Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2016 (10) Finalas 05.14

QUOTE(Monteverte @ 2016 05 14, 17:49)
niekas nenuskriaudė, nebent tik pastebiu forumo nares, kurios čia tautinę neapykantą skatina ir jaučiasi fainuolėmis teisuolėmis doh.gif
atsimerkite ir pamąstykite, jei sugebate, gal todėl anksčiau ir buvo čia ramu, nes to nebuvo? Ne kievienais metais lietuviai savo atlikėją baisiausiai palikė, nepamenu, kad Sašenko būtų išskirtinai palaikyta, nepamenu, kad Vilija, nes buvo labai šiaip sau atsiliepimų apie ją. Net nepamenu niekur Sasha Songui per didelio palaikymo g.gif Tada buvo galima nepalaikyti, o dabar nebe? Kas pasikeitė? O kaip viešos taisyklės neskatinti tautinių neapykantų? Atsigręžkit į save, tada į kitą badykit cool.gif

Sąžiningai - man nemieliausia Lietuvos atstovė EV buvo E. Sašenko, na tokios asmeninės nesimpatijos tiesiog, bet labai sirgau už ją ir palaikiau, nes ji atstovavo (ir, beje, labai gerai atstovavo - su nuostabiu balsu ir gera daina) mano šaliai. Nė minties tokios nebuvo sirgt "prieš" ar linkėt kuo žemesnės vietos.
Arba - Vilijos daina, jos pasirinktas įvaizdis nepatiko man - bet jei jau išsirinkom (nesvarbu, kad aš norėjau matyt kitą mūsų atlikėją tais metais EV), jei ji nuvažiavus atidavė visą save toj scenoj - kaip galiu jos nepalaikyt???
Nežinau, mano supratimas ir požiūris toks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 14 gegužės 2016 - 18:04
QUOTE(Jolleee @ 2016 05 14, 17:48)
Kuris rusų  kanalas euroviziją transliuoja? lens.gif
Pasmalsauti užsimaniau, ką gero/blogo jie apie dalyvius komentuoja smile.gif

Aš žiūrėjau internete
http://www.ontvtime....ve/russia1.html

O rusai visada gražiai ir kultūringai komentuoja, ir net jaučiasi kaip palaiko Baltijos šalių atstovus, ar tai būtų sporto rungtynės, ar muzikos konkursas. Beje, vienas iš komentatorių Ernest Mackevičius.
Atsakyti
QUOTE(Anakure @ 2016 05 14, 19:06)
Aš žiūrėjau internete
http://www.ontvtime....ve/russia1.html

O rusai visada gražiai ir kultūringai komentuoja, ir net jaučiasi kaip palaiko Baltijos šalių atstovus, ar tai būtų sporto rungtynės, ar muzikos konkursas. Beje, vienas iš komentatorių Ernest Mackevičius.

Dėkui už info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2016 05 14, 19:00)
Sąžiningai - man nemieliausia Lietuvos atstovė EV buvo E. Sašenko, na tokios asmeninės nesimpatijos tiesiog, bet labai sirgau už ją ir palaikiau, nes ji atstovavo (ir, beje, labai gerai atstovavo - su nuostabiu balsu ir gera daina) mano šaliai. Nė minties tokios nebuvo sirgt "prieš" ar linkėt kuo žemesnės vietos.

Sąžiningai - man nemieli buvo tik Baumila su Linkyte, nes jie buvo taip dirbtinai susilipdę, nenuoširdžiai suėję, galima buvo įtarti prastūmimą, protekcijas, nes tarkime Mia ar Edgaras tikrai nebuvo ženkliai netalentingesni ar pan. Netgi pagal visą stilių, mano galva, Mia labiau tiktų su Baumila, tikrai ne Linkytė. O dar po to, kai sužinojau, kad jie dirbtinai bando neva tolerancijas reklamuoti, nors niekada prieš tai negirdėjau jų jokiomis gėjų teisėmis pasisakant, tai tuo labiau nepatiko. Aišku, gal negirdėjau. Bet kai negirdėjau, tai ir susidariau savo nuomonę.
Kas kur žemesnės vietos linki? unsure.gif doh.gif Gal tik netiki, kad gali kilti labai aukštai. Juk net LT United niekas taip netikėjo, nors aš tikėjau tongue.gif
Tai jei jau visi čia tokie geri, tai kaip galima iš viso kažkuriai šaliai linkėti kuo žemesnės vietos? Juk čia dainų konkursas ir mes ne pasaulio bambos, jei žmonėms patiks, tai lai laimi tas, kas labiausiai ir patiko. O dabar čia draskosi kelios skruzdėlytės visoje Europoje, kad tik tas nelaimėtų, kad tik tas nelaimėtų. Fui, šlykštu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2016 05 14, 18:00)

Prašau pateikti komentarą kur linkiu žemesnės vietos, o apie sirgimą "prieš" iš kur sprendžiate, būrėte ar ekstrasencija naudojatės? smile.gif
Atsakyti
O Sasha Song apskirtai buvo ir yra vienas mylimiausių mano atlikėjų Lietuvoje.

