Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (10) Finalas 05.14

QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 05 13, 15:59)
Taip taip, forumo "žvaigždė" tiesiog biggrin.gif

Jei tau atrodo, kad visi kiti ligoniai, matyt- tu centre wink.gif Kas ir matyti iš tamstelės postų lotuliukas.gif

taip išeina, jei vis užkabini g.gif Pvz. tu man visiškai neįdomi, net nepastebėčiau, jei dingtum, o tu mane pastoviai vis kalbini, kibini biggrin.gif
Atsakyti
Man tai švedo daina neįsimintina. Na, tokia lengva tralialiaška, bet ne nugalėtoja. Kita vertus, reikia leisti švedams atsikvėpti, juk tiek kainuoja surengti Euroviziją ax.gif Nors jie ir turtingi, bet tegul kita šalis pasidžiaugia šia atsakomybe ir malonumu viename. Norėčiau, kad nugalėtų valstybė, kuri dar nebuvo laimėjusi arba laimėjusi seniai. Iš šių metų favoritų, norėčiau, kad tai būtų Prancūzija (arba Armėnija, nors, vargu, ar ji laimės) smile.gif Australijos daina man didelio įspūdžio nedaro.
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 05 13, 16:07)
Man tai švedo daina neįsimintina. Na, tokia lengva tralialiaška, bet ne nugalėtoja. Kita vertus, reikia leisti švedams atsikvėpti, juk tiek kainuoja surengti Euroviziją ax.gif  Nors jie ir turtingi, bet tegul kita šalis pasidžiaugia šia atsakomybe ir malonumu viename. Norėčiau, kad nugalėtų valstybė, kuri dar nebuvo laimėjusi arba laimėjusi seniai. Iš šių metų favoritų, norėčiau, kad tai būtų Prancūzija (arba Armėnija, nors, vargu, ar ji laimės) smile.gif Australijos daina man didelio įspūdžio nedaro.

Taip, su Armėnija arba Kipru norėtųsi susipažinti. Nors ne kažkokia ten popsine, o muzikine prasme vertinant (a la kaip sėdint komisijoje smile.gif ) tai laimėti reiktų Ukrainai. Ne kasdien ir ne visur tokie šedevrai parašomi ir sudainuojami
Atsakyti
žodžiu, mano gera pirminė nuomonė apie Lazarevą baigėsi ties 38:15 šitos laidos blink.gif
pasakymas, kad šiemet EV nedalyvauja nei vienas "frykas", o daug merginų gražių ir stiprių atlikėjų bei gerų dainų. vienžo, tyliu toliau ...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 13, 16:11)
tai laimėti reiktų Ukrainai. Ne kasdien ir ne visur tokie šedevrai parašomi ir sudainuojami

Ukrainos daina tikrai stipri, bet bijau, kad žiūrinčiam EV pirmą kartą gali būti per sudėtinga įsikirsti, apie ką ta daina ir kodėl ji tokia. juk ne visi EV žiūrovai gilinasi, analizuoja dainas iš anksto, kaip tikrieji EV fanatikai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensis: 13 gegužės 2016 - 15:17
QUOTE(Monmorensis @ 2016 05 13, 15:24)
be šansų, viena - užkietėjęs vatnikas ir Putino gerbėjas, kita šiaip "forumo gražulis". geriau ignorinti, jei erzina wink.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(ramyra @ 2016 05 13, 15:33)
Merginos neaukokit energijos energetiniams vampyrams cool.gif

drinks_cheers.gif Nu bet kokios bjaurios, visos kitos normaliai nuomonę išsako, nu šitos dvi kaip užsikirtusios plokštelės varo, veikti neturi ką, sėdi čia ištisai. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė orchidėja: 13 gegužės 2016 - 15:18
Dar įdomu, kaip šiemet veiks politinis balsavimas. Gali būti, kad LT vėl duos 0 Rusijai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 05 13, 16:18)
Gali būti, kad LT vėl duos 0 Rusijai ax.gif

nemanau g.gif daina nebe tokia ir aktualijos aplink jau kitos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 05 13, 16:18)
drinks_cheers.gif  Nu bet kokios bjaurios, visos kitos normaliai nuomonę išsako, nu šitos dvi kaip užsikirtusios plokštelės varo, veikti neturi ką, sėdi čia ištisai.  doh.gif

tikrai? neverskite pacituoti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 05 13, 16:19)
nemanau g.gif daina nebe tokia ir aktualijos aplink jau kitos g.gif

Tas tiesa smile.gif Kita vertus, ir Ukraina prieš kelis metus sulaukė daugiau palaikymo. Šiemet gal nebedarys tokios įtakos politiniai niuansai.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 05 13, 14:51)
nešerkim trolių, merginos 4u.gif lai tarpusavy bendrauja, viena kitą supranta jos smile.gif

back to Eurovision  4u.gif

drinks_cheers.gif Daugiau nereaguosiu ir neatsakinėsiu į kartais čia ateinančių trolių, kaip "krūta boba" ir pan., rašliavas, kurie čia ateina tik pasikabinėti, o ne pakalbėti apie Euroviziją ir nukreipia visas kitas nuo temos.
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 05 13, 16:21)
Tas tiesa smile.gif Kita vertus, ir Ukraina prieš kelis metus sulaukė daugiau palaikymo. Šiemet gal nebedarys tokios įtakos politiniai niuansai.

šiemet už lenką balsuosim, bo Lenkijoj maistas pigesnis biggrin.gif tsakant boikotas prieš PC tęsis toliau lotuliukas.gif

juokauju, aišku.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 05 13, 16:22)
šiemet už lenką balsuosim, bo Lenkijoj maistas pigesnis biggrin.gif tsakant boikotas prieš PC tęsis toliau lotuliukas.gif

juokauju, aišku.

Lietuvos solidarumas su Lenkija, pagrįstas maisto prekių kainomis. Čia tai gerai sugalvojot lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti