Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (10) Finalas 05.14

Ech, kazkoks marazmas su Donny Montell'... Berniukas dar tebeiesko saves, bet sunkiai jam su tapatybe
Gero vakaro visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 14 gegužės 2016 - 19:36
QUOTE(Vaiv* @ 2016 05 14, 19:33)
Pasirodo ne tik Ivaną ir Mansą nuogą matėm, bet priedo ir Sergėjų  lotuliukas.gif
http://www.tv3.lt/na...tovo-nuotraukos

Kaip slykstu. Labiausiai prajuokino, kad kremlius pasipiktines biggrin.gif

Anakure, turekit valerijankos ar ko panasaus prie saves 4u.gif nu 'just in case', jei kartais auksciau nei 18 vieta smile.gif o siaip gero vakarelio ir jums 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensis: 14 gegužės 2016 - 19:38
Jau tuoj rodys"Valanda iki Eurovizijos", tad kadangi tikriausiai neišeis ir aktyviai komentuoti, ir žiūrėti, tai visoms linkiu gero, įspūdingo vakarų ir džiugių emocijų 4u.gif 4u.gif O Donatui, žinoma, kuo didžiausios sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 05 14, 20:36)
Kaip slykstu. Labiausiai prajuokino, kad kremlius pasipiktines  biggrin.gif

na va, tiek lesu isleido ivaizdzio kurimui... o linksmas vakarelis pakiso koja . Kremliui tai velerijono ir kitu sedatyvu pagert reiketu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 14 gegužės 2016 - 19:53
QUOTE(Varinija @ 2016 05 14, 19:53)
na va, tiek lesu isleido ivaizdzio kurimui... o linksmas vakarelis pakiso koja . Kremliui tai velerijono ir kitu sedatyvu pagert reiketu biggrin.gif

O man atrodo, kad tai dišovas piaras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 05 14, 20:55)

neigiamas piaras--- irgi piaras smile.gif
Atsakyti

Greiciausiai. Dabar atsiminiau kad didzioji musu Rusijos gerbeja tokia fotke turejo avatare. Tikrai kad disovas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensis: 14 gegužės 2016 - 20:22
Gero vakaro 4u.gif Tegul nugali verčiausia(s) first.gif
Atsakyti

Kai jau nebėra kaip kitaip atkreipti dėmesio smile.gif Nuojauta kužda, kad Rusija patirs fiasko šiandien smile.gif Jiems antra vieta antrus metys iš eilės būtų didžiausia katastrofa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2016 05 14, 21:24)
Kai jau nebėra kaip kitaip atkreipti dėmesio smile.gif Nuojauta kužda, kad Rusija patirs fiasko šiandien smile.gif Jiems antra vieta antrus metys iš eilės būtų didžiausia katastrofa biggrin.gif

Nepatirs, nes daug kas i tai ziuri labai paprastai, visai nesigilina, kad cia panasu i pernai, kad cia dainos nerasta.. Nes as pati buvau prikaustyta, kai jis dainavo doh.gif
Atsakyti
laimės, tai laimės. Rusija ruošis Eurovizijai, mažiau nesąmonių išdarinės kitose srityse. viskas tik į gera smile.gif

gerai Rūta Šč. ką tik pasakė. ne vieta svarbiausia, nes ne visada verčiausi užima aukščiausias vietas. svarbiausia, kad žiūri į savo atstovą ir juo didžiuojiesi.

thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensis: 14 gegužės 2016 - 20:51
QUOTE(ramyra @ 2016 05 14, 21:01)
Gero vakaro 4u.gif Tegul nugali verčiausia(s)  first.gif

ir as taip sakau drinks_cheers.gif thumbup.gif
Papildyta:
Mergos, ar apiforminot savo vyriskius, kad i armene ir azerbaidzaniete neziuretu? tongue.gif tongue.gif tongue.gif
As - taip lotuliukas.gif
Atsakyti