QUOTE(Monteverte @ 2016 05 14, 17:49)
niekas nenuskriaudė, nebent tik pastebiu forumo nares, kurios čia tautinę neapykantą skatina ir jaučiasi fainuolėmis teisuolėmis
atsimerkite ir pamąstykite, jei sugebate, gal todėl anksčiau ir buvo čia ramu, nes to nebuvo? Ne kievienais metais lietuviai savo atlikėją baisiausiai palikė, nepamenu, kad Sašenko būtų išskirtinai palaikyta, nepamenu, kad Vilija, nes buvo labai šiaip sau atsiliepimų apie ją. Net nepamenu niekur Sasha Songui per didelio palaikymo Tada buvo galima nepalaikyti, o dabar nebe? Kas pasikeitė? O kaip viešos taisyklės neskatinti tautinių neapykantų? Atsigręžkit į save, tada į kitą badykit
atsimerkite ir pamąstykite, jei sugebate, gal todėl anksčiau ir buvo čia ramu, nes to nebuvo? Ne kievienais metais lietuviai savo atlikėją baisiausiai palikė, nepamenu, kad Sašenko būtų išskirtinai palaikyta, nepamenu, kad Vilija, nes buvo labai šiaip sau atsiliepimų apie ją. Net nepamenu niekur Sasha Songui per didelio palaikymo Tada buvo galima nepalaikyti, o dabar nebe? Kas pasikeitė? O kaip viešos taisyklės neskatinti tautinių neapykantų? Atsigręžkit į save, tada į kitą badykit
Sąžiningai - man nemieliausia Lietuvos atstovė EV buvo E. Sašenko, na tokios asmeninės nesimpatijos tiesiog, bet labai sirgau už ją ir palaikiau, nes ji atstovavo (ir, beje, labai gerai atstovavo - su nuostabiu balsu ir gera daina) mano šaliai. Nė minties tokios nebuvo sirgt "prieš" ar linkėt kuo žemesnės vietos.
Arba - Vilijos daina, jos pasirinktas įvaizdis nepatiko man - bet jei jau išsirinkom (nesvarbu, kad aš norėjau matyt kitą mūsų atlikėją tais metais EV), jei ji nuvažiavus atidavė visą save toj scenoj - kaip galiu jos nepalaikyt???
Nežinau, mano supratimas ir požiūris toks.