Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (10) Finalas 05.14

QUOTE(paštininkė @ 2016 05 13, 14:11)
Ir šiaip, Anakure ir Monteverte, baikit varyt ant Lietuvos, lietuvių tautos ir jos atstovo. Taip savo Seriogai balsų, kurių reiks rytoj, tikrai neprisikviesit. Šlykštu ir skaityt, ką rašot.

Baisiai man rūpi tie balsai lotuliukas.gif Atsiplaiduokite ir pajuskite Eurovizijos malonumą smile.gif

O savo nurodinėjimus ką kaip kam galvoti ir ką rašyti pasilaikykite sau, o jeigu šlykštu, tai eikite į tualetą ir išsivemkite ten, o ne viešoje erdvėje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anakure: 13 gegužės 2016 - 14:23
QUOTE(paštininkė @ 2016 05 13, 15:11)
Ir šiaip, Anakure ir Monteverte, baikit varyt ant Lietuvos, lietuvių tautos ir jos atstovo. Taip savo Seriogai balsų, kurių reiks rytoj, tikrai neprisikviesit. Šlykštu ir skaityt, ką rašot.

be šansų, viena - užkietėjęs vatnikas ir Putino gerbėjas, kita šiaip "forumo gražulis". geriau ignorinti, jei erzina wink.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 05 13, 15:19)
Na ka, as penketuka toki ir izivaizduoju, tik visiskai neisivaizduoju tvarkos
Prancuzas
Svedas
Australe
Rusas
Ukrainiete

penketuką įvardinčiau turbūt taip pat, tik dar švedo pasirodymą norėčiau pamatyt, gabalas fainas, bet įdomu, kaip atliks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensis: 13 gegužės 2016 - 14:25
QUOTE(Ūla @ 2016 05 13, 15:20)
Parodykit mano citatą, kur aš variau ant ruso. Aš jo net pasirodymo nemačiau, dainos negirdėjau  biggrin.gif

O kai kitos riebiausiai varo, netrukdo, tada negėdinat? patogu nieko nematyt, tik dėl Donatėlio viską pastebėt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 13, 15:24)
O kai kitos riebiausiai varo, netrukdo, tada negėdinat? patogu nieko nematyt, tik dėl Donatėlio viską pastebėt? ax.gif

fantazija per daug užveikė? smile.gif kas varė ant rusų tautos ar rusų kaip tokių? o kad ruso pasirodymas perkrautas viskuo ir jis pats jame paskęsta, tai taip, 100 proc. taip.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 13, 15:19)
Tikrai taip, savęs nematote doh.gif Nežinote, kad Lietva pilna rusų, kurie čia irgi ne visai savo vlaia atvežti? tai kaip jiems jaustis jūsų brudą skaitant? Norite pokyčių ir taikos - pradėkjite nuo savęs cool.gif

Lietuvos rusai yra šaunūs žmonės - krūva draugų turiu. Šviesių, protingų ir nuoširdžių žmonių. Nė karto iš jų negirdėjau, kad jie Lietuvą niekintų. Bet Kremliaus ideologai (kokios esat judvi) yra kas kita.

Taip kad raminkitės.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2016 05 13, 14:11)
taigi kompozitorius dainos, kas ir girdisi: rusiškas bumčikas ir nieko daugiau.

Muziką kūrė graikas, Kirkorovas tik prisiplakė
https://ru.wikipedia...the_O...B5Š²Š°)
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2016 05 13, 15:22)
Kirkorovas yra tos dainos kompozitorius, o daina mano ausim yra eilinis bumčikas. Ir ką? Bet aš nevarau nei ant rusų tautos, nei ant atlikėjo. Tik daina prasta. Beje, patys rusai tai pripažįsta (girdėjau laidoj, skaičiau jų forume). Taip kad ramiai. Ir baikit niekint lietuvių tautą. Gana.

jei jums čia bumčikas, kuris pasižymi pirmiausia trankumu ir monotonija, tai nėra ką ir kalbėti, eikite lopšinių tada klausyt biggrin.gif aš ir šneku apie dainas, kur jūs tautą matote? įžvelgėte viename juokelyje dėl balsavimo? doh.gif biggrin.gif atsipalaiduokit cool.gif
Atsakyti
oho, koks pasirodymas su robotais bigsmile.gif tikrai per tas reklamas kiek nepamatai...
Atsakyti
Российский исполнитель Юрий Лоза заявил, что Сергей Лазарев, который представляет Россию на “Евровидении”, позорит страну, — пишут “Аргументы и факты”.

Кроме того, он добавил, что не хотел бы, чтобы Лазарев стал победителем. “Я не хочу, чтобы он выигрывал! Шведы написали ему песню, им заплатили кучу русского бабла, и я должен за это болеть?” — сказал Лоза “Национальной службе новостей”. Кроме того, он добавил, что “в этом мальчике” нет ничего русского, кроме фамилии, а также Лоза отметил, что номер исполнителя поставили французы. “Сами мы ничего не умеем. Что несет Лазарев, какое унижение он несет нашей стране?! Его появление на сцене ― это уже позор, что у нас нет автора, который мог бы песню написать”, — заявил певец.

Читать далее: http://ru.delfi.lt/m...r.d?id=71264490

Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 05 13, 14:03)
Tik nereikia pavydėti smile.gif

Lygtai būtų ko wink.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2016 05 13, 15:26)
Lietuvos rusai yra šaunūs žmonės - krūva draugų turiu. Šviesių, protingų ir nuoširdžių žmonių. Nė karto iš jų negirdėjau, kad jie Lietuvą niekintų. Bet Kremliaus ideologai (kokios esat judvi) yra kas kita.

Taip kad raminkitės.

Tos krūvos dažniausiai palaiko saviškį, o kai jūs įžeidinėjate Kirkorovą, jo kurtą dainą, atlikėją, tai draugiškumo iš jūsų pusės nerasta cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Anakure @ 2016 05 13, 15:27)
Muziką kūrė graikas, Kirkorovas tik prisiplakė
https://ru.wikipedia...the_O...B5Š²Š°)

o, dar gražiau, bet joms svarbu tik apšikt ir kitą aptapšnot ax.gif
Atsakyti
Merginos neaukokit energijos energetiniams vampyrams cool.gif
Atsakyti