Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (10) Finalas 05.14

QUOTE(Monteverte @ 2016 05 13, 16:20)
tikrai? neverskite pacituoti cool.gif

Tai, kad jūs ir provokuojat abi.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 05 13, 15:16)
Ukrainos daina tikrai stipri, bet bijau, kad žiūrinčiam EV pirmą kartą gali būti per sudėtinga įsikirsti, apie ką ta daina ir kodėl ji tokia. juk ne visi EV žiūrovai gilinasi, analizuoja dainas iš anksto, kaip tikrieji EV fanatikai smile.gif

Ukrainos daina fantastiškai skambėjo per repeticiją ir maniau, kad bus rimta pretendentė į nugalėtojas, bet per pusfinalį dingo tas visas efektingumas, ji manęs nepaveikė taip, kaip per repeticiją ir neįtikino, kažkas jai nepavyko. O štai australė, atvirkščiai, per repeticiją labai nekoks vaizdelis buvo, o per pusfinalį viskas kitaip. Manau, kad toks įspūdis buvo ne tik man, bet ir kitiems, nes ir statymai greit apsivertė, jeigu prieš pusfinalį australė buvo gal 5 vietoje, o ukrainietė 2, tai dabar antroje yra australė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anakure: 13 gegužės 2016 - 15:30
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 13, 15:04)
taip išeina, jei vis užkabini g.gif Pvz. tu man visiškai neįdomi, net nepastebėčiau, jei dingtum, o tu mane pastoviai vis kalbini, kibini biggrin.gif

Ania? Tokia aš tau neįdomi, kad į kelintą postą vis atsakinėji, nepavargsti wub.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 13, 15:20)
tikrai? neverskite pacituoti cool.gif

Davai bigsmile.gif Tik vis tepi slidę, nepacituoji, gal kad nėra ko pacituot?
QUOTE(Anakure @ 2016 05 13, 15:22)
drinks_cheers.gif Daugiau nereaguosiu ir neatsakinėsiu į kartais čia ateinančių trolių, kaip "krūta boba" ir pan., rašliavas, kurie čia ateina tik pasikabinėti, o ne pakalbėti apie Euroviziją ir nukreipia visas kitas nuo temos.

Prasitrink akis, čiučiundra tu nelaiminga lotuliukas.gif Ir galvą praverstų tuo pačiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 05 13, 16:22)
šiemet už lenką balsuosim, bo Lenkijoj maistas pigesnis biggrin.gif tsakant boikotas prieš PC tęsis toliau lotuliukas.gif

juokauju, aišku.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man dar įdomu, ar ir per Timberleiko pasirodymą, lrt uždės reklamą blink.gif Aš, kaip fanė, nerimauju lotuliukas.gif Na, jei ką yra lrt kultūra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 05 13, 16:28)
Tai, kad jūs ir provokuojat abi.

Provokuojam varyti ant ruso ir baltarusio? Nu nieko sau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 13, 16:32)

o ką tu į tai, kad rusas tavo Conchitą (tikėtina, kad juk ir ją turėjo omeny) numylėtą "fryku" pavadino? čia rimtai klausiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensis: 13 gegužės 2016 - 15:33
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 13, 15:32)

O ant Montvydo ir neprovokuojama varai, šūdai tik tykšta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 05 13, 16:30)
Ania? Tokia aš tau neįdomi, kad į kelintą postą vis atsakinėji, nepavargsti wub.gif  lotuliukas.gif

Davai bigsmile.gif Tik vis tepi slidę, nepacituoji, gal kad nėra ko pacituot?

tavo pačios lotuliukas.gif

QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 05 12, 14:26)
Gal baltarusas ir fainas kaip žmogus, nu bet negaliu, pažiūriu į jį, grynas minedas ilgais nupiepusiais plaukais biggrin.gif

cool.gif

kitų kol kas nedėsiu, nebent prisiprašys cool.gif

Papildyta:
QUOTE(Monmorensis @ 2016 05 13, 16:33)
o ką tu į tai, kad rusas tavo Conchitą (tikėtina, kad juk ir ją turėjo omeny) numylėtą "fryku" pavadino? čia rimtai klausiu.

man visiškai vienodai, nes aš vertinu dainas, balsą, atlikimą, vaizdą. Matai kokia aš objektyvi, man gali patikti tiek Conchita, tiek Lazarevas cool.gif
Ar jūs esate maži vaikai, kurie ką nors išgirsta ir įsižaidžia, dūdas paleidžia? Jei au dabar Donatas ką nors tokio lepteltų, tai taip staigiai pasikeistumėte ir šūdais jį apmėtytumėt? O kas, jei jis taip galvoja, tik yra gudri gyvatė ir nesako? cool.gif Turite garantijas? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 13 gegužės 2016 - 15:37
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 13, 15:34)
tavo pačios lotuliukas.gif
cool.gif

So what? Pati šūdais apsitaškius, kad net smirdi, kiek apie Montvydą paniekinančių komentarų prirašius, taip pat apie kitų šalių atstovus, pačios komentarai taktiškumu net nekvepia, tai gal čiaupkis ir tylėk, ok?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 13, 16:36)

čia seka tamstos postas su Montvydo pavadinimu Daniela ar Donatela ar kuom ten ir pastaba apie nemutavusį balsą.

1:1, varyk toliau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensis: 13 gegužės 2016 - 15:37
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 05 13, 16:36)
So what? Pati šūdais apsitaškius, kad net smirdi, kiek apie Montvydą paniekinančių komentarų prirašius, taip pat apie kitų šalių atstovus, pačios komentarai taktiškumu net nekvepia, tai gal čiaupkis ir tylėk, ok?

Tiki po tavęs, kai viešai atsiprašysi dėl savo posto bigsmile.gif beje, neaišku kiek jų dar yra, įrodymaui užtenka vieno, daugiau net neieškojau cool.gif
Atsakyti