkas parašo riebesnį komentarą, o tu, būdama apsišikus iki ausų, kitiems aiškini, ką rašyt wink.gif Tai dar kartą sakau, į save pasižiūrėk ir apsiramink

Tu nesipiktini? lotuliukas.gif Pūkute tu mūsų, su perkreiptais dantimis avatare wub.gif
tai apie ką mes iš viso čia tokios rožinės ir pūkuotos? wub.gif Eikš greitai, man bučkį didelį duok oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 13, 16:45)
Neturi garantijų, kad jis taip negalvoja mintyse. Iš viso, perdaug kapstaisi dainų konkurse cool.gif

na, aš nepratus gyvenime slysti kaip koks XXX paviršiumi, į daug ką žiūriu rimtai smile.gif takaja už natura biggrin.gif

ok, pasibučiuojam visos ir varom toliau su EV biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensis: 13 gegužės 2016 - 15:48
Man vakar labai patiko Donato pasirodymas! viskas buvo super. thumbup.gif Ir sviesos efektai ir salto ir gerai padainavo. Labai patiko tie sviesos pliupsniai ant grindu Zodziu tikrai geras pasirodymas kapyginus su kitais smile.gif Gruzinai nustebino kazkaip gerai suskambejo. Baltarusiui hologramos padejo bet ne tiek kad patektu i finala. O airis nuvyle, kazkaip tikejausi stipresnio pasirodymo stai kas iseina kai lieki be grupes ir buvusi slove isblesta unsure.gif Latvis labai jau stengesi. smile.gif Siaip ar taip smagu bus matyti ji finale. Australe idomiai atrode , bulgarija irgi gerai man patiko. Labai nemegstu statisku pasirodymu. Aprengia atlikeja tokia suknele kad ji is vietos negali pajudeti tiesiog stovi ir dainuoja. Kam to reikia? g.gif Is danu irgi tikejausi kazko ispudingesnio deja deja. Smagus pusfinalis buvo bet labiausiai patiko trys momentai. Pirmas kai paskelbe, kad Donatas patenka i finala, kuo nett neabejojau, bet sirdi grauze nerimo kirminas ir skrandi pradejo traukti kai taip ilgai nepaskelbe Lietuvos vardo, antras kai pasirode nuogas Mansas su zaisliniu vilku biggrin.gif ir treciais kai uzkuraitis pasake, kad Mansas pasirodys Klaipedos juros sventeje. smile.gif Gaila kad gyvenu kitam Lietuvos gale tai nezinau ar pavyks nuvaziuoti. Bet gal kaip nors. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 05 13, 16:47)
Man vakar labai patiko Donato pasirodymas!  viskas buvo super.  thumbup.gif  Ir sviesos efektai ir salto ir gerai padainavo. Labai patiko tie sviesos pliupsniai ant grindu Zodziu tikrai geras pasirodymas kapyginus su kitais smile.gif Gruzinai nustebino kazkaip gerai suskambejo. Baltarusiui hologramos padejo bet ne tiek kad patektu i finala. O airis nuvyle, kazkaip tikejausi stipresnio pasirodymo stai kas iseina kai lieki be grupes ir buvusi slove isblesta  unsure.gif Latvis labai jau stengesi. smile.gif Siaip ar taip smagu bus matyti ji finale. Australe idomiai atrode , bulgarija irgi gerai man patiko. Labai nemegstu statisku pasirodymu. Aprengia atlikeja tokia suknele kad ji is vietos negali pajudeti tiesiog stovi ir dainuoja. Kam to reikia?  g.gif Is danu irgi tikejausi kazko ispudingesnio deja deja. Smagus pusfinalis buvo bet labiausiai patiko trys momentai. Pirmas kai paskelbe, kad Donatas patenka i finala, kuo nett neabejojau, bet sirdi grauze nerimo kirminas ir skrandi pradejo traukti kai taip ilgai nepaskelbe Lietuvos vardo, antras kai pasirode nuogas Mansas su zaisliniu vilku  biggrin.gif ir treciais kai uzkuraitis pasake, kad Mansas pasirodys Klaipedos juros sventeje. smile.gif Gaila kad gyvenu kitam Lietuvos gale tai nezinau ar pavyks nuvaziuoti. Bet gal kaip nors. smile.gif

Ooo viskas jau varau sokiai.gif sokiai.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2016 05 13, 16:47)
Man vakar labai patiko Donato pasirodymas!  viskas buvo super.  thumbup.gif  Ir sviesos efektai ir salto ir gerai padainavo. Labai patiko tie sviesos pliupsniai ant grindu Zodziu tikrai geras pasirodymas kapyginus su kitais smile.gif Gruzinai nustebino kazkaip gerai suskambejo. Baltarusiui hologramos padejo bet ne tiek kad patektu i finala. O airis nuvyle, kazkaip tikejausi stipresnio pasirodymo stai kas iseina kai lieki be grupes ir buvusi slove isblesta  unsure.gif Latvis labai jau stengesi. smile.gif Siaip ar taip smagu bus matyti ji finale. Australe idomiai atrode , bulgarija irgi gerai man patiko. Labai nemegstu statisku pasirodymu. Aprengia atlikeja tokia suknele kad ji is vietos negali pajudeti tiesiog stovi ir dainuoja. Kam to reikia?  g.gif Is danu irgi tikejausi kazko ispudingesnio deja deja. Smagus pusfinalis buvo bet labiausiai patiko trys momentai. Pirmas kai paskelbe, kad Donatas patenka i finala, kuo nett neabejojau, bet sirdi grauze nerimo kirminas ir skrandi pradejo traukti kai taip ilgai nepaskelbe Lietuvos vardo, antras kai pasirode nuogas Mansas su zaisliniu vilku  biggrin.gif ir treciais kai uzkuraitis pasake, kad Mansas pasirodys Klaipedos juros sventeje. smile.gif Gaila kad gyvenu kitam Lietuvos gale tai nezinau ar pavyks nuvaziuoti. Bet gal kaip nors. smile.gif

Šitą kažkaip praleidau, jėga, lauksiu šventės, kaip gerai, kad niekur važiuoti nereikės. thumbup.gif
Atsakyti