Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (10) Finalas 05.14

QUOTE(Monmorensis @ 2016 05 13, 15:45)
tu gal pradžiai pacituok, kas kur ką įžeidinėjo. penktadienis 13-ta taip veikia, ar kas čia  biggrin.gif

o dieve blink.gif kur jau ten pricituosi per tiek uždarytų temų. Bet jei sumokėsite man už darbą ir į priekį pervesite, tai būtinai. Ir jei jau taip asmeniškai su prašymu į mane kreipiatės, tai nuo šiol iki finalo galiu rinkti ir išdidinti raudonom raidėm, jei kas bent cyptels ant rusų, atlikėjo, dainos, Kirkorovo, tautos ar pan. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 13, 15:43)
tai sakote, galima įžeidinėti, o jie tegu mauna iš čia, jei nepatinka? g.gif

kas jus įžeidinėja? Gal galit pacituot?
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 05 13, 15:47)
Juokiasi puodas, kad katilas juodas, į save pasižiūrėkit, gerai? Su puse forumo persiriejus

su tokiom ir riejuos biggrin.gif kaip šauksi - taip atsilieps smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 13, 15:48)
o dieve blink.gif kur jau ten pricituosi per tiek uždarytų temų. Bet jei sumokėsite man už darbą ir į priekį pervesite, tai būtinai. Ir jei jau taip asmeniškai su prašymu į mane kreipiatės, tai nuo šiol iki finalo galiu rinkti ir išdidinti raudonom raidėm, jei kas bent cyptels ant rusų, atlikėjo, dainos, Kirkorovo, tautos ar pan. ax.gif

sėkmės dideliausios 4u.gif savo postų tik nepamiršk įtraukti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 05 13, 14:45)
nu aš pamaniau tą, ką parašėte, kad aplink jus ligoniai. paprastai taip būna, kai guli ligoninėj unsure.gif tiesiog loginė išvada biggrin.gif

Logikos nematau: kas gi rašo internete, jeigu nori ką nors pasakyti šalia esančiam žmogui? Tai kaip ir nesiorientavimas erdvėje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2016 05 13, 15:48)

laba diena, iš medžio iškritot? ne apie mane dabar kalba net ėjo biggrin.gif
va taip ir prasideda konfliktai, kai ateina viena iškritusi ir parašo nesąmonę ne į temą smile.gif
Atsakyti
nešerkim trolių, merginos 4u.gif lai tarpusavy bendrauja, viena kitą supranta jos smile.gif

back to Eurovision 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 05 13, 14:45)
tu gal pradžiai pacituok, kas kur ką įžeidinėjo. penktadienis 13-ta taip veikia, ar kas čia  biggrin.gif

QUOTE(paštininkė @ 2016 05 13, 14:48)

Monmorensiui su paštininke jau didybės manija, įsivaizduoja esančios įžymybės, kad jų posakius kiti turi cituoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anakure: 13 gegužės 2016 - 14:56
QUOTE(Monmorensis @ 2016 05 13, 15:49)
sėkmės dideliausios 4u.gif savo postų tik nepamiršk įtraukti 4u.gif

būtinai 59.gif
Atsakyti
Visiems gero ir smagaus EV 2016 finalo žiūrėjimo!
Gražių ir džiugių akimirkų, geros nuotaikos ir šilto gero oro!

Išvažiuoju su kompanija laukt ir stebėt Eurovizijos.
Iki pasimatymo!

Sukūriau sekančia temą Eurovizija 2016 (11) Finalas 05.14
kad labai nereiktų blaškytis, bet net neabejoju, kad jos neužteks,
nes EV diskusijos vystosi reaktyviniu greičiu, tad sekit, kad neliktumėt be namų smile.gif

P.S. labai noriu tikėti, kad Donatas bus 10-tuke smile.gif
Sėkmės Lietuva lithuania.gif
Atsakyti
atradau tą laidą jūtūbėj, kur žiūrėjau. tai Kirkorovas prodiuseriu prisistato, ne kūrėju dainos ar muzikos. bet aišku, prodiuseris, ranką ženkliai prie pasirodymo prideda, kas ir jaučiasi.

ačiū, Visgi 4u.gif gero tau savaitgalio ir emocijų žiūrint EV 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensis: 13 gegužės 2016 - 14:57
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 13, 14:49)
su tokiom ir riejuos biggrin.gif kaip šauksi - taip atsilieps smile.gif

Taip taip, forumo "žvaigždė" tiesiog biggrin.gif
QUOTE(Anakure @ 2016 05 13, 14:49)
Logikos nematau: kas gi rašo internete, jeigu nori ką nors pasakyti šalia esančiam žmogui? Tai kaip ir nesiorientavimas erdvėje smile.gif

Jei tau atrodo, kad visi kiti ligoniai, matyt- tu centre wink.gif Kas ir matyti iš tamstelės postų lotuliukas.gif
Atsakyti