Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (10) Finalas 05.14

QUOTE(Lėja... @ 2016 05 14, 23:21)
kai pirma karta paklausiau euroviziniu dainu, mazai kas patiko, sakiau šūdas, nieko gero. o kuo toliau tuo daugiau gražiū atradau
labai sunku išsirinkt

a va
Atsakyti
Croatia... patiko... kazkas suvirpino sielos migtukus
Atsakyti
QUOTE(Parvati* @ 2016 05 14, 23:15)
Jie tokie pritempti- bet nesuprantu kas- ar ivaizdis prie dainos ar daina prie ivaizdzio.
Kadangi patys su vyru esam roko gerbejai tai jie tokie kiciniai truputi. Bet jau i tema .....nemegstu nusaldintu nainiu saldainiu arba bobisku vyru unsure.gif  biggrin.gif

Daina prie įvaizdžio, nes koks gi čia, rokas, atsiprašant...

Prisiminus Led Zeppelin, Janis Joplin, Iron Maden, Judas Priest ir kitus tikrus roko atlikėjus, nuo tokio roko verkti norisi.
Atsakyti
QUOTE(yalissa @ 2016 05 14, 22:21)
Man irgi taip pasirode. Ir apskritai visai nedaug suolio parode.

nu vat sakau kad kažkas kitaip.. nors man per pusfinalį jis nesužavėjo,nelabai patiko, bet dabar kai palyginu pusfinalio pasirodymas atrodo buvo kažkiek energingesnis ir geresnis g.gif
Atsakyti
koks gerietis, suniukus myli wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2016 05 14, 23:23)

o jau sudainavo? Pas mane dar tik dainuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 14, 23:22)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
ir baltarusijos pradejo patikt
QUOTE(Varinija @ 2016 05 14, 23:23)

drinks_cheers.gif

QUOTE(grange @ 2016 05 14, 23:23)
nu vat sakau kad kažkas kitaip.. nors man per pusfinalį jis nesužavėjo,nelabai patiko, bet dabar kai palyginu pusfinalio pasirodymas atrodo buvo kažkiek energingesnis ir geresnis  g.gif

man ir taip pasirodė
na bet blogai nebuvo ir dabar
Atsakyti
per FB BBC Eurovision: Donny Montell ‪#‎Lithuania‬ He's been waiting for this night since 2012!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AstaRaud: 14 gegužės 2016 - 22:25
Rusas... g.gif hm.. dvejopi jausmai..nzn ar patinka jis man ar ne.. siaip jo dainas megau jaunystej biggrin.gif
Atsakyti
Rusas gal nenukris nuo to sienos
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 05 14, 23:20)
Šaunuolis. Visakas puikiai. Iš manęs pirma vieta lithuania.gif . Niekas ten nenuhiakino biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Ir judesiukai puikūs, man tai patiko kaip jis iš kažkur iššoko salto metu good.gif
Ir vėl pabaigoje jo skanduotė Lie-tu-va user posted image
thumbup.gif
Atsakyti
sale klykia
Atsakyti