QUOTE(Monteverte @ 2016 05 13, 10:22)
kurioje vietoje ten Kirkorovą matote, niekaip nesuprantu
taigi kompozitorius dainos, kas ir girdisi: rusiškas bumčikas ir nieko daugiau.
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 05 13, 10:29)
Dar kartelį pažiūrėjau Donato ir Sergėjaus pasirodymą, tai žinokit mūsiškis, nors ir su ženkliai mažesniu biudžetu, ne tokia gausybe mandrų efektų - vis tiek atrodo geriau ir įsimintiniau. Aš Rusijos pasirodyme matau tik tas perkrautas vizualizacijas, kuriose rusas visiškai paskęsta, o mūsų pasirodyme centras yra Donatas. Jo veidas, mimikos, judesiai. Ne ta efektų marmalynė, o žmogus. Rusai iš didelio rašto, išėję iš krašto. Kažkokį avataro šou padarė.
Va aš irgi apie tai pagalvojau: laipiot sienele ir hamake pasisupt yra viena, o salto padaryt visai kas kita. Donato pasirodymas daug sudėtingesnis ir stilingesnis.
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 13, 10:34)
Iš kitos pusės, ko tikėtis? Visa mūsų tauta robotukai, neatsipalaidavę, atpalaiduoja tik alkoholis
o ko jūs su tais robotukais kankinatės metų metais?
QUOTE(Anakure @ 2016 05 13, 13:09)
Vakar australė nustebino, atrodė visai kitaip nei repeticijose, o štai Džamalai kažkas nepavyko, nes repeticijose atrodė daug efektingiau, o vakar ji manęs neįtikino, galbūt dėl to ir krito žemyn.
O mane labai įtikino. Jamalos buvo stipriausias pasirodymas. Skonio reikalas.
Ir šiaip, Anakure ir Monteverte, baikit varyt ant Lietuvos, lietuvių tautos ir jos atstovo. Taip savo Seriogai balsų, kurių reiks rytoj, tikrai neprisikviesit. Šlykštu ir skaityt, ką rašot.