Ech, kazkoks marazmas su Donny Montell'... Berniukas dar tebeiesko saves, bet sunkiai jam su tapatybe
Gero vakaro visoms
QUOTE(Vaiv* @ 2016 05 14, 19:33)
Pasirodo ne tik Ivaną ir Mansą nuogą matėm, bet priedo ir Sergėjų
http://www.tv3.lt/na...tovo-nuotraukos
http://www.tv3.lt/na...tovo-nuotraukos
Kaip slykstu. Labiausiai prajuokino, kad kremlius pasipiktines
Anakure, turekit valerijankos ar ko panasaus prie saves nu 'just in case', jei kartais auksciau nei 18 vieta o siaip gero vakarelio ir jums
Jau tuoj rodys"Valanda iki Eurovizijos", tad kadangi tikriausiai neišeis ir aktyviai komentuoti, ir žiūrėti, tai visoms linkiu gero, įspūdingo vakarų ir džiugių emocijų O Donatui, žinoma, kuo didžiausios sėkmės.
QUOTE(Monmorensis @ 2016 05 14, 20:36)
na va, tiek lesu isleido ivaizdzio kurimui... o linksmas vakarelis pakiso koja . Kremliui tai velerijono ir kitu sedatyvu pagert reiketu
QUOTE(Varinija @ 2016 05 14, 19:53)
na va, tiek lesu isleido ivaizdzio kurimui... o linksmas vakarelis pakiso koja . Kremliui tai velerijono ir kitu sedatyvu pagert reiketu
O man atrodo, kad tai dišovas piaras
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 05 14, 20:55)
neigiamas piaras--- irgi piaras
Greiciausiai. Dabar atsiminiau kad didzioji musu Rusijos gerbeja tokia fotke turejo avatare. Tikrai kad disovas...
Gero vakaro Tegul nugali verčiausia(s)
Kai jau nebėra kaip kitaip atkreipti dėmesio Nuojauta kužda, kad Rusija patirs fiasko šiandien Jiems antra vieta antrus metys iš eilės būtų didžiausia katastrofa
QUOTE(oziarage @ 2016 05 14, 21:24)
Kai jau nebėra kaip kitaip atkreipti dėmesio Nuojauta kužda, kad Rusija patirs fiasko šiandien Jiems antra vieta antrus metys iš eilės būtų didžiausia katastrofa
Nepatirs, nes daug kas i tai ziuri labai paprastai, visai nesigilina, kad cia panasu i pernai, kad cia dainos nerasta.. Nes as pati buvau prikaustyta, kai jis dainavo
laimės, tai laimės. Rusija ruošis Eurovizijai, mažiau nesąmonių išdarinės kitose srityse. viskas tik į gera
gerai Rūta Šč. ką tik pasakė. ne vieta svarbiausia, nes ne visada verčiausi užima aukščiausias vietas. svarbiausia, kad žiūri į savo atstovą ir juo didžiuojiesi.
gerai Rūta Šč. ką tik pasakė. ne vieta svarbiausia, nes ne visada verčiausi užima aukščiausias vietas. svarbiausia, kad žiūri į savo atstovą ir juo didžiuojiesi.
QUOTE(ramyra @ 2016 05 14, 21:01)
Gero vakaro Tegul nugali verčiausia(s)
ir as taip sakau
Papildyta:
Mergos, ar apiforminot savo vyriskius, kad i armene ir azerbaidzaniete neziuretu?
As - taip