Merginos, reikia gi kažkaip žmogui pasiaiškinti, tai sako, kad jį puola. Nė nematydama, kad pati dabar užsipuolė prancūzą Amirą dėl jo negalios, kuri nė nematoma ir jam visai nemaišo. Bet ta proga kviečiu visus, kurie turi klausos sutrikimus, ar jų turi jų vaikai, tėvai, seneliai - imkim ir prabalsuokim už prancūzą Amirą, Jo numeris - 11 biggrin.gif Tyčia. Nepaisant to, kad jo daina labai gera ir jis ją puikiausiai atlieka biggrin.gif

Gero vakaro visiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2016 05 14, 19:11)
Nė nematydama, kad pati dabar užsipuolė prancūzą Amirą dėl jo negalios, kuri nė nematoma ir jam visai nemaišo. Bet ta proga kviečiu visus, kurie turi klausos sutrikimus, ar jų turi jų vaikai, tėvai, seneliai - imkim ir prabalsuokim už prancūzą Amirą, Jo numeris - 11 biggrin.gif Tyčia. Nepaisant to, kad jo daina labai gera ir jis ją puikiausiai atlieka biggrin.gif

Gero vakaro visiems 4u.gif

Užsipuolė? blink.gif Jūs gerai jaučiatės? Jei suprastumėte kažką apie muziką, tai suvoktumėte, kad su pusę klausos yra labai sunku būti tobulam. Todėl jis gali būti visiškai netobulas dainavime gyvai ir tai nieko nuostabaus. Klausimas tik ar visi apie jo negalią žino ir ar supras bei palaikys. Bet ką aš čia jums aiškinu, tokius žmones, kuriems puolimai visur vaidenasi geriau ignoruoti g.gif
Atsakyti
O geras, net nemaniau, kad šis žurnalistas, yra lietuvis Mackevičius, dabar žinosiu
http://24smi.org/cel...kyavichyus.html

Visai nenoriu čia beprasmiškai ginčytis su tomis, kurios manosi, kad čia gali nurodinėti, kaip man mąstyti, ką rinktis, kokias mintis rašyti, kokias nuorodas dėti, ir tik joms viskas leistina, nuolat zysti ir tyčiotis, ypač toms, kurios tik retkarčiais pasirodo, tarytum tik tam, kad pazysti. Nė vienai nenurodinėjau kokia jos nuomonė turi būti, ką rinktis, nes man nekliūna kitos nuomonės, žinoma, nekalbu apie nekultūringus komentarus, o tik apie nuomones ir mintis. Tai tiek, gero Eurovizijos žiūrėjimo, ir kaip sakoma atlikėjams, tai galima pritaikyti žiūrovams - pajauskite malonumą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anakure: 14 gegužės 2016 - 18:28
Liudvikas van Behtovenas, be abejo, netobulas kompozitorius, nes savo šedevrines simfonijas sukūrė būdamas visai kurčias. Ir aš apie muziką visai nieko nesuprantu tikrai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 14 gegužės 2016 - 18:26
QUOTE(Anakure @ 2016 05 14, 18:10)
Prašau pateikti komentarą kur linkiu žemesnės vietos, o apie sirgimą "prieš" iš kur sprendžiate, būrėte ar ekstrasencija naudojatės? smile.gif

1. Aš jūsų komentare neminėjau, pati sau prisitaikėt smile.gif
2. Nesiruošiu knaisiotis po jūsų žinutes, jau po vieną kartą jas perskaityt pakanka.
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2016 05 14, 18:53)
Kur toks balsavimas? Aš irgi noriu už ją prabalsuoti.

lygtais miestas lt
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2016 05 14, 19:21)
Liudvikas van Behtovenas, be abejo, netobulas kompozitorius, nes savo šedevrines simfonijas sukūrė kurčias. Ir aš apie muziką visai nieko nesuprantu tikrai biggrin.gif

Sakot? Nu tai finalas ir parodys, negi sporinsim čia dabar lotuliukas.gif Aš tik remiuosi tuo, ką girdėjau ir jūsų žiniai kelios narės tam pritarė, kad ištrauka prancūzo gyvai skambėjo silpnai. Bet jūs aišku gi nieko negirdėjusi, neskaičiuosi kitų nuomonių geriau gi žinote, svarbu tik mane vieną užspilti, o po kaip niekur nieko geriausią ir lipšniausią forumietę vaidinti lotuliukas.gif
Atsakyti