Pasirodo ne tik Ivaną ir Mansą nuogą matėm, bet priedo ir Sergėjų
http://www.tv3.lt/na...tovo-nuotraukos
O jei rimtai man ruso daina nepatinka savo stiliumi... Iki priedainio viskas ok, bet priedainis toks atgyvena, nesiklauso visiškai. Pasirodymą bandoma traukti efektais, kurie irgi perspausti Nėra kažkaip pas jį nuoširdumo, natūralumo... Kaip robotukas
QUOTE(Monteverte @ 2016 05 14, 19:26)
Sakot? Nu tai finalas ir parodys, negi sporinsim čia dabar Aš tik remiuosi tuo, ką girdėjau ir jūsų žiniai kelios narės tam pritarė, kad ištrauka prancūzo gyvai skambėjo silpnai. Bet jūs aišku gi nieko negirdėjusi, neskaičiuosi kitų nuomonių geriau gi žinote, svarbu tik mane vieną užspilti, o po kaip niekur nieko geriausią ir lipšniausią forumietę vaidinti
Užsipuoliau ne tik Jus, bet ir Jūsų draugę - ir ne viena narė tam pritarė. Nes negalima taip niekinti valstybės, kurioje gyveni. Bet ką jau čia - negadinkim eurovizinio vakaro.
Ir žinot ką - Rusijai irgi linkiu sėkmės. Gal tas džiaugsmas Jūsų neapykantą Lietuvai sumažins. Žiū, tada normaliai ir bendrausim..
Dabar jau tikrai gero vakaro
Jau ir Timberleikas parepetavo. Kaip laukiu jo numerio
QUOTE(paštininkė @ 2016 05 14, 19:36)
Ir žinot ką - Rusijai irgi linkiu sėkmės. Gal tas džiaugsmas Jūsų neapykantą Lietuvai sumažins. Žiū, tada normaliai ir bendrausim..
Tai vat, kai ir jūsų draugės palinkės sėkmės visiems, be tautinių neapykantų kurstymų ir niekininimų, tai vakaras tikrai bus superinis, kaip ir ankstesniais
Galų gale, jei tiek gudručių galvoja, kad ten toks kičas ir panašiai, tai ko čia taip kinkas drebina, baisi daina dar niekada nelaimėjo ir nelaimės Elementaru
Donces getros tokios idomios, tinka prie plaukuosenos
QUOTE(Monmorensis @ 2016 05 14, 16:45)
čia kaip dainavo EV vedėjai savo 'miuzikle',
Man Mansas tame miuzikle buvo labai panašus į Hugh Jackman
Balsuosiu
Uz Lietuva,Latvija ir Rusija
Uz Lietuva,Latvija ir Rusija
QUOTE(Jol @ 2016 05 14, 19:57)
Klausykit, nebandėt lažybų punktuose lažintis dėl Eurovizijos?
Vakar per žinias girdėjau, kad kažkas buvo pastatęs 4000 eurų, jog Lietuva pateks į finalą, tai nemažai uždirbo.
Vakar per žinias girdėjau, kad kažkas buvo pastatęs 4000 eurų, jog Lietuva pateks į finalą, tai nemažai uždirbo.
is kur pas zmones tokios bapkes.....
Papildyta:
nu gerai jau gerai
tobula ruso daina
TOBULA
ar jau liausis tos nesamones
QUOTE(Jol @ 2016 05 14, 19:57)
Klausykit, nebandėt lažybų punktuose lažintis dėl Eurovizijos?
buvo berods kelios narės, kurios statė už Donato patekimą į finalą
QUOTE(mjforever @ 2016 05 14, 19:44)
Oi, nygaliu Tos tympos tai jau visai hardcore Ten jis su sijonu? Jau tikrai į Martin Gore panašėja